evet dediğiniz gibi evlenmeye yakındık,yakınızÖzellıkle belirtmiş konu Sahibi aaa evlenmeden aynı evde yaşamak mııı gibi yorumlar duymak istememiş ne var herşeyi yanlış anlıcak aynı evde yaşamakla ilgili fikrini söyler çekilirsin bunu bile eleştirmişler yahu
Neyse fikrime geçiyorum efendim benim fırsatım olsa yaşardım ama uzun yıllar sürmücekse mesela son senenizdir ilişki artık ciddi boyuta geçmiştir bir nevi evlilik provası gibi..
Tabi fırsatım olmadı babam bacaklarımı kırardıevlendim 5yılın ardından aynı evde yaşamadık ama çok iyi tanıdım evlendıkten sonrada herhangi kötü bir huyu çıkmadı
Evlenmeden beraber yaşadım, evlendim ayrı yaşıyorum
Allahım ya her şeyi tersten yapıyorum
Ben daha çok görüşmek için yaptım. O sırada üniversite öğrencisiydim. Beraber hayat sürmek çok güzeldi. Bilmediğim yönlerini öğrenmiştim.
Sonrasında bir problem yaşadık ben ayrıldım. (Bi süre ayrı kaldıktan sonra tekrar barıştık, ama bu ayrılık döneminde pişman olmadım)
Beraber yaşamanın tadı damağımızda kaldığı için ve bari kimsenin karışıp ayıplaması mümkün olmasın diye de resmileştirip evlendik.
Ben de o kervandanım ve sevgilimle beraber yaşadıktan sonra önceki bütün ilişkilerimi çok çocuksu hayal dünyasında yaşanmış bitmiş gibi hissettim..
Beraber yaşamak bir erkeği ilişkiyi ve ilişkideki seni yansıtan en iyi ve tek yol bence..
Sonra evlendik ve hiç hayal kırıklığına uğramadım..eşim evlenince değişti diyenleri daha iyi anladım..aslında eşler değişmiyor evin içindeki gerçek haliyle tanıştığınız için değişti sanıyorsunuz..
Ayrıca beraber yaşadıktan sonra evlenince evlilikten hiç korkmuyorsunuz sürprizi kalmıyor çünkü bu da kendinizi daha güvende hissetiriyor.
Ben kızkardeşlerime ve herkese tavsiye ediyorum bunu tabi imkanlar dahilinde..
çok teşekkür ederim..Ger
Gerçekten işin dini boyutunu ortaya atmicaktim..Bu adam sizi belli bi zaman sora çanta da keklik görcek
Belki sizden uzaklasacak nede olsa bi albeniniz kalmicak
Siz yanlış anladınız ben espiri mahiyetinde yazdım sizide burda hep görüp beğenirim yorumlarınızı yani üzerime alınmadımkonu sahıbıne desen neyse..
ve kendısı konu sahıbı.
bana neden peki? benım demek ıstedıgım; saygısız sekılde düşünenenlereydi
üzerıne nıye alınma geregı duydun?
yorum ısteyen ben degılım
ben ünide öğrenci evinde birlikte kalmayı birlikte yaşamak olarak görmüyorum.. siz bu şekilde mi kalıyorsunuz ona göre yorum yapıcam..
Lütfen beni alıntılama, sizin gibi arkadaşlar yüzünden kadın buraya ahlak bekciliği yapmayın konu karışmasın derdim başka ona odaklanın diye yaxıyor .tartışma yüzünden kadın derdine care bulamadan konusu kapanıyor artık şu konuları karıştırmadan rahatca yazsın insanlar ,laf sokmaya kacmaya gerek yok.Herkesi olduğu gibi kabullenmeyi hoşgörülü olmayı öğreninMelisagun08 sizin konunuz değil neden rahatsız oldunuz ki??
Laf kalabalığı olduğunu nerden çıkardıniz?
Ama sizin yorumunuz öle olabilir
Lütfen beni alıntılama..
çok haklısınız, bence de beraber yaşamanın amacı bu olmalı
Amacı ne olmalı konu sahibi, evlenmeden önce artısını eksisini görmek değil mi? Ki evlenince şok olma mantık bu değil mi?
E sen bir önceki konunda zaten bize bir öküzü betimledin ama beni seviyor diyosun, bu durumda birlikte yaşamadan evlenenden bi farkın kalmıyor ki,onlarda beni seviyo diyo risk alıyo belki, ama sen göre göre ev halini de karakterini de bile bile nasıl olur diyosun
İster evlen ister evlenme, aynı ev ya da ayrı ev farketmez bir öküzü ıslah edemezsiniz o kadar diyim
öyle yaşıyoruz fakat olursa olur olmazsa olmaz gibi bir ciddiyetsizlik içinde değiliz. Tabi eğer ciddiyeti göz önüne alıyorsanız...
Belirttim, çünkü bu olayı farklı şekilde anlayacak olanlar da mutlaka çıkacaktır :) Ahlak bekçiliği muhabbeti gibi :) Çok teşekkürler...
ok. o zamanSiz yanlış anladınız ben espiri mahiyetinde yazdım sizide burda hep görüp beğenirim yorumlarınızı yani üzerime alınmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?