evlenmeden birlikte olmak isteyen sevgili

Burada iki grup var: Evlenmeden günah diyenler ve bu senin bedenin, senin kararın diyenler. İki grubu birbirine düşürürsün. Bu cidden senin ilişkin ve senin kararın, istiyorsan, uygunsa senin için yaşarsın; değilse yaşamazsın. Buradaki insanlar senin adına bu kararı veremez, bunun fikrini burada sorman yanlış.

Her ikiside kararsizim cok arkadas cevrem ona hak veriyo bende korkuyorum bir kere yasarsa devamini isticek cunku
Devamı olacak evet,bir kerelik bir şey değil tabi, ama çevrene ve bize kulak vermek yerine kendine kulak ver,bu sadece senin insiyatifinde....AYRICA YAŞIN 24 OLDUĞUNA EMİNMİSİN?

Herkes kendine özgür evet hayat senin sonuçta. Eger ki ortada birakilma riskini göze aliyorsan, hamile kalmayi goze aliyorsan, etrafin diline dusmeyi goze aliyorsan, ailenin duyma ihtimalini goze aliyorsan, tehdit edilmeyi goze aliyorsan, olur da o 4 senelik tanidigin sevgili birden bire degisip seni pazarlamasini goze alabiliyorsan, ailen duydugunda onlarin yuzlerini yere indirmeyi goze aliyorsan, hamile kaldiginda o bebegin canini istemediginde almayi goze alabiliyorsan buyur yap.......

Waaoow Deldi geçti

4 senelik iliskimiz var artik cinsellik yasamak istedigini soyledi ama ben korkuyorum ne yapmaliyim
Hayatının pişmanlığını yaşamak istiyorsan yap.... evlenseniz bile ilerde diyeceksin ki keşke bu güzel günü evimde yasayabilseydim kendi yataginda... hep pişmanlık duyacaksin... sevgilinin senle evlenme istegi varsa sana saygı duymak zorunda...

Her ikiside kararsizim cok arkadas cevrem ona hak veriyo bende korkuyorum bir kere yasarsa devamini isticek cunku

Siz oturup herkese bunu mu anlatiyorsunuz?
Bu mahremdir. Evli olsaniz da olmasaniz da... hatta evli degilken daha da mahremdir evliyken herkes sevistiginizi zaten biliyor.
Kabul etmeyin. Akliniz karisik cunku. Yoksa bu konuyu kendiniz cozerdiniz. Arkadaslar cevre biz... herkese danisiyorsaniz basbaya istemiyorsunuz.
Ben de 4 yil sevismedigim adamla beraber olmazdim. Ama sizin kararinizi ne arkadaslariniz ne ben veremem. 24 yasindasiniz. Kucuk degilsiniz. Ama bu iliski evlenmeden birliktelik icin dogru iliski degil.

ben evlenmeden önce yaşadım cinselliği ve o adamla evlenmedim. hiç pişman olmadım çünkü etrafımdaki adamlardan önce kendimi tanıyordum. ben ne istiyorsam onu yaşadım, kendi ilkelerime göre. sen ne hissediyorsan, istiyorsan onu yaşa. pişman olurum diyorsan yapma. ben takmam kafaya diyorsan takıl.

Durumun ozeti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…