evlenme meraklısıyım

1gypsy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2011
1.017
15
118
ben 21 yaşındayım üniversitede çok güzel bir bölümde okuyorum ve mesleğe geçtiğim günü görebilmek en büyük hayalim. sevgilim de benimle aynı okulda aynı bölümde böyle okuyup gidiyoruz. lakin bu yıl düğünlerin çokluğundanmıdır nedir anlamadım hayatımda ilk kez bu yaz evlenme hayalleri kurmaya başladım. hatta öyleki her şeyleri en ince ayrıntısına kadar kafamda kurdum. boş zamanım çok belki de bundandır bilmiyorum ama kendimi gelinlikle falan hayal ettikçe gözlerim doluyo, sanki ben hiç evlenemiycem gibi geliyo. benim yaşıtım olan okumayan arkadaşlar hep evlenmiş çocuğu olan bile var kendimi çok ezik hissediyorum. çok uzak geliyo o günler düşününce.. okulun bitmesine 2 yıl, 1 yıl da iş buldum ettim desem, 1 yıl da oğlanın askerlik falan filan nerden bakarsam bakayım en az bi 5 yılı var evliliğin. 5 yıl sonra da evde mi kalmış olcam şimdi böyle triplerdeysem o zaman ne halde olcam hiç bilmiyorum, bi de 5 yıl sonra bu sevgilim benden ayrılırsa o yaştan sonra alan da olmaz beni kalakalırım falan diye korkuyorum.
yani bi yandan okumayı çok istiyorum, bi yandan da hadi evlenelim dese sevgilim hiç bişeyi gözüm görmiycek gibi geliyo. hatta sevgilimle de çok dalgasını geçerim bu konunun evde kalcam seni bekliycem diye falan derim. o da son zamanlarda alınmaya başladı. sanki ben ona laf sokuyomuşum gibi geliyomuş evlilikten bahsederken, bi işi olsa evlenirmişiz o da zaten çok istiyomuş falan bir sürü trip atıyo halbuki ona laf falan sokma gibi bi amacım da yok.
ay yine ağlıycam galiba ben. ben çok mu salağım sizce? çok dertliyim bu gece :43:
böyle bi konu açtığıma da hala inanamıyorum:31:

kız ben senı yerim:16:

ne evde kalması sevglımde evlenmek ıcın benı bekleyecek belkı 1 belkı 2 sene:5:
ben de cok evlenmek ıstıyorum ama nasip bu işler.

evlılk tarıhı bellıymıs bı ınsanın canım

benim duygularımı yaşıyosun sanki..
aynı durumdayım çok güzel bi bölümde okuyorum amaevlilik meraklısı oldum çıktım..
ay bide utanıyorum artık yani..
annem de kızıyo erken evlenmek iyi bişey değil bi 25 falan ol bakalım diyo..
çok ezikçe ya böyle evlenen birini görsem aayyy diye içim gidiyo..:9:
:17:
napcaz böyle biilmiyorum benim de en az 3 yılım var yani..
böyle meraklı olanlar da hep evde kalır biliyo musun..

hahahahahah yav sen ne şekersin öyle....ona bakarsan bn de 28 yaşındayım evliyim ama bi tık yok:)) annemin bnm yaşımdayken 3 çocuğu varmış bnde hiç bi halt yok:))) bn napiiim mahsülsüz tarla gibi kaldım ortada:)))

5 sene sonrası bile evlenme yaşınız açısından küçük..eziklik ne hissettiğiniz değil neler yaşayacaklarınızla ilgilidir.evlilik büyük sorumluluk ister.ayrıca yaşıtınız olup,erken yaşta evlenenler bir kaç sene sona size gıpta ile bakarlar...unutmayın okumak,mesleğini eline almış olmak koskocaman bir artıdır.

Çok saçma çok herkes üniversite kazancam okuycam diye neler çekiyor, yerleşmişsiniz ne güzel sevgilinizde var ne bu acele ne bu telaş. Evlenin aileler para gönderir hem okur hem evcilik oynarsınız.Ya nasılsa birgün evlenilecek bekarlaığın gençliğin tadını çıkarın önce, evliliği pekmez sandım yer yer bıkmaz sandım gelinlikle düğünle bitmiyor. Okul iş askerlik sonra evlilik, hem neden kötü düşünüyorsunuz sevgiliniz brakırsa, ya siz onu bırakırsanız?

5 sene sonrası bile evlenme yaşınız açısından küçük..eziklik ne hissettiğiniz değil neler yaşayacaklarınızla ilgilidir.evlilik büyük sorumluluk ister.ayrıca yaşıtınız olup,erken yaşta evlenenler bir kaç sene sona size gıpta ile bakarlar...unutmayın okumak,mesleğini eline almış olmak koskocaman bir artıdır.

