- 9 Kasım 2013
- 4.369
- 4.372
- 198
ya da evlenmeye mecbur ederler.Gizli yaşıyor cinselliği çünkü.. Bu kadar basit :)
Aslında ailesine ben zaten cinsellik yaşıyorum dese ailesi ikna olur bence..
nasıl klasik aile bu?
cinsellik yaşanıyormuş ama aynı ev mi sorunmuş? ben çözemedim konu sahibini.
nasıl klasik aile bu?
kendi evim olsa aynısını yapmayacak mıyım? Ayrıca onun için bir şeyler yapmayı yük olarak görmüyorum ki zaten bütün işi üzerime yıkacak bir tip de değil hatta benden daha titiz olduğunu da biliyorum bu konularda. Kendi işimi yaparken sevdiğim adam için de yaparım ne olacak kiBir de neden hiçbir şeyiniz olmayan bir adamın evini temizleyesiniz, çorabını donunu yıkayasınız, yemeğini pişiresiniz, saçınızı süpürge edesiniz? Olaya bunlar da dahil, hatırlatayım dedim. Bir de okuyorsunuz ve part time çalışıyorsunuz.
Doğrusu şu her şey zamaninda ve dogru sekilde guzeldir.cinsellik de yasanacak elbet ama eşinle ve zamani geldiginde.ben cinsellik yasamadim evlenmeden önce ve hic de geri kafali falan degilim.modernlik bu degil şunu soyliyeyim deDoğru yol iki bacak arasına beton dökmek mi??
Bir kadının namusunu bedeninin bilmem kaçta biri kadar bi et parçasıyla bağdaştırmak çok mu doğru??
aileme cinsel hayatımı neden açıklayayım ki?ben de aynı soruyu size sordum ama cevap alamadım.
nikahsız cinsellik yaşamanıza aileniz karşı değilse, aynı evde yaşamanıza neden karşı çıksın?
elbette denmez. sevişirken izin almadığına göre aynı eve çıkma konusunda da almamalı.Ailesine ben sevişmeye gidiyorum demiyo heralde
Bam yiyecegim ama yuh yahu yuhh...muslumanim deme o zaman.haram gunah arkadasim.kimseyi bu sekilde yonlendirmeye hakkin yok.evlenene kadar 30 kisiyle ciksak hepsiyle yatalim o zaman.o.....u dan fark ne pardon???
neden ev için izin alma gereği duyuyorsun o halde?aileme cinsel hayatımı neden açıklayayım ki?
evetklasik aile derken, evlilik öncesi birlikteliğe bırakın hoş bakmayı böyle birşeyi duyunca sinirlenecek, nişanlı bile olsa yanında mıc mıc hareket edilemeyecek baba gibi canlandı gözümde.
Cinsellik yaşanıyor muymuş? ilk mesaja göre yazdım ben.
kendi evim olsa aynısını yapmayacak mıyım? Ayrıca onun için bir şeyler yapmayı yük olarak görmüyorum ki zaten bütün işi üzerime yıkacak bir tip de değil hatta benden daha titiz olduğunu da biliyorum bu konularda. Kendi işimi yaparken sevdiğim adam için de yaparım ne olacak ki
ona göre vermiyorum zaten neden öyle anladınız kiBeraber yasamak onemli bi karar. Mesela sevgilim gecenin 3 4unde beni kac kere hastaneye goturdu yetmedi annemi bile goturdu. Yeri geldi sinavina calismadi, hastayim diye tum gece basimda bekledi. Okula erken gidiyorum diye kahvaltimi gecedem hazirladi, ac gondermedi beni. Bana guven sagladi. 4 senede bi kere bile hava kararinca eve yalniz gittigimi hatirlamam.bunlarin uzerine evet iste bu adamla omrumu gecirebilirim, guvenebilir dedim.
Yani bu karari sevgilinin karakterine gore ver, okulun eve yakin olmasina gore degil
sizin tabirinizle bir o...pu ile.mi arkadaslik ediyorsunuz?Dini yorum yapmam! Yasak oldugunu sizden iyi biliyorum.2011 den beri burdayim.bu ikinci uyeligim.konu yorumuna ithafen yazdim cunku bu olayin dini boyutu var.istedigin kadar modernize etmeye calis arkadasim.degismez.din hayatimiz anliyormusun.Ha ataist arkadasimda var benim.herkese saygim var.dini yorumlar yapildigi icin yaptim.soyadi konusu carpiltildi aslinda.herkes cocugu kabul etmeyebiluyor.zira bir kiz arkadasim suan kendi soyadini verdigi kuzi, sahip cikmayan bir baba ile ugrasiyor.nikahsiz birliktelik oldugu icin bir haktan faydalanamiyor.bunu kast ettim
cinsel yaşamımı aileme mi anlatacağım lütfen biraz mantık yanasıl klasik aile bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?