- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.582
- 598
- 34
- Konu Sahibi BlancKahkul
-
30 yaşında o. Aynen şöyle söyledi canım bak yaşım dolayısıyla ciddi birşeyler istiyorum. Atanamazsan şevkim çok kırılacak, devamında da yazdıklarımı söyledi işte. Bu ayrılmak için yeterli Bi sebep demi?Yol ver acilen
Allaha şükret şimdi söylemiş bunu
Ben öleyim madem, tamamen boşum :)Ay demek ki ben B grubu memurum diye evde kaldim
Ben atanamazsan ev hanımı olurum dedim, şakasına.Çalışmıyor da olabilirdiniz ama tembellik de yok ki zaten, ay gülesim geldi :) Çalışıyor çabalıyorsunuz zaten ki olmazsa da olmaz yani dediğiniz gibi bilemezsiniz kısmet işi biraz da, herkes bir olamaz.
Kendisi bir havalara girmiş görünüşe göre.. 2 yıllık beraberlik varsa sevgiyle başlamıştır her şey ama o mantıkla yol almaya başlamış. Böyle bir baskı oluşturamaz sizde bu kadar zaman sonra.
sanırım öyle dedi tam olarakAtanamazsan tekmeyi basacam haberin olsun demiş. Artik gerisi size kalmis birsey diyemem.
Yoo benim öyle a grubu öğretmen hakim kriterlerim yokİyi demiş. Biz erkeklere demiyor muyuz?
Kıytırık meslekler istemiyorum dedi. Mesela özel Bi bankada çalışman, polis olman gibi.. Kendisi vergi müfettiş yardımcısı.
senin aç karnını ben doyurmam ama maaşına ortak çıkarım demiş işte.Az önce 2 senedir görüştüğüm kişiyle konuşuyorum. O memur bende KPSS ye hazırlanıyorum. İlk yılım.
Bana dedi ki sınavı kazanamazsan şevkim kırılır. Konuyu açınca da, çalışan sorumluluk sahibi Bi insanla evlenirim anca dedi. A grubu memur ya da öğretmen gibi. Ben şok oldum hala şoktayım. Kimseye de soramıyorum. Bu durumda ne yapmam mantıklı, bi yardımcı olsanız..
he mesele sadece iş de değil, resmen makama aşık.Böyle bir tepki versem abartmış olmam demi? İnanın şu an mantıklı düşünemiyorum. Yani bu kararım da haksız sayılmam?
Kıytırık meslekler istemiyorum dedi. Mesela özel Bi bankada çalışman, polis olman gibi.. Kendisi vergi müfettiş yardımcısı.
Siz yaşadınız mı?
Yani atanamadınız diye erkek arkadaşınız ayrıldı mı?
Şahsen benim öyle kriterlerim yok. A kadro olsun, öğretmen olsun gibi.. Elbette çalışsın ama önce insan olması daha önemli benim için. Hem çalışmayacağım demedim ki. Özel sektöre kıytırık diyor.
Maliyede veriyolar bunlara gazı kendilerini fasulyeden bi nimet sayıyolar. Erkek arkadaşın kusura bakmasın da bizim sınıfta dil bilmeyen istediği kuruma giremeyen çoğu kişi yokluktan vergi müfettiş yardımcılığına girdi. Sanki bana müsteşar.Kıytırık meslekler istemiyorum dedi. Mesela özel Bi bankada çalışman, polis olman gibi.. Kendisi vergi müfettiş yardımcısı.
ev hanımları tembel miymiş?30 yaşında o. Aynen şöyle söyledi canım bak yaşım dolayısıyla ciddi birşeyler istiyorum. Atanamazsan şevkim çok kırılacak, devamında da yazdıklarımı söyledi işte. Bu ayrılmak için yeterli Bi sebep demi?
Abartmıyorum yani.
Ben öleyim madem, tamamen boşum :)
Ben atanamazsan ev hanımı olurum dedim, şakasına.
Ona dedi tembel insan istemem diye
sanırım öyle dedi tam olarak
Yoo benim öyle a grubu öğretmen hakim kriterlerim yok
Ama çok güzel yazmışsın için açıldı. Saygı karşındakine değer verme ne kadar önemli şeyler ya, bunlar olunca sevgi geliyor zaten.Yuh ne yazmışım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?