- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
- Konu Sahibi BlancKahkul
-
Sonuç noldu? ?Memur musunuz :))
Demek ki çağımız da normal bi durum çok şaşırmamak lazım. Bu olaylarla karşılaşan epey bi arkadaş olmuş :)
İnşallah hepimiz bizi biz olduğumuz için seven, görünüşümüzle, içsel özelliklerimizle herşeyimizle kabul edip bize değer verip, kıymet bilecek insanlarla karşılaşırızBenzer birkaç örnek daha okudum ortak nokta, hepsi atanınca geri dönüş yapmış. Utanma hisleri de gelişmemiş. Allah karşınıza çooook daha iyi insanlar çıkarsın inşallah :)
Çoook uzun zaman olmuş ama cevaplayayım, o zamanlar bi şekilde geri adım attı özür diledi vs tam düzelmedik ama bir şans daha dedim. Ama başka bi konu açmıştım bu çocukla ilgili o mevzulardan ve cimri olmasından ötürü annem asla istemiyor. Annemi ezmeyeceğim onun için. Yani 25 gündür ayrıyız. Bazen arıyor ama kapandı o defter benim için :)Sonuç noldu? ?
Adamın senle evlenme niyeti yok bunlar bahanebenceAz önce 2 senedir görüştüğüm kişiyle konuşuyorum. O memur bende KPSS ye hazırlanıyorum. İlk yılım.
Bana dedi ki sınavı kazanamazsan şevkim kırılır. Konuyu açınca da, çalışan sorumluluk sahibi Bi insanla evlenirim anca dedi. A grubu memur ya da öğretmen gibi. Ben şok oldum hala şoktayım. Kimseye de soramıyorum. Bu durumda ne yapmam mantıklı, bi yardımcı olsanız..
Konuştuk az önce hiç sevmemişsin yazıklar olsun deyip gitti. Sevsen yapardın dediğimi, tüm gücünle çabalardın dedi. Neyse arkadaşlar geçer elbet biraz ağlayıp uyuyayım ben
Hakkında hayırlısı olmuş. .. senin adına sevindim..Çoook uzun zaman olmuş ama cevaplayayım, o zamanlar bi şekilde geri adım attı özür diledi vs tam düzelmedik ama bir şans daha dedim. Ama başka bi konu açmıştım bu çocukla ilgili o mevzulardan ve cimri olmasından ötürü annem asla istemiyor. Annemi ezmeyeceğim onun için. Yani 25 gündür ayrıyız. Bazen arıyor ama kapandı o defter benim için :)
Allah iyi insanlarla karşılaşmamızı nasip etsin.
İyi bari neyse ki annen akıllı çıktı. Sevindim.Çoook uzun zaman olmuş ama cevaplayayım, o zamanlar bi şekilde geri adım attı özür diledi vs tam düzelmedik ama bir şans daha dedim. Ama başka bi konu açmıştım bu çocukla ilgili o mevzulardan ve cimri olmasından ötürü annem asla istemiyor. Annemi ezmeyeceğim onun için. Yani 25 gündür ayrıyız. Bazen arıyor ama kapandı o defter benim için :)
Allah iyi insanlarla karşılaşmamızı nasip etsin.
atandın mı?Cimriydi biraz. Zaten bu konu gözüme çok batıyordu. Herkesin kötü bi özelliği vardır, Zaman'la düzeltmeye çalışayım dedim. Ama bu kadarını asla tahmin edemezdim. Bakın ilişkimizin başlarında kadın ekmek açar dantel örer erkek para kazanır diyen bu mantıkta bir insandı. Onada karşıyım ebette ama ne oldu da birden bire böyle oldu, anlayamıyorum.
Sınava 10 gün kadar var. Dursun o zamana kadar. Ama Bi gelecek düşünemem.. Bana her durumda yanındayım demeliydi. Sınavdan sonra illa evlenelim benzeri düşüncemde yoktu. O yönde bi baskımda yoktu. 23 yaşındayım daha. Ama olmazsa da hani evlenirsek ben sana destek olurum. Gerekirse dersaneye gidersin diyebilmeliydi. Konu şöyle açıldı. Yaşı gereği ciddi bişeyler istiyormuş atanamazsam Şefki kırılırmış.
hahahha bi üye erkekleri banka diye görmeyin artık yazmış. Sanki aoğlu'nun kendinden 30 yaş küçük sevgilisiyim :)) ne banka olarak görebilirim.. Öğrenci olduğumu biliyordu. 2 ihtimali de kabullenmeliydi, ama yok istemezmiş. Bide sağ yerine koyup senin için dedim demeleri.. İnsanlar asgari ücretle ev geçindiriyorlar, buna da şükür diyorlar. Yok ama a grubu şartı koydu bana, kıytırık işler olmaz diye
Zaten memur olmak istiyorum ilk yılım iibf mezunuyum. Zor yani KPSS milyar tane ders konu. Kendimi teselli ediyordum, çalıştım bu sene elbette ama olmazsa iyi bir Temel'im oldu. Seneye üstüne koyarım diye. Ne yapayım Bi sınav, kendimi öldüremem ki. Yok diyor yaşı gelmiş ciddiyet istiyor a grubu eş istiyor. Beklerim de demiyor. Şefki kırılırmış
Şu an doğru düzgün sınav açmıyor kurumlar. Puanım da çok yüksek değil. Pek ümidim yok yaniatandın mı?
hakkında hayırlısı olsun.Şu an doğru düzgün sınav açmıyor kurumlar. Puanım da çok yüksek değil. Pek ümidim yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?