- 10 Aralık 2015
- 1.013
- 1.465
- 133
- Konu Sahibi simariginizkiziniz
-
Evlilik icin yasim kucuk
Herkes kendine özgür evet hayat senin sonuçta. Eger ki ortada birakilma riskini göze aliyorsan, hamile kalmayi goze aliyorsan, etrafin diline dusmeyi goze aliyorsan, ailenin duyma ihtimalini goze aliyorsan, tehdit edilmeyi goze aliyorsan, olur da o 4 senelik tanidigin sevgili birden bire degisip seni pazarlamasini goze alabiliyorsan, ailen duydugunda onlarin yuzlerini yere indirmeyi goze aliyorsan, hamile kaldiginda o bebegin canini istemediginde almayi goze alabiliyorsan buyur yap.......
Buarada beni yanlis anladiniz. Ben olabilecek ihtimalleri anlatmaya çalıştım . olasılıkları goze alabiliyorsa korkacagi hiçbirşey yok evet evlenen var kullanilip ortada birakilanlarda var evet evli halde pazarlayanlarda var evlilik vaadiyle kandirip pazarlayanlarda var. ben sadece olabilecekleri yazdim bunlarin altindan kalkabilirse buyursun yapsin.her evlenmeden sevişen pazarlanıyor mu. valla kimleri biliyorum sevişen çatır çatır 4 5 sene sonunda evlenen. ne tehtit ediliyorlar ne pazarlanıyorlar.ne ailelerinin yüzü düşüyor.ne de başka bir şey oluyor.. sizin oralarda neler oluyor bilmiyorum da genelde pek anlattığınız gibi olmaz. tek riski korunmamak olur. sevişmeye karar veren önleminide alır heralde. almazsada sonuçlarına katlanır. ama siz yinede bu kadar önyargılı olmayın çünkü nikahlı karısını pazarlayan şeref yoksunlarıda var bu dünyada keramet nikahta değil. karşı da ki adamda
anladım ben yanlış anladım o zaman. daha çok suçlar gibi yazmışsın gibi gelmişti. yazım olunca böyle yanlışlıklar olabiliyor tabi..Buarada beni yanlis anladiniz. Ben olabilecek ihtimalleri anlatmaya çalıştım . olasılıkları goze alabiliyorsa korkacagi hiçbirşey yok evet evlenen var kullanilip ortada birakilanlarda var evet evli halde pazarlayanlarda var evlilik vaadiyle kandirip pazarlayanlarda var. ben sadece olabilecekleri yazdim bunlarin altindan kalkabilirse buyursun yapsin.
Cinsellik yasamak istiyorsa bassin nikahi yasasin. Sonradan birakmayacaginin garantisi varmi. Okuyoruz burada genc kizlarin basina gelenleri.4 senelik iliskimiz var artik cinsellik yasamak istedigini soyledi ama ben korkuyorum ne yapmaliyim
Önemli değil . beni anlamış olmaniza sevindim. :)anladım ben yanlış anladım o zaman. daha çok suçlar gibi yazmışsın gibi gelmişti. yazım olunca böyle yanlışlıklar olabiliyor tabi..
Ya ben ten uyumuna artık inancımı kaybettim çünkü eşimle bende evlenmeden önce bisiler yasadim ozamn herşey iidi ama evlendikten sonra ten uyumu falan kalmadı yaniBuralar çok karışır.
İnanç faktörü kavgaya sebep olacaktır.
İnanmıyorsanız; siz istiyorsanız yapınız. Zoraki olacak bir şey değildir. Sırf karşı taraf istedi diye yapmayın...
İnanan biriyseniz zina büyük bir günah. Söylememe gerek yok sanırım.
Evlilik düşünmüyor olup olmamanız da bu durumu değiştirmsin çünkü evlilik vaadi artık ucuz bir numara.
Evlenmeden önce az çok bir şey yaşanmalı diye düşünüyorum çünkü ten uyumu gerçekten önemli bir unsur. Ama sınırları belirleyen iki kişi olmalı tek kişi değil.
Bence yapma4 senelik iliskimiz var artik cinsellik yasamak istedigini soyledi ama ben korkuyorum ne yapmaliyim
- Seviyorum ama kaybetmek istemiyorum onu
Evlilik dışı cinsel ilişki yaşadım
Mümkünse yaşamaya da devam edeceğim
-Hiç hamile kalmadım. (Artık riski %0,05 olan koruma yöntemleri var)
-Etrafımın diline düşmedim, etrafımın benim vajinamdan daha kıymetli konuları var uğraşacak. Yoksa da milletin 5 snlik konuşacağı mevzu için başkasının bana dayattığı kurallarla yaşayamam. (kimseye zarar vermedikçe)
-Ailem duydu veya duymadı bilemem. Ama annemle rahat konuştum bu konuları.
Kaldı ki birlikte olduğunuz kişi ailenize yetiştirecek tipte biriyse beraber olmayın. (bir sonraki maddeyle bağlayacağım)
-Tehdit edilmedim. Edilecek olsam, azcık karşı taraf hede hödö dese bile ben daha baskınım, sıkıyorsa etsin. Zaten iki tehdit savurdunuz mu pısar bu tipler, pıstıklarını çok gördüm.
-Hiç pazarlanmadım
-Ailemin de yüzü yere inmedi