Bîz varız hem benim hem karşı tarafın ailesi iş arkadaşlarımız vs biliyordu
Hatta yıllar sonra bile benî birilerine anlatırken sevgilisi ile birlikte yaşamıştı diye referans yapmış bu durumu patronum
Sonuçta bayramda vs ailelere de gittik oturmaya sonra beni istemeye gittik sonra da düğün yapıp evlendik iş arkadaşları vs de geldi
Hatta benzer konuya yazdım patron tüm ofisi ve sevgililerimizi tatile bile götürdü
Özel tembih etti sevgiliniz mutlaka gelsin dîye
Bu arada ABD de değil bursa da yaşıyorum muhafazakar bursada oyların 50 den fazlası iktidara verilen
Neden bu kadar öfkelendin anlamadım ama bu dünya yalan dünya hatirlatmak isterim bu dünyanın nimeti herkese öbür dünyanın sadece günahı olmayanlara yine de senin de fikrine saygı duyarım sonuçta her koyun kendi bacağından asılır bu da benim fikrim
Aksini savunmuyorum zaten kendine göre haklı olabilirsinBenim inandığımı nereden biliyorsunuz?
Hemen dini vaaz vermenize gerek yok hemen. Siz buna göre yaşıyorsunuz ben yaşamıyorum.
İyi ki de yaşamıyorum. Aklımda kalan, içimde kalan hiç bir şey yok. İlk sevgilimle hemen hop evlensem ben mutlu olamazdım. Evlilik hayalleri kuran bir çocuk da değildim hiç bir zaman, hala da bana mükemmel gibi gelmiyor. Sevgililiğin tadı gibi mi var. Dolayısıyla hiç pişman değilim. Dini vaaz veriyorsanız kimin ne kadar öbür dünyada rahat etceğini de bilemezsiniz. Ne Müslümanlar biliyorum ben namazında niyazında ama hırsızlık eden kul hakkına giren. Ben sevdim sevildim ve seviştim ne birini öldürdüm, ne hırsızlık ettim benim için önemli olan önce mutluluğum sonra vicdanımın rahatlığıdır. İkisi de gayet rahat.
Herkesi kendiniz gibi görmeyin herkes sizin gibi yaşamıyor herkesin hassasiyeti farklı
Herseyi vermek nedir, cinsellik karsilikli yasanmiyor mu sizin gezegende?Eveeeet evlenmeden birlikte yaşıyorsunuz ona verebilecginiz herseyi veriyorsunuz ve sonra en ufak bir tartışmada nasıl olsa nikah yok diye kapının önüne koyuluyorsunuz
Teşekkürler
ay çok güldüm sonra beni istemeye gittik .. süpermiş..
işte sizinki birlikte yaşamak .. el ekmek tutarken herşeyi paylaşabilmek.. baba paralarıyla birlikte kalınınca o birlikte yaşamak olmuyor ..
- hah sizden bir tane daha yoktur burda kesinlikle eminim..
Dini inanc ahlaki garanti etmiyor maalesef. Etik davranis cocukken ogrenilen bir aliskanliktir, hurafelerle ilgisi yoktur.Sizce öyle bir ahlak yapısına sahip bir inancın insanları miyiz ?ya da sen de haklısın ahlağın çivisi çıkmıştı değil mi
Yasasin Hanslar !Kahrolsun Hanzolar....Ben katılıyorum, Türk erkekleri genel anlamda b.ktan hallice. Bu yüzden yabancılarla takılıyorum seviyorum sizi Hanslar
Bu arada ailemden 8 saat uzakta tek kimseyi tanımadığım bir şehirde iş garantîsi olmayan özel sektörde bir tek bilgisayarım kitaplarım ve kıyafetlerin ile gelip sıfırdan ev kurup da yaşadık
Tuzu kuru değildik ama birlikte her zorluğa da göğüs gerdik zorunluluklar yoktu daha 3 aylık evliyim boşanamam ki demedik kızan gidebilirdi ama olmadı zira temel sağlam
Bu arada da 10 yıllık evliyiz bunlar 2005 anıları
Birlikte yaşamak bana etik gelmiyor. Nikah kadınları koruma amaçlı oluşmuş bi olgudur bana göre.
Bu kararı aldıktan sonra hiç pişman oldunuz mu? Ve nasıl yürütüyorsunuz.. (Lütfen ahlak bekçiliği yapmayın)
Kadın sadece cinsel obje midir siz hep veren taraf mısıniz ....bizde birlikte yaşadık 1 yıl simdide 1 yillik evliyiz toplam 2 yil ve şoyle söylim biz bicok sıkıntı yasadık kültur farkindan dolayi ailelerimiz evliligimize karsi cikti ben daha aileci davrandim..sizin dediginiz gibi olsaydi eşim aman 1 yil yasadim hevesimi de aldim birakim bunu hazir ailemde istemiyo bahanem oldu derdi ama o naptı ailesini karsisina aldi hatta sildi benim icin ve evlendik onlarin aralarini düzelten yine ben oldum hanfendicigim...iyi ki de yasadim onla her huyunu kabul edip evlendim ki oda öyle en azindan bi tartismada yeni icat cikarma demiyor hep buyduk biz..Eveeeet evlenmeden birlikte yaşıyorsunuz ona verebilecginiz herseyi veriyorsunuz ve sonra en ufak bir tartışmada nasıl olsa nikah yok diye kapının önüne koyuluyorsunuz
Teşekkürler
O yaşlar hayatı yaşama yaşı. :)Katılıyorum.
20lerin başı birlikte yaşama, sorumluluk alma ciddi ilişki kurma vs yaşı değil bence. Flört etme, hayatın tadını çıkarma yaşı. Ben ünv.deyken biraz ona göz süzerdim, biraz bununla flört ederim eğlenirdim yani çok çapkındımHer şeyin zamanı var, zamanı gelmemiş yüklerin altına girmek yıpratıcı bence.
Sizce gittikce artan bosanama istatistikleri ve sonrasi cinayetler bu kurumun o kadar da guvenilir olmayacagini soylemiyor mu? Birakin aileyi korumak, kadinlar bosanmaya kalkinca canindan oluyor. Ben boyle bir kuruma neden saygi duyayim beni korumazsa??teşekkür ederim. eleştiriyi adabıyla karşıladığınız için. şapkamı takıp düdüğümü ağzıma alabilirim
sevgilisiyle aynı eve çıkan arkadaşlarım oldu. yalnız bu durum üniversite öğrencileri ve çalışanlar arasında farklılık gösterdi benim tanıdıklarımda. ama ikisinin de bir ortak noktası oldu ki o da şudur: evlilik, çocuk, akrabalar, aile gibi bağlayıcı faktörler olmadığından en ufak bir sıkıntıda 'o zaman eyvallah' moduna giren erkekler. Kaldı ki evli erkeklerin bile ufak birkaç sıkıntıda neler yaptığına kaç takla attığına şahit oluyoruz. Yani efendi, mert, yiğit bir adam olsa amenna bir şans verilebilir beklentiyi yüksek tutmadan derim. Ama unutmayın her insan evladı menfaatlerini korumak üzere yaşar. Evlilik ve aile kurumu denen şeyin o kurum kısmı bu eyvallahlara set çeken olaydır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?