- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.327
- 798
- Konu Sahibi BlancKahkul
-
Benim bahsettiğim şahısta 30 yaşında. Onu demek istedim. Erkeklerde yaş ilerleyince düşünceler değişiyor sanırım.23 yaşında canım, ben yaşla ilgisi olduğunu düşünenlerden değilim. Benim akrabanın sevgilisi 30 yaşında, adam çıkıp çalışacaksın mecbursun diyor. Yani dediğin gibi bence de karakter meselesi.
Ayyy ne yüzsüzlermiş onlarda. Allah böyle insanlardan korusun..Canim sana bi olay anlatayım. Kuzenim birini cok seviyordu oglan da bunu. Kuzenimin kardesi nişanladı. Her yerde müstakbel damat. Anne anne diye teyzemin pesinden ayrilmadi. Nisanda her zaman ortalıkta. Herkes evlenecekler gozuyle bakiyordu. Ta ki kuzenimin kpss sonucu aciklanana kadar. Mustakbel damat atandı kuzenim atanamadı. Aradan az bi zaman gecti. Ayrıldı kuzenimden. Ve sebebi belli. Çünkü aralarında bi problem yoktu. Diger sene kuzenim cok çalıştı atandi. O damat musvettesi atandığını duyunca kuzenimi aradi. Kuzenim istemdi onu. Ailesini araya soktu. Gelelim isteyelim. Evlenelim vs. Kuzenimin ailesi karsi cikti. Anlayacağin bazi insanlar paraya her seyden fazla deger verir. Kuzenim sevmesine ragmen istemedi. En doğrusunu yapti.
Hırs yapmış sanırım. Mutlular mı?bence ayrılınmalı.
ama bunun bir örneğini arkadaşım yaşadı. 8 yıllık ilişkisi vardı oğlan ona da böyle şart koştu. resmen zorla nişan yaptırdı adama. neyse atandı da evlendiler. hayır atanamasa zordu.
Hırs yapmış sanırım. Mutlular mı?
Ben senin yerinde olsam ben de napayım memur olunca memuru iş adamı bulurum evlenirim derdimAz önce 2 senedir görüştüğüm kişiyle konuşuyorum. O memur bende KPSS ye hazırlanıyorum. İlk yılım.
Bana dedi ki sınavı kazanamazsan şevkim kırılır. Konuyu açınca da, çalışan sorumluluk sahibi Bi insanla evlenirim anca dedi. A grubu memur ya da öğretmen gibi. Ben şok oldum hala şoktayım. Kimseye de soramıyorum. Bu durumda ne yapmam mantıklı, bi yardımcı olsanız..
Konuştuk az önce hiç sevmemişsin yazıklar olsun deyip gitti. Sevsen yapardın dediğimi, tüm gücünle çabalardın dedi. Neyse arkadaşlar geçer elbet biraz ağlayıp uyuyayım ben
Canim ben yaşla alakasi oldugunu düşünmüyorum. Bahsettigim kisiler 27 yaşındaydı o zaman ikisi de gec okula başlamıştı genc degildi yani ablamla yasitti adam. Sıkıntı yaşta degil karekterde. Sana calismani istyorum diyebilir. Ama calismazsan atanmazsan evlenemeyiz demek once para demek. Bu adamla olmz hanerin olsunBenim bahsettiğim şahısta 30 yaşında. Onu demek istedim. Erkeklerde yaş ilerleyince düşünceler değişiyor sanırım.
Ayyy ne yüzsüzlermiş onlarda. Allah böyle insanlardan korusun..
Cimriydi biraz. Zaten bu konu gözüme çok batıyordu. Herkesin kötü bi özelliği vardır, Zaman'la düzeltmeye çalışayım dedim. Ama bu kadarını asla tahmin edemezdim. Bakın ilişkimizin başlarında kadın ekmek açar dantel örer erkek para kazanır diyen bu mantıkta bir insandı. Onada karşıyım ebette ama ne oldu da birden bire böyle oldu, anlayamıyorum.Ben olsam simdilik bisey soylemez canla basla calisir atanir, atandigim gunde onu terk ederdim.
Ve beni brn oldugun icin sevecek birisyle yoluma devam ederdim.
Benim sasirdigim nokta bunca zaman bunu gormedinmi sen.
Sınava 10 gün kadar var. Dursun o zamana kadar. Ama Bi gelecek düşünemem.. Bana her durumda yanındayım demeliydi. Sınavdan sonra illa evlenelim benzeri düşüncemde yoktu. O yönde bi baskımda yoktu. 23 yaşındayım daha. Ama olmazsa da hani evlenirsek ben sana destek olurum. Gerekirse dersaneye gidersin diyebilmeliydi. Konu şöyle açıldı. Yaşı gereği ciddi bişeyler istiyormuş atanamazsam Şefki kırılırmış.Çalışsak beraber birikim yapıp gezeriz, araba ev alırız düşüncesinde olsa tamam. Ama atanamazsan sorun değil diyebilmeli alnından öpmeli. Ablamı da eşi ders çalışması için gazlıyor sürekli. Para için değil. Ablam mesleğini yapamıyor yurtdışında morali bozuk diye. Ayrıl demek kolay bize tabi. Karşındaki insanı diğer özelliklerinden de sen tanıyorsun
hahahha bi üye erkekleri banka diye görmeyin artık yazmış. Sanki aoğlu'nun kendinden 30 yaş küçük sevgilisiyim :)) ne banka olarak görebilirim.. Öğrenci olduğumu biliyordu. 2 ihtimali de kabullenmeliydi, ama yok istemezmiş. Bide sağ yerine koyup senin için dedim demeleri.. İnsanlar asgari ücretle ev geçindiriyorlar, buna da şükür diyorlar. Yok ama a grubu şartı koydu bana, kıytırık işler olmaz diyeKıdınlır nısıl çılışın iş istiyirlirsi irkiklirindi istimik hikki.. Arkadaşım çalışan eş istesin de hadi de a grubu b grubu mu var bunun? Bir insan seviyorsa çöpçü olsa kaç yazar...? Tamam statü önemli bir şey ama insan da sevdiği birine a grubu olmazsan sana olan saygım azalır der mi ya? Biraz mantıklı ol.. Bu adam seni hayatın boyunca küçümser.. Seni küçümseyen aileni se küçümser... Saygısızlık başka bir şey.. Ve sana onun saygısı yok.. Ayrıl..
Zaten memur olmak istiyorum ilk yılım iibf mezunuyum. Zor yani KPSS milyar tane ders konu. Kendimi teselli ediyordum, çalıştım bu sene elbette ama olmazsa iyi bir Temel'im oldu. Seneye üstüne koyarım diye. Ne yapayım Bi sınav, kendimi öldüremem ki. Yok diyor yaşı gelmiş ciddiyet istiyor a grubu eş istiyor. Beklerim de demiyor. Şefki kırılırmışBen senin yerinde olsam ben de napayım memur olunca memuru iş adamı bulurum evlenirim derdim
Sevme şeklini seveyim tamamen maddiyat
Bişey oldu çalışamadın ne olacak sende istersin KPSS yi kazanıp ayakları üzerinde durmayı
Ben de biliyorum bende iibf mezunuyum iş bulunur ama illa memur el diye diretmesi çok aç gözlü geldi bana nefes alsın yeter der gibi memur olsun yeter diyor herhaldeCimriydi biraz. Zaten bu konu gözüme çok batıyordu. Herkesin kötü bi özelliği vardır, Zaman'la düzeltmeye çalışayım dedim. Ama bu kadarını asla tahmin edemezdim. Bakın ilişkimizin başlarında kadın ekmek açar dantel örer erkek para kazanır diyen bu mantıkta bir insandı. Onada karşıyım ebette ama ne oldu da birden bire böyle oldu, anlayamıyorum.
Sınava 10 gün kadar var. Dursun o zamana kadar. Ama Bi gelecek düşünemem.. Bana her durumda yanındayım demeliydi. Sınavdan sonra illa evlenelim benzeri düşüncemde yoktu. O yönde bi baskımda yoktu. 23 yaşındayım daha. Ama olmazsa da hani evlenirsek ben sana destek olurum. Gerekirse dersaneye gidersin diyebilmeliydi. Konu şöyle açıldı. Yaşı gereği ciddi bişeyler istiyormuş atanamazsam Şefki kırılırmış.
hahahha bi üye erkekleri banka diye görmeyin artık yazmış. Sanki aoğlu'nun kendinden 30 yaş küçük sevgilisiyim :)) ne banka olarak görebilirim.. Öğrenci olduğumu biliyordu. 2 ihtimali de kabullenmeliydi, ama yok istemezmiş. Bide sağ yerine koyup senin için dedim demeleri.. İnsanlar asgari ücretle ev geçindiriyorlar, buna da şükür diyorlar. Yok ama a grubu şartı koydu bana, kıytırık işler olmaz diye
Zaten memur olmak istiyorum ilk yılım iibf mezunuyum. Zor yani KPSS milyar tane ders konu. Kendimi teselli ediyordum, çalıştım bu sene elbette ama olmazsa iyi bir Temel'im oldu. Seneye üstüne koyarım diye. Ne yapayım Bi sınav, kendimi öldüremem ki. Yok diyor yaşı gelmiş ciddiyet istiyor a grubu eş istiyor. Beklerim de demiyor. Şefki kırılırmış
Kırılan şevki değil cüzdanı,kredi çektirme hayalleri,çevresine atacağı a grubu eş buldum,zaten olmazsa evvlenmem demişştimm havaları bence...Ne kadar seviyorsun bilmiyorum ama,arkadaşlara katılıyorum,atan ve DEF ET...Cimriydi biraz. Zaten bu konu gözüme çok batıyordu. Herkesin kötü bi özelliği vardır, Zaman'la düzeltmeye çalışayım dedim. Ama bu kadarını asla tahmin edemezdim. Bakın ilişkimizin başlarında kadın ekmek açar dantel örer erkek para kazanır diyen bu mantıkta bir insandı. Onada karşıyım ebette ama ne oldu da birden bire böyle oldu, anlayamıyorum.
Sınava 10 gün kadar var. Dursun o zamana kadar. Ama Bi gelecek düşünemem.. Bana her durumda yanındayım demeliydi. Sınavdan sonra illa evlenelim benzeri düşüncemde yoktu. O yönde bi baskımda yoktu. 23 yaşındayım daha. Ama olmazsa da hani evlenirsek ben sana destek olurum. Gerekirse dersaneye gidersin diyebilmeliydi. Konu şöyle açıldı. Yaşı gereği ciddi bişeyler istiyormuş atanamazsam Şefki kırılırmış.
hahahha bi üye erkekleri banka diye görmeyin artık yazmış. Sanki aoğlu'nun kendinden 30 yaş küçük sevgilisiyim :)) ne banka olarak görebilirim.. Öğrenci olduğumu biliyordu. 2 ihtimali de kabullenmeliydi, ama yok istemezmiş. Bide sağ yerine koyup senin için dedim demeleri.. İnsanlar asgari ücretle ev geçindiriyorlar, buna da şükür diyorlar. Yok ama a grubu şartı koydu bana, kıytırık işler olmaz diye
Zaten memur olmak istiyorum ilk yılım iibf mezunuyum. Zor yani KPSS milyar tane ders konu. Kendimi teselli ediyordum, çalıştım bu sene elbette ama olmazsa iyi bir Temel'im oldu. Seneye üstüne koyarım diye. Ne yapayım Bi sınav, kendimi öldüremem ki. Yok diyor yaşı gelmiş ciddiyet istiyor a grubu eş istiyor. Beklerim de demiyor. Şefki kırılırmış
Çok güzel tanimlama yeni nesil erkekleri tam bir pislik çıktıeşimin çalışmasına izin veriyorum çok modernim ayağına yatıp kadını hem evde hem de iş hayatında sömüren yeni nesil çakal erkeklerdenmiş
Bence ayrılmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?