Evlenmeden beraber yaşayanlara soruyorum :)

evet dediğiniz gibi evlenmeye yakındık,yakınız bilemiyorum, teşekkürler fikrinize :)

Ben de o kervandanım ve sevgilimle beraber yaşadıktan sonra önceki bütün ilişkilerimi çok çocuksu hayal dünyasında yaşanmış bitmiş gibi hissettim..
Beraber yaşamak bir erkeği ilişkiyi ve ilişkideki seni yansıtan en iyi ve tek yol bence..
Sonra evlendik ve hiç hayal kırıklığına uğramadım..eşim evlenince değişti diyenleri daha iyi anladım..aslında eşler değişmiyor evin içindeki gerçek haliyle tanıştığınız için değişti sanıyorsunuz..
Ayrıca beraber yaşadıktan sonra evlenince evlilikten hiç korkmuyorsunuz sürprizi kalmıyor çünkü bu da kendinizi daha güvende hissetiriyor.
Ben kızkardeşlerime ve herkese tavsiye ediyorum bunu tabi imkanlar dahilinde..

Bosandınız mı?
Forumda en mantıklı önerileri genelde siz veriyorsudunuz

Melisagun08 sizin konunuz değil neden rahatsız oldunuz ki??

Laf kalabalığı olduğunu nerden çıkardıniz?

Ama sizin yorumunuz öle olabilir

Lütfen beni alıntılama..

çok haklısınız, bence de beraber yaşamanın amacı bu olmalı

Siz yanlış anladınız ben espiri mahiyetinde yazdım sizide burda hep görüp beğenirim yorumlarınızı yani üzerime alınmadım

ben ünide öğrenci evinde birlikte kalmayı birlikte yaşamak olarak görmüyorum.. siz bu şekilde mi kalıyorsunuz ona göre yorum yapıcam..

öyle yaşıyoruz fakat olursa olur olmazsa olmaz gibi bir ciddiyetsizlik içinde değiliz. Tabi eğer ciddiyeti göz önüne alıyorsanız...

Melisagun08 sizin konunuz değil neden rahatsız oldunuz ki??

Laf kalabalığı olduğunu nerden çıkardıniz?

Ama sizin yorumunuz öle olabilir

Lütfen beni alıntılama..
Lütfen beni alıntılama, sizin gibi arkadaşlar yüzünden kadın buraya ahlak bekciliği yapmayın konu karışmasın derdim başka ona odaklanın diye yaxıyor .tartışma yüzünden kadın derdine care bulamadan konusu kapanıyor artık şu konuları karıştırmadan rahatca yazsın insanlar ,laf sokmaya kacmaya gerek yok.Herkesi olduğu gibi kabullenmeyi hoşgörülü olmayı öğrenin

çok haklısınız, bence de beraber yaşamanın amacı bu olmalı

Amacı ne olmalı konu sahibi, evlenmeden önce artısını eksisini görmek değil mi? Ki evlenince şok olma mantık bu değil mi?

E sen bir önceki konunda zaten bize bir öküzü betimledin ama beni seviyor diyosun, bu durumda birlikte yaşamadan evlenenden bi farkın kalmıyor ki,onlarda beni seviyo diyo risk alıyo belki, ama sen göre göre ev halini de karakterini de bile bile nasıl olur diyosun

İster evlen ister evlenme, aynı ev ya da ayrı ev farketmez bir öküzü ıslah edemezsiniz o kadar diyim

"Hep kavga gürültü,sizi umursamıyor,dikine gidiyor. Fakat siz sizi sevdiğini biliyorsunuz ama sadece bu, bu kadar. Diğer taraftanolmayacağını fark ettiniz. Size hiç bir yardımı yok ve siz evin yükü altında eziliyorsunuz. Şuana kadar ki yaşamanızdan kaynaklanan etkenler gün yüzüne çıkıyor. Yemek yapmak sorun oluyor,hiç bir şey yapamadığınız için sürekli sizi suçluyor fakat çabanızı görmüyor. Çoğu görüşünüz çatışıyor."

Adam bu yani, ama.seni seviyorsevgi yetiyorsa ki bu yaşlarda yettigini sanman normal buyur devam et

Melisagun08 bakın hanımefendi siz beni alıntılayip duruyorsunuz bakınız ben sizi 2dir etileketliyorum yapmayın Allah aşkına şaka gibisiniz

Belirttim, çünkü bu olayı farklı şekilde anlayacak olanlar da mutlaka çıkacaktır :) Ahlak bekçiliği muhabbeti gibi :) Çok teşekkürler...

öyle yaşıyoruz fakat olursa olur olmazsa olmaz gibi bir ciddiyetsizlik içinde değiliz. Tabi eğer ciddiyeti göz önüne alıyorsanız...

Yoo ciddi yada ciddiyetsiz olarak bakmıyorum olaya .. ama öğrenci iken sorumluluklar farklı ekmek elden su gölden durumu da var o yüzden öğrenci evinde tam olarak tanıyıp karar vermek mümkün olamayabilir sorunuz buysa eğer..

Belirttim, çünkü bu olayı farklı şekilde anlayacak olanlar da mutlaka çıkacaktır :) Ahlak bekçiliği muhabbeti gibi :) Çok teşekkürler...

Ahlak senin beyin ve kalbinin bütünlüğüdür gerisi kimseyi bağlamaz, ama lütfen emeğini çabanı özverini görmezden gelen biriyle devam etme kendini kullandırma

Bence yaşamak gerekiyor.

60-70 yıllık bir beraber yaşama dönemine demo olmadan girmek akıl karı değil. Demoyu beğenmezseniz malı satın almıyorsunuz olup bitiyor. 10 yıl süreceğin arabayı bile deneme sürüşü yapmadan almamak gerek kaldı ki evlilik gibi hayat bağlayan bir mevzuya asla körü körüne bahtıma ne çıkarsa, ata bindim yaaaaa nasip dedim şeklinde girmek iyi değil bence.

Son düzenleme:
Evlenmeden önce 1 sene birlikte yaşadık ..yaklaşık 1 senedir de evliyiz.. iyi ki birlikte yasadik diyorum birbirimizi iyi tanidik test ettik defalarca bicok yönunu bilerek ögrenerek karar verdim evlilige.. ben pisman degilim belki de evliyiz die pismanlik duymuyorum bilmiyorum benim icin olumlu oldu bu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…