EŞİM KOCAM aşkım çocuklarımın babası olduğu için gurur duyuyorum.Sevgiliyken gurur duymuyo muydun, yoksa gurur duyduğun şey evli olmak mı
EŞİM KOCAM aşkım çocuklarımın babası olduğu için gurur duyuyorum.
Ama bekarken herkese bu adam benim sevgilim diye söyleyemiyorsun sonuçta edep ahlak ve dini boyutlar var .İstediğin oteli seçemiyorsun, akrabalarının yanında başın dik kalamıyorsun, turlara katıldığında aynı odada kaldığında sana basit kadın gözüyle bakan insanlar yok.
Birlikte yaşarsın 5 10 sene sonra ayrılırsın veya birlikteliğin devam eder 40 yaşına gelirsin eeee sonuç yine evlilik yine evlilik.
EŞİM KOCAM aşkım çocuklarımın babası olduğu için gurur duyuyorum.
Ama bekarken herkese bu adam benim sevgilim diye söyleyemiyorsun sonuçta edep ahlak ve dini boyutlar var .İstediğin oteli seçemiyorsun, akrabalarının yanında başın dik kalamıyorsun, turlara katıldığında aynı odada kaldığında sana basit kadın gözüyle bakan insanlar yok.
Birlikte yaşarsın 5 10 sene sonra ayrılırsın veya birlikteliğin devam eder 40 yaşına gelirsin eeee sonuç yine evlilik yine evlilik.
Seviştiği adamdan ayrıldıktan sonra "beni kullandı, ben ona her şeyimi verdim" tarzında konuşmayacak olgunlukta kadınlar yapsınlar ne yapmak istiyorlarsa. Sen kendi isteğinle bir erkekle aynı çatı altına giriyorsun, aynı yatağı paylaşıyorsun, özel birşeyler yaşıyorsun ve sonu senin olmasını düşündüğün gibi olmayınca da "beni kullanıp attı" kafasında geziyorsun mesela, misal. Aklın var fikrin var, kullan bir zahmet. Allah aşkına yaptığı şeylerin sorumluluğunu alıp arkasında duramayacak insanlar yapmasınlar. Büyüyünce yaparlar. Gerçekten bazı şeyler yetişkin işi.
edep ve ahlaki dinle karistirmayin lutfen. hepsi "mutually exclusive"EŞİM KOCAM aşkım çocuklarımın babası olduğu için gurur duyuyorum.
Herşeyini kukudan ibaret saymak bir yana bir de bu kadınlar cinsellikten zerre zevk almıyo galiba, aksi halde yaşadığı şeyi kendine kar sayar zaten, kadın sanılanın aksine verici değil alıcıdır çünkü
ahhahah
hakikaten ya.
hep erkekler için yaşanıyo sanki.
valla ben kendim için yaşadım. bi gün ayrılırsak da bayaaa bi kardayım yani
Ay evet yaa. Yurdum kadını cinselliği görev gibi yapar. Erkeğe bir şey bahşettiğini düşünür. Asla öyle çılgınlar gibi zevk alarak sevişmez. Hep suçluluk duyar.Herşeyini kukudan ibaret saymak bir yana bir de bu kadınlar cinsellikten zerre zevk almıyo galiba, aksi halde yaşadığı şeyi kendine kar sayar zaten, kadın sanılanın aksine verici değil alıcıdır çünkü
Ay evet yaa. Yurdum kadını cinselliği görev gibi yapar. Erkeğe bir şey bahşettiğini düşünür. Asla öyle çılgınlar gibi zevk alarak sevişmez. Hep suçluluk duyar.
Biz duymayanlari da hep kıskanır :))
Evlilik ve o imza da bu kadar kucumsenmemeliydi bence. Gereksiz goren evlenmesin ama belediyenin verdigi izin imza gibi indirgemeci yorumlar hos olmadi.[/Q
al bendende o kadar. kendılerı yasam tarzlarınn eleştırılgnden sıkayet ederken karsı tarafnn dusuncesını yasam tarzına alcaltıyor aklnca kucultuyor....!!!!
benim düşüncem de öyle olabilmesi gerektiği.. Ama kadınlar bunu yapacak cesareti kendilerinde bulamıyorlar maalesefBen hak veremiyorum, bir kadin kendini bu kadar degersiz gorurse, bu kadar metalastirirsa nasil bir baskasindan deger gorebilir ki? Insanlarin once kendi oz farkindaligina varmasi lazim, benim erkek cinsinden bir farkim yok, ona bagimli degilim, aciz degilim diyebilmesi lazim. Bakiyorum kadin bastan kendi cinsine kullanilmak gibi kelimeleri layik goruyor, e sen kendi cinsiyetine boyle bakarsan bastan kaybedersin zaten.
yaklasik 5 senedir ayni evi paylasiyoruz. ozellikle verdigimiz bir karar degildi zamanla gelisti. hem birbirimizden ayri kalmak istemedik hem de ekonomik yonden de cazip geldi. Evlenme meselesine gelince de evlenmek rahatimizi bozacakmis gibi hissettik bunca zaman,aileler vs. Ama su donemde artik birikimlerimizi birlikte yonlendirebilmek ve gelecegimizi birlikte planlayabilmek icin(bu ana kadar finans durumumuz ayriydi) durumu resmilestirdik ve nisanlandik. 3 ay sonra da sade bir nikahla evlenip hayatimiza devam edecegiz. Ahlak bekciligi yapanlara aldanmayin ancak su konuda hatirlatma yapma geregi duyuyorum, ben de nisanlim da kendimizi hep bu kulturun disinda gorduk ve zorlama isler yapmak istemedik ama ne o ne ben bunu bir bahane veya karsidakinden faydalanma olarak gormedik. Ama gunduz plaza cocugu gece ana kuzusu olan Turk erkeklerinin hepsi konuya boyle yaklasmayabiliyor. Birlikte yasadiginiz insana bagli olarak cok verimli de gecebilir, tam bir zaman kaybiydi da diyebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?