öyle tabii ama çok hevesleniyorum anlamsız duygular içindeyim

ben 24 yaşındayım ve iki ay sonra 25 yaşıma giriyorum ALLAH izin verirse ve okumuyorum da şimdi ben evde mi kalmış oluyorum yani:9:
nasip bu işler şekerim hem evlenmek için acele etme hayırlısı bizim için ne zaman ise o zaman olsun
benim için mesela geç olsun ama güç olmasın
ben sevgilimle çıkmaya başladığımda 19 yaşındaydım bi bakıyorum da kaç yıl geçmiş ve sonuö ayrıldık ve tamamen bitirdim onunla hatta onunla kurduğum hayalleride bir kenara bırakma kararı aldım
o yüzden hiç acele etme kader bu ne olacağı hiç belli değil
ama evlilik hayalleri kurman kötü değil yani insan hayalleriyle yaşıyor neticede ALLAH hakkında hayırlısını versin şekerim;)

Çok saçma çok herkes üniversite kazancam okuycam diye neler çekiyor, yerleşmişsiniz ne güzel sevgilinizde var ne bu acele ne bu telaş. Evlenin aileler para gönderir hem okur hem evcilik oynarsınız.Ya nasılsa birgün evlenilecek bekarlaığın gençliğin tadını çıkarın önce, evliliği pekmez sandım yer yer bıkmaz sandım gelinlikle düğünle bitmiyor. Okul iş askerlik sonra evlilik, hem neden kötü düşünüyorsunuz sevgiliniz brakırsa, ya siz onu bırakırsanız?

yok acelem telaşım yok ama çok özeniyorum evlilerin yaşamına. kısmet tabi kafamda kurduklarımı yazdım

benim duygularımı yaşıyosun sanki..
aynı durumdayım çok güzel bi bölümde okuyorum amaevlilik meraklısı oldum çıktım..
ay bide utanıyorum artık yani..
annem de kızıyo erken evlenmek iyi bişey değil bi 25 falan ol bakalım diyo..
çok ezikçe ya böyle evlenen birini görsem aayyy diye içim gidiyo..:9:
:17:
napcaz böyle biilmiyorum benim de en az 3 yılım var yani..
böyle meraklı olanlar da hep evde kalır biliyo musun..

anaammm bız evde mı kaldık kızzzz.

ama lauranada merakından sonra evlendı yalan mı kızzzzzzzzz:52:

bizim bi akraba var 40 yaşına geldi nerdeyse herkes arkasından konuşuyo çok üzülüyorum o durumda olmak istemiyorum

anaammm bız evde mı kaldık kızzzz.

ama lauranada merakından sonra evlendı yalan mı kızzzzzzzzz:52:

hahahahah sorma yaa bnde acaip meraklıydım evlenmeye....

anneme söyleniyordum,bnm evim olsun bnm çatalım olsun,gece yanımda biri uyusun ve hatta..................:)))))))))))))))))))))) terbiyesizim ayyyy:))))

ve bunları derken 23 yaşındaydım galiba 26 da evlendim:)))) üni bitirdim bnmki askerden geldi fln filan ama hala bi baltaya sap olamadım:)) kpssyusum bn:)

evde kaldık falan deme kızzz vallahi tripten tribe giriyorum :27:

sen bendeki tripleri gorsen. erkek arkadasım bu ocakta ıstemeye gelecegız dıyor.
ama annem sende atanmadan olmaz dıyo.
ne yapayım simdi bennn:52:
annemede meraklı degılmısım gıbı zaten bende ıstemıyordum dıyordum.:27:

ama icim neler soyluyor bır bılse:52::51:

sen bendeki tripleri gorsen. erkek arkadasım bu ocakta ıstemeye gelecegız dıyor.
ama annem sende atanmadan olmaz dıyo.
ne yapayım simdi bennn:52:
annemede meraklı degılmısım gıbı zaten bende ıstemıyordum dıyordum.:27:

ama icim neler soyluyor bır bılse:52::51:

ben şu psikolojideyken erkek arkadaşım evlenelim dese gelinliğimi giyer kendim giderdim galiba:52:. allahtan çocuk aklı başında da benim gibi deliyi idare edebiliyo

benim içimde ki evlilik isteği gitti aartık içim göçtü yaaa pehhhhhhhh:31:

ayyy göçertenler utansın kısss,evlilik çok güzel bişey bnce.....ama burada bir derdim var topiğine takılırsan hiç evlenemezsin söliiim:) sen takıl bna 3 günde evlendiriiim seni:)

geçen kuaföre gittim 3 tane gelin vardı fesatımdan oturdum ağladım valla kuaför de üstüne alındı beğenmedim falan sandı yazık

ay öyle mi yaşasın merakın sonu evlilik mi yani:9::9:
oh oh 3 vakte kadar laurana gibi muradımızaericez o zaman:64::64::66:

laurana 3 yıl sonra erdi ama anektod olarak hatırlatayım:52:
meraktan 3 yıl, hıc ıstemezsen hemen evlenırsın kural bu:52:

Back
X