Evlenmeden beraber yaşamak?

nasıl klasik aile bu?
cinsellik yaşanıyormuş ama aynı ev mi sorunmuş? ben çözemedim konu sahibini.

klasik aile derken, evlilik öncesi birlikteliğe bırakın hoş bakmayı böyle birşeyi duyunca sinirlenecek, nişanlı bile olsa yanında mıc mıc hareket edilemeyecek baba gibi canlandı gözümde.

Cinsellik yaşanıyor muymuş? ilk mesaja göre yazdım ben.

Namus bacak arasında değil mantığınada hastayım. Nasıl oluyor acaba beyinle seks yapmak? Acaba benim ve benim gibilerin bilmediği özel bir alan mı var saç diplerinde falan ?

kendi evim olsa aynısını yapmayacak mıyım? Ayrıca onun için bir şeyler yapmayı yük olarak görmüyorum ki zaten bütün işi üzerime yıkacak bir tip de değil hatta benden daha titiz olduğunu da biliyorum bu konularda. Kendi işimi yaparken sevdiğim adam için de yaparım ne olacak ki

Doğru yol iki bacak arasına beton dökmek mi??
Bir kadının namusunu bedeninin bilmem kaçta biri kadar bi et parçasıyla bağdaştırmak çok mu doğru??
Doğrusu şu her şey zamaninda ve dogru sekilde guzeldir.cinsellik de yasanacak elbet ama eşinle ve zamani geldiginde.ben cinsellik yasamadim evlenmeden önce ve hic de geri kafali falan degilim.modernlik bu degil şunu soyliyeyim de

Bana kalsa çok normal bir durum ama bizim aile yapımız işte. Ama gizli yapma derim, ortaya çıkarsa iyi olmaz. Sık sık git kal daha iyi.

Ailesine ben sevişmeye gidiyorum demiyo heralde
elbette denmez. sevişirken izin almadığına göre aynı eve çıkma konusunda da almamalı.
gizli sevişiyorsa, gizlice aynı evde yaşayabilir. izin meselesi saçma.
aile her ikisine de karşıysa, aileden gizli iş çevirmek ayıp.

Bam yiyecegim ama yuh yahu yuhh...muslumanim deme o zaman.haram gunah arkadasim.kimseyi bu sekilde yonlendirmeye hakkin yok.evlenene kadar 30 kisiyle ciksak hepsiyle yatalim o zaman.o.....u dan fark ne pardon???

Eğer para ile cinsel ilişkiye giriyorsan hayat kadını olursun bu bir
İkincisi islam dinine göre sevgili olmak da haram.
Kendi kendinize çelişiyorsunuz.

aileme cinsel hayatımı neden açıklayayım ki?
neden ev için izin alma gereği duyuyorsun o halde?
anne sevgilim var ve beraber yaşayacağız dersin, biter.
ailen klasik aile ise cinselliğe de hoş bakmaz demektir, aileden gizli zaten iş çevirdiğine göre dert edinmen de gereksiz oluyor.

evet

Bak canım yukarıda yazdım,tamamen beraber yaşama. Çok istiyorsan 2-3 gününü beraber geçir. Ben onun evine tamamen taşınmayı kabul etmedim çünkü gerek yoktu evet birbirimizden ayrı kalmamak için gittim onda kaldım ya da o bende kaldı. Ama ben beraber ev tutup yaşamaya cesaret edemezdim. Öyle olsa biraz zaman geçince basardım nikahı. Öğrencisin biliyorsun kolay olmadığını,hem de işin var. Bütün yükleri sen yüklenmeye çalışırsan gitmez o ilişki. Free ol tamamen bağlanma. Kafan estiğinde gider kalırsın.

ona göre vermiyorum zaten neden öyle anladınız ki

sizin tabirinizle bir o...pu ile.mi arkadaslik ediyorsunuz?

Hep diyorum, yine yenileyerek söylüyorum. Keşke her çiftin evlenmeden önce aynı evi paylaşma şansı olsa. Birini dışarıda tanımakla, aynı evin içinde evlilikte yaşayarak tanımak aynı şey değil. Çok farklı noktaları var.

Ama ne yazık ki bizim toplumumuzda evlenmeden sevişen kadına eğreti gelin muamelesi çekme geleneği var, her gelenekten önce.

Bir erkekle istediğin kadar aynı evde yaşa, evliliğin içinde olması gereken her şey olsun, nikah defterine soğuk damga basılıp legal sevişmediği sürece kadın kullanılıyordur. Kadının da o ilişkiden zevk almasının, erkekle eşit şartlarda olmasının zerre miskal önemi yoktur.

Evlilikte bile işler yolunda gitmediği zaman sorulan ilk sorunun 'cinsel yaşantınız nasıl?' olup yaşanılan her olumsuzluğun bunun eksikliğine yüklendiği toplumun bu soruna ne cevap vermesini bekliyorsun ki?

Ne yazık ki yaşadığımız toplumda erkeklerden çok kadınlar birbirinin bacak arasında yaşıyor.

Open Relationship pompalayan dizi/film sektörünün karşısında katharsis'ten salyaları akarken, okun ucu kendine döndüğü zaman boyut başka.

Ailen konusunda yorum yapmam. Istediğin neyse onu yaşa. Ben yaşadım. Vallahi bir on sene daha gitse değişen bir şey olmazdı. Bir imza oldu hayatımızdaki farklılık. İyi ki de yapmışım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…