Evlenmeden beraber yaşamak?

Kaç yaşındasın? Birlikte yaşamak iyi olabilir. Daha çok vakit geçirebilirsiniz. Ailene bu konuyu daha farklı göstererek anlatabilirsin. Her şey nasıl anlattığına bağlı.

Doğrusu şu her şey zamaninda ve dogru sekilde guzeldir.cinsellik de yasanacak elbet ama eşinle ve zamani geldiginde.ben cinsellik yasamadim evlenmeden önce ve hic de geri kafali falan degilim.modernlik bu degil şunu soyliyeyim de
Herşeyin zamanı kişiden kişiye değişir
Herkesin doğrusu da bir değildir
Senin doğru kabul ettiğin bana yanlış gelebilir
Sana göre evlenmeden cinsellik yaşanmamalı
Bana göre bir kadın da en az bir erkek kadar vücuduna cinselliği tattırmalı ve bunun için de evlenmek zorunda değil
Bu sana göre modernlik derecesidir bana göre ise kadın erkek eşitliğidir
Bilmem anlatabildim mi

bu konu kapanır gider
hani bu kaç erkekle birlikte olalım o..... olalım diyen kadınlar eşiniz sizden boşansa başka erkekle evlenseniz direkt o..... oluyorsunuz o zaman
yine banı yiyeceğim duramıyorum ben
Yooo. Istediğin kadar evlen. Ne alaka ya?

Hayir anlatamadiniz benim size anlatamadigim gibi
Cunku dediginiz gibi goruslerimiz farkli
En azindan benim dogrum dinin bana emr ettigi sizin dogrunuz nerde yaziyo acaba?

Ailenizi en iyi siz tanıyorsunuz. Buradaki verilen öneriler belki hafif kalacak belki ağır kaçacak. Buraya göre hareket edemezsiniz. Mesela ben aileme ne dersem deyim bu konuda onay alamam. O yüzden bu konuyu başkalarına danışmam bile.
Ailenizin tepkilerine ve düşüncelerine göre hareket edin. Onların ikna olabileceği yerleri ele alarak derdinizi anlatmaya çalışın. Sinirli değilde ılımlı sakin konuşmalar yapın. Bu işlere ılımlı yaklaşan aileniz varsa işe yarayabilir.

ben kimin ne yazdığını karıştırdım artık galiba ya kusura bakmayın. Zaten 2 3 gün kalıyorum onda ama dediğim gibi bir ordan bir oraya zor oluyor diye istiyoruz bakalım. Teşekkürler anlayışla yorumladığınıx için

Kaç yaşındasın? Birlikte yaşamak iyi olabilir. Daha çok vakit geçirebilirsiniz. Ailene bu konuyu daha farklı göstererek anlatabilirsin. Her şey nasıl anlattığına bağlı.
22 yaşındayım. Ya klasik bir aileyiz işte ama katı kuralları yoktur sessiz sakin içine kapanık bir aile biraz ısrarcı olsam kabul ederler gibi geliyor ama cesaret edemiyorum işte

Hayir anlatamadiniz benim size anlatamadigim gibi
Cunku dediginiz gibi goruslerimiz farkli
En azindan benim dogrum dinin bana emr ettigi sizin dogrunuz nerde yaziyo acaba?
Evet görüşlerimiz farklı, paralel ve asla kesişmez...
Siz dine göre yaşarsınız ben ise kendi hayat tecrübemle edindiğim doğrularımla....
Yani benim doğrularımı bir kitabın yazmasına muhtaç değilim, doğrularımı ben hayat tecrübelerimle kazanırım...

Hiç öyle bir şey yok. Kadınıda erkeğide aynı gözümde.

Çok klişe.

ailene sevişiyorum demeyeceksin zaten. sevgilimle aynı evde yaşayacağım diyeceksin.
ya evet derler ya hayır.
Kafam karıştı iyice biraz cesaretimi toplayıp anlatmaya çalışacağım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…