evlenme şartı

BlancKahkul

Allah var, Allah yâr..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2014
3.195
4.105
133
Az önce 2 senedir görüştüğüm kişiyle konuşuyorum. O memur bende KPSS ye hazırlanıyorum. İlk yılım.
Bana dedi ki sınavı kazanamazsan şevkim kırılır. Konuyu açınca da, çalışan sorumluluk sahibi Bi insanla evlenirim anca dedi. A grubu memur ya da öğretmen gibi. Ben şok oldum hala şoktayım. Kimseye de soramıyorum. Bu durumda ne yapmam mantıklı, bi yardımcı olsanız..
Konuştuk az önce hiç sevmemişsin yazıklar olsun deyip gitti. Sevsen yapardın dediğimi, tüm gücünle çabalardın dedi. Neyse arkadaşlar geçer elbet biraz ağlayıp uyuyayım ben

Son düzenleme:
Yuh diyorum.

Evlendigimde memur felan degildim.

Evlendikten sonra Kpss ye hazirlandim.

Esim bana hep sikma canini olmazsa olmaz canin sagolsun dedi.

Bana once atan sonra ona gore evlenelim deseydi once onu terkeder sonra inadina atanir ve yuzune bakmazdim herhalde.

Ben memurla bile evlenmem şekerim de arkana bakmadan uzaklaş.

Bildigin eş degil sabit gelirli ev arkadaşı ariyor.

Ben olsam sorardim o esnada
Eee nolcak kazanamazsan evlenmem senlemi diyosun acik net ?? Bizim iliskimizin sonu kpss ye kaldiysa kalsin canim sen calisan baksa birini al ogretmen yada memur saka gibi
Adam ticari bakiyo demekki ben devam etmem o kosulda demekki seni ssn oldufun kcin degilde devlet kadrosunu aldifin icin secicek hic secmesin o zaman hasbam

Sok olmayin. Yasam zorlasti artik. Boyle dusunmeleri normal.

bende cok isterim yuksek seviyeli bir iste calismayi tabiki ama esiminde benden hep bir adim onde olmasini isterim, hem maddi hem manevi :) deyebilirsin bence.
psikolojik baska nasil oluyormus goruru belki.
Ve OHA diyen arkadasa da sonuna kadar katiliyorum...

Çalışan eş istemekte son derece haklı. Kadınlar nasıl işinde gücünde adam istiyorlarsa, erkekler de evin maddi yükünü paylaşan iş güç sahibi eşler istiyorlar artık. Hakları da var. Lakin sizin konunuzda adamın üslubu fena. Şart koşar gibi. O da yanlış yapmış. Madem öyle bir şartı var, o şartına uygun kadını baştan bulacaktı. Şimdi sizi istediği şekle sokmak istemesi itici. Yerinizde olsam soğur, ayrılmak isterdim sanırım.

Bizler nasil calisan erkek istiyorsaak. Erkeklerinde bunu istemesi normal bence. Ama bir sartla saglik dogum çocuk disinda evde kalinmasini istemiyor olabilir cogu erkek. Kibarca dusuncesini paylasmali incitmeden kirmadan mantiklica.Ama a kadrodan hemen atanmak kolay mi ya huuu. O yoldan gecmis biri birde erkek olacak soyle calis askm birakma vs diyebilir. Seni sefklendirebilir bence.
Tersleseydin keske senin eline mi bakcam diye. Bence bu durumda iki tarafta o sevki gormek istiyo ondan senin ki bi havalara girmistir. Surda sinava az kalmis sallama bosver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…