- 4 Ağustos 2014
- 3.195
- 4.106
- 133
- Konu Sahibi BlancKahkul
-
Öyle dedi sanırım. Ben hiç bilemiyorum, mantıklı düşünüp bişey diyemedim de.Seven insan sevdigini statusune gore degil kisiligine gore sever.
Memur olamazsan ayrilirim demis size ne yapacaksiniz biz size soralim.
Ben dersaneye gidiyorum zaten. Ama olmazsa nasip değilse ne yapayım. Kaldı ki iibf mezunuyum KPSSyle de bitmiyor iş. 20 kaldı şurada zaten. Tembel bi insanla yapamam dedi.Yuh diyorum.
Evlendigimde memur felan degildim.
Evlendikten sonra Kpss ye hazirlandim.
Esim bana hep sikma canini olmazsa olmaz canin sagolsun dedi.
Bana once atan sonra ona gore evlenelim deseydi once onu terkeder sonra inadina atanir ve yuzune bakmazdim herhalde.
Az önce 2 senedir görüştüğüm kişiyle konuşuyorum. O memur bende KPSS ye hazırlanıyorum. İlk yılım.
Bana dedi ki sınavı kazanamazsan şevkim kırılır. Konuyu açınca da, çalışan sorumluluk sahibi Bi insanla evlenirim anca dedi. A grubu memur ya da öğretmen gibi. Ben şok oldum hala şoktayım. Kimseye de soramıyorum. Bu durumda ne yapmam mantıklı, bi yardımcı olsanız..
Böyle bir tepki versem abartmış olmam demi? İnanın şu an mantıklı düşünemiyorum. Yani bu kararım da haksız sayılmam?Memur olsan da ayrıl.
Bu ne ya.
Kıytırık meslekler istemiyorum dedi. Mesela özel Bi bankada çalışman, polis olman gibi.. Kendisi vergi müfettiş yardımcısı.a grubu memur mu
b grubu da kurtarmıyor yani
kendisi atom fiziği profesörü de meslek beğenmiyor, haspam
Siz yaşadınız mı?ayrıl. kazanamazsan ayrılır. başıma geldi ordan biliyorum.
Şahsen benim öyle kriterlerim yok. A kadro olsun, öğretmen olsun gibi.. Elbette çalışsın ama önce insan olması daha önemli benim için. Hem çalışmayacağım demedim ki. Özel sektöre kıytırık diyor.Bizler nasil calisan erkek istiyorsaak. Erkeklerinde bunu istemesi normal bence. Ama bir sartla saglik dogum çocuk disinda evde kalinmasini istemiyor olabilir cogu erkek. Kibarca dusuncesini paylasmali incitmeden kirmadan mantiklica.Ama a kadrodan hemen atanmak kolay mi ya huuu. O yoldan gecmis biri birde erkek olacak soyle calis askm birakma vs diyebilir. Seni sefklendirebilir bence.
Tersleseydin keske senin eline mi bakcam diye. Bence bu durumda iki tarafta o sevki gormek istiyo ondan senin ki bi havalara girmistir. Surda sinava az kalmis sallama bosver.
Siz yaşadınız mı?
Yani atanamadınız diye erkek arkadaşınız ayrıldı mı?
Az önce 2 senedir görüştüğüm kişiyle konuşuyorum. O memur bende KPSS ye hazırlanıyorum. İlk yılım.
Bana dedi ki sınavı kazanamazsan şevkim kırılır. Konuyu açınca da, çalışan sorumluluk sahibi Bi insanla evlenirim anca dedi. A grubu memur ya da öğretmen gibi. Ben şok oldum hala şoktayım. Kimseye de soramıyorum. Bu durumda ne yapmam mantıklı, bi yardımcı olsanız..
Tembel bi insanla yapamam
Kendisi vergi müfettiş yardımcısı
A si B si nasil oluyor su memurlugun ?Ay demek ki ben B grubu memurum diye evde kaldim
Atanamazsam zaten evlenmeyi düşünmüyor sanırımErkek arkadaşınız düşüncesiz çok kırıcı biri! İleride atanamazsanız daha kötü şeyler söyleyebileceğini düşündürttü bana. Burda bir konu vardı evliyken kpss hazırlanan biri eşi bir ekmek parasını bile çok görüyordu. Çalış kendin kazan diyordu. Bunlar ileride sizinde başınıza gelebilir iyi düşünün
valla Allah gönlüne göre versin ne diyim. Zaten öyle bir şey istiyor. Yada öğretmenSanki siz erkek, o kadın. Tövbe estağfurullah. Yol verin. Gitsin kendine daire başkanı bulsun madem.
Çok üzüldüm sizin içinde yazık, sanırım yakın gelecekte aynı kaderi yaşayacağız. Ama 2 sene ya.. Ben Nasıl anlayamadım.evet. çalışan kadın istemek başka (ki biz de istiyoruz çalışmak ki uğraşıyoruz) insana karşı duygusuz olup sadece mantıkla bakmak başka şey.
30 yaşında, 2 yıldır memur. 28 yaşında atandı. Bende 23 yaşıma girdim işte.Yuh. Saçmalamış resmen.
Kaç yaşında ya? Ergen gibi geldi bana. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?