evlenme şartı

Benzer birkaç örnek daha okudum ortak nokta, hepsi atanınca geri dönüş yapmış. Utanma hisleri de gelişmemiş. Allah karşınıza çooook daha iyi insanlar çıkarsın inşallah :)
İnşallah hepimiz bizi biz olduğumuz için seven, görünüşümüzle, içsel özelliklerimizle herşeyimizle kabul edip bize değer verip, kıymet bilecek insanlarla karşılaşırız

Çalışan hanım kesmiyor öğretmen yada hemşire olmasıda en baş kriter. Esas o sevse senin kazanıp kazanmamanı bu jadar umursamaz evini bi şekilde geçindirir bizim analarımızda ev hanımıydı babam bi gün off demedi kaldı ki bu sene kazanmazsın seneye olur ne demek şevki kırılması. Adam mantığa dayalı düşünüyor sevgiside olabilir ama sevgi mantık yarı yarıya onda. Karar senin. Ama ben memur olsam o olmazsa ahmet olmazsa mehmet derdim her türlü isteyenin çoğalcak zaten önemli olan şu durumunda arkanda durmasıydı ona yazıklar olsun asıl

Parklarda teyzelerin oğullarına öğretmen kız aradıkları devirdeyiz artık.Yarım gün işte yarım gün evde çalışsın diye
Hoş gelirimi duysa mesai saatlerimi önemsemeden beni de isterdi de neyse

Çoook uzun zaman olmuş ama cevaplayayım, o zamanlar bi şekilde geri adım attı özür diledi vs tam düzelmedik ama bir şans daha dedim. Ama başka bi konu açmıştım bu çocukla ilgili o mevzulardan ve cimri olmasından ötürü annem asla istemiyor. Annemi ezmeyeceğim onun için. Yani 25 gündür ayrıyız. Bazen arıyor ama kapandı o defter benim için :)
Allah iyi insanlarla karşılaşmamızı nasip etsin.

Bunu genelde kuzlar erkeklere demiyomuydu ya haydaaa ! Memur es isteyen erkekler türedi hayrolsun .. bir an önce atanıp 2 yıllık sevdiceğine tekmeyi vurman lazım..

Benim de sevgilim sen atanamazsın sen yapamazsın demişti gercekten yapamadım bi adrenalin yok yani böyle bi anımdı bu d

Adamın senle evlenme niyeti yok bunlar bahanebence
... Öğretmen yada yada memurla evlenmek istiyo ama bunu sana daha yeni söylüyo... 2 yıldır sesi soluğu yok şimdi memur isterim mi diyor muhafaza yani...

Hakkında hayırlısı olmuş. .. senin adına sevindim..

İyi bari neyse ki annen akıllı çıktı. Sevindim.

Zavalli insanciklar bizim kurumda da garanti kapaklarim der gozuyle bakarken kiz kendi kapaklanmis meger cocugun borclari varmis nisanliyken soylememis dugune 2 hafta kala ogrendi ava giderken avlanmak dedim icimden.iciniz kotuyse sizi bir turlu buluyor ama temizse atanirsanizda. siz ondan daha guzel evlilikte yaparsiniz.neden eden bulmuyor derdim kisa zaman icinde her seyi goruyosun sabret bekle.gulen sen olacaksin

Seninle değil parayla evlenecek. Gerçekten sevdiğinden yada aşık olduğundan evleneyecek. Sen memur olmazsan başkasını bulacak. Çünkü kendi maaşı ev geçimine az gelecek. Hayat şartları erkekleri bu hale getirdi.
Memur maaşının hatrı sayılır biçimde üstünde kazanıyorum ona rağmen eşim zaman zaman bi bıraksan işi,ahh bi bıraksan.. sende rahat edersin bende diyor :)
Herşeyi para olarak gören adamlardan uzak durun. İlerde para için herşeyi yapabilirler!!

atandın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…