evlenme şartı

Çalışan kadınla evlenme sartı olan hıc bı erkekle evlenmeyın
Eve ıkıncı gelir gırsın yukum hafıflesın yanında hazır temızlık yemek ve kadınlıkta yapacak değme keyfime kafasında erkek tıpı bunlar
Aldıgınız maasın ne olacagını da kendusı yonetecek

Calısmayı tamamen keyfıne bırakmış alacagın maası napacagını sormayan bı adam olmalı

Bunlarla evlenmeyın kı soyları kurusun

Benim görüştüğüm kişi de vergi müfettiş yardımcısı ben de bankacıyım.Ben ondan fazla kazanıyorum.Evlenince bebek olunca 2 yıl çalışma dedi bebeğimize bak ben sana bakarım dedi.Çok hoşuma gitti düşüncesi.Senin sevgilinde çok havalarda ayrıl gitsin zihniyete bak iş de beğenmiyor

Yol ver acilen
Allaha şükret şimdi söylemiş bunu
30 yaşında o. Aynen şöyle söyledi canım bak yaşım dolayısıyla ciddi birşeyler istiyorum. Atanamazsan şevkim çok kırılacak, devamında da yazdıklarımı söyledi işte. Bu ayrılmak için yeterli Bi sebep demi?
Abartmıyorum yani.
Ay demek ki ben B grubu memurum diye evde kaldim
Ben öleyim madem, tamamen boşum :)
Ben atanamazsan ev hanımı olurum dedim, şakasına.
Ona dedi tembel insan istemem diye
Atanamazsan tekmeyi basacam haberin olsun demiş. Artik gerisi size kalmis birsey diyemem.
sanırım öyle dedi tam olarak
İyi demiş. Biz erkeklere demiyor muyuz?
Yoo benim öyle a grubu öğretmen hakim kriterlerim yok

Kıytırık meslekler istemiyorum dedi. Mesela özel Bi bankada çalışman, polis olman gibi.. Kendisi vergi müfettiş yardımcısı.

sabredebilecekseniz önce sınavı kazanın, atanın, sonra da kusura bakma ben sıradan bir memurla evlenemem, ayda en az 25 bin tl kazanan bir uzman doktor ya da genetik mühendisi istiyorum diyin...

senin aç karnını ben doyurmam ama maaşına ortak çıkarım demiş işte.

Bu arada konu sahıbı sıze bır canlı ornek vermek ıstıyorum...

Ben esımle evlenmeden kısa sure once sözluydum ozamanlar noter katibiydım ,rahmetli şahıs ısrarla memur olmamı istıyordu kendısı yeminli tercümandı. Ben işimden memnundum...rahmetli devlet okulunda öğretmenlik yapan arkadaşımla beni aldattı 3 ay ıcınde evlendıler...
Muradına ermıstı bı memurla evlendı.

Bende işi bırakıp kendıme muhasebe ofısı actım sıfırdan basladım ,hıc kımseden destek istemeden çulsuzum..

eşimle işim dolayısıyla gorusmeye basladık ozelde burslu okumus dereceyle okulu bıtırmis bılgısayar muhendısı sirket kurmaya yanıma geldi...

3 ay gıbı surede ıkna ettı benı mantık evlılıgı yaptık (3 yıllık evlıyız) ben evkenırken o arkadasımla benı aldatan rahmetlı boşandı...
Sebebi para meselelerı...

Bende eşimle inanılmaz mutluyum ıyıkı o salakla evlenmemisım...

Esımle evlenmeye karar vermemın en buyuk nedenı saygıydı.

Ne para ne meslek muhabbetıne gırmedı tamamen bana bıraktı hatta evde ekonomı yonetımı tamamen kadında olmalı mantıgında harclıgımı ver geliri giderı sen yonet arttır harca bunu en ıyı kadın bılır dedı

Bıkere bıle calıs şu işi yap demedı
Sen nasıl mutlu olucaksan dedi ve o eve geldıgımde guler yuz goreyım yeter bana dedı.

Gozunuzu sevım kadın parasına duskun erkekle evlenmeyın ınanın sonu yok evlensenızde omur gecmez anlattıgım ornektekı gıbı

Ben sızın yerınızde olsam ayrılır ona ınat kpss yı kazanırdım onun içine otursun.
Akıllı adam eşini ,eşi olacak insanı kazanır.

Son düzenleme:
Bir erkek çalışan kadınla evlenmek isteyebilir. En doğal hakkı. Evet özellikle memur öğretmen de olsun isteyebilir kendi gibi. Acaba evdeki diğer sorumluluklara da ortak olacak mı kendisi? Ev işleri , çocuk vs. Bunlara da ortak oluyorsa istemesinde hatta şart koşmasında bir sıkıntı yok bence.

he mesele sadece iş de değil, resmen makama aşık.
bundan sana koca olmaz.

eğer gerçekten derdi geçim olsaydı, sen markette çalışsan da ses etmezdi, evin geçimine katkı sağladığın için.

sen hamile kalınca hiç çekinmeden çirkinleştin der, kilo alsan elaleme rezil etme der.

der oğlu der.

belki de çok kırıcı şeyler söyledi şimdiye kadar sana ama muhtemelen sen umursamadın ya da içten içe üzülüp durdun.

Kıytırık meslekler istemiyorum dedi. Mesela özel Bi bankada çalışman, polis olman gibi.. Kendisi vergi müfettiş yardımcısı.
Maliyede veriyolar bunlara gazı kendilerini fasulyeden bi nimet sayıyolar. Erkek arkadaşın kusura bakmasın da bizim sınıfta dil bilmeyen istediği kuruma giremeyen çoğu kişi yokluktan vergi müfettiş yardımcılığına girdi. Sanki bana müsteşar.

Bi erkeğin kendini yetiştirmiş bi kadınla olmak istemesini anlarım da senin çocuğun burnu kaf dağında gibi sanki.

ev hanımları tembel miymiş?
uyuz herif.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…