evlenme şartı

Seven insan sevdigini statusune gore degil kisiligine gore sever.

Memur olamazsan ayrilirim demis size ne yapacaksiniz biz size soralim.
Öyle dedi sanırım. Ben hiç bilemiyorum, mantıklı düşünüp bişey diyemedim de.
Ben dersaneye gidiyorum zaten. Ama olmazsa nasip değilse ne yapayım. Kaldı ki iibf mezunuyum KPSSyle de bitmiyor iş. 20 kaldı şurada zaten. Tembel bi insanla yapamam dedi.

Erkek arkadaşınız düşüncesiz çok kırıcı biri! İleride atanamazsanız daha kötü şeyler söyleyebileceğini düşündürttü bana. Burda bir konu vardı evliyken kpss hazırlanan biri eşi bir ekmek parasını bile çok görüyordu. Çalış kendin kazan diyordu. Bunlar ileride sizinde başınıza gelebilir iyi düşünün

Memur olsan da ayrıl.
Bu ne ya.
Böyle bir tepki versem abartmış olmam demi? İnanın şu an mantıklı düşünemiyorum. Yani bu kararım da haksız sayılmam?
a grubu memur mu
b grubu da kurtarmıyor yani
kendisi atom fiziği profesörü de meslek beğenmiyor, haspam
Kıytırık meslekler istemiyorum dedi. Mesela özel Bi bankada çalışman, polis olman gibi.. Kendisi vergi müfettiş yardımcısı.
ayrıl. kazanamazsan ayrılır. başıma geldi ordan biliyorum.
Siz yaşadınız mı?
Yani atanamadınız diye erkek arkadaşınız ayrıldı mı?
Şahsen benim öyle kriterlerim yok. A kadro olsun, öğretmen olsun gibi.. Elbette çalışsın ama önce insan olması daha önemli benim için. Hem çalışmayacağım demedim ki. Özel sektöre kıytırık diyor.

Yol ver acilen
Allaha şükret şimdi söylemiş bunu

Tembel bi insanla yapamam

Kendisi vergi müfettiş yardımcısı

Çalışmıyor da olabilirdiniz ama tembellik de yok ki zaten, ay gülesim geldi :) Çalışıyor çabalıyorsunuz zaten ki olmazsa da olmaz yani dediğiniz gibi bilemezsiniz kısmet işi biraz da, herkes bir olamaz.
Kendisi bir havalara girmiş görünüşe göre.. 2 yıllık beraberlik varsa sevgiyle başlamıştır her şey ama o mantıkla yol almaya başlamış. Böyle bir baskı oluşturamaz sizde bu kadar zaman sonra.

Atanamazsam zaten evlenmeyi düşünmüyor sanırım
Sinirlerim bozuldu. Neden şimdi söylüyor Onuda anlayamadım
Sanki siz erkek, o kadın. Tövbe estağfurullah. Yol verin. Gitsin kendine daire başkanı bulsun madem.
valla Allah gönlüne göre versin ne diyim. Zaten öyle bir şey istiyor. Yada öğretmen
evet. çalışan kadın istemek başka (ki biz de istiyoruz çalışmak ki uğraşıyoruz) insana karşı duygusuz olup sadece mantıkla bakmak başka şey.
Çok üzüldüm sizin içinde yazık, sanırım yakın gelecekte aynı kaderi yaşayacağız. Ama 2 sene ya.. Ben Nasıl anlayamadım.
Yuh. Saçmalamış resmen.
Kaç yaşında ya? Ergen gibi geldi bana. .
30 yaşında, 2 yıldır memur. 28 yaşında atandı. Bende 23 yaşıma girdim işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…