Herşeyin zamanı kişiden kişiye değişirDoğrusu şu her şey zamaninda ve dogru sekilde guzeldir.cinsellik de yasanacak elbet ama eşinle ve zamani geldiginde.ben cinsellik yasamadim evlenmeden önce ve hic de geri kafali falan degilim.modernlik bu degil şunu soyliyeyim de
Yooo. Istediğin kadar evlen. Ne alaka ya?bu konu kapanır gider
hani bu kaç erkekle birlikte olalım o..... olalım diyen kadınlar eşiniz sizden boşansa başka erkekle evlenseniz direkt o..... oluyorsunuz o zaman
yine banı yiyeceğim duramıyorum ben
ailene sevişiyorum demeyeceksin zaten. sevgilimle aynı evde yaşayacağım diyeceksin.cinsel yaşamımı aileme mi anlatacağım lütfen biraz mantık ya
Hayir anlatamadiniz benim size anlatamadigim gibiHerşeyin zamanı kişiden kişiye değişir
Herkesin doğrusu da bir değildir
Senin doğru kabul ettiğin bana yanlış gelebilir
Sana göre evlenmeden cinsellik yaşanmamalı
Bana göre bir kadın da en az bir erkek kadar vücuduna cinselliği tattırmalı ve bunun için de evlenmek zorunda değil
Bu sana göre modernlik derecesidir bana göre ise kadın erkek eşitliğidir
Bilmem anlatabildim mi
kendi evim olsa aynısını yapmayacak mıyım? Ayrıca onun için bir şeyler yapmayı yük olarak görmüyorum ki zaten bütün işi üzerime yıkacak bir tip de değil hatta benden daha titiz olduğunu da biliyorum bu konularda. Kendi işimi yaparken sevdiğim adam için de yaparım ne olacak ki
İyi de bir tartışma veya kavga anında ben burada ne yapıyorum diyeceksiniz, bunca emek veriyorum diyeceksiniz, hem de eşim bile olmayan bir adam için. Bunu size nasıl anlatsam, bir evin içinde yaşamanın yükü yüzde seksen kadındadır ve bu yük hem maddi hem manevidir. Severek evlendiğim halde herşey bir süre sonra benim için önemsizleşip rutine biniyor. Hele bir de tartışmışsak, üzülmüşsem kırılmışsam yüzünü bile görmek istemiyorum, öyle oluyor ki çekip gidesim geliyor. Düşünün, severek evlenmişsiniz ama böyle oluyor işte. Daha öğrencisiniz, niye bunlarla uğraşasınız?
ben kimin ne yazdığını karıştırdım artık galiba ya kusura bakmayın. Zaten 2 3 gün kalıyorum onda ama dediğim gibi bir ordan bir oraya zor oluyor diye istiyoruz bakalım. Teşekkürler anlayışla yorumladığınıx içinBak canım yukarıda yazdım,tamamen beraber yaşama. Çok istiyorsan 2-3 gününü beraber geçir. Ben onun evine tamamen taşınmayı kabul etmedim çünkü gerek yoktu evet birbirimizden ayrı kalmamak için gittim onda kaldım ya da o bende kaldı. Ama ben beraber ev tutup yaşamaya cesaret edemezdim. Öyle olsa biraz zaman geçince basardım nikahı. Öğrencisin biliyorsun kolay olmadığını,hem de işin var. Bütün yükleri sen yüklenmeye çalışırsan gitmez o ilişki. Free ol tamamen bağlanma. Kafan estiğinde gider kalırsın.
22 yaşındayım. Ya klasik bir aileyiz işte ama katı kuralları yoktur sessiz sakin içine kapanık bir aile biraz ısrarcı olsam kabul ederler gibi geliyor ama cesaret edemiyorum işteKaç yaşındasın? Birlikte yaşamak iyi olabilir. Daha çok vakit geçirebilirsiniz. Ailene bu konuyu daha farklı göstererek anlatabilirsin. Her şey nasıl anlattığına bağlı.
Evet görüşlerimiz farklı, paralel ve asla kesişmez...Hayir anlatamadiniz benim size anlatamadigim gibi
Cunku dediginiz gibi goruslerimiz farkli
En azindan benim dogrum dinin bana emr ettigi sizin dogrunuz nerde yaziyo acaba?
Hiç öyle bir şey yok. Kadınıda erkeğide aynı gözümde.Olayın din boyutunu karıştıran arkadaşlar, erkek evlenmeden önce sayısız ilişki yaşayıp bunun sayısını "skor" olarak nitelediklerinde neden bu kadar yüksek tepki vermiyorlar, şaşkınlıkla izliyorum doğrusu. Erkeğin elinin kiri de bir kadına mı haram?
Çok klişe.Evet görüşlerimiz farklı, paralel ve asla kesişmez...
Siz dine göre yaşarsınız ben ise kendi hayat tecrübemle edindiğim doğrularımla....
Yani benim doğrularımı bir kitabın yazmasına muhtaç değilim, doğrularımı ben hayat tecrübelerimle kazanırım...
Kafam karıştı iyice biraz cesaretimi toplayıp anlatmaya çalışacağım bakalımailene sevişiyorum demeyeceksin zaten. sevgilimle aynı evde yaşayacağım diyeceksin.
ya evet derler ya hayır.
O zaman size iyi günlerEvet görüşlerimiz farklı, paralel ve asla kesişmez...
Siz dine göre yaşarsınız ben ise kendi hayat tecrübemle edindiğim doğrularımla....
Yani benim doğrularımı bir kitabın yazmasına muhtaç değilim, doğrularımı ben hayat tecrübelerimle kazanırım...
DoğrudurÇok klişe.
Size de....O zaman size iyi günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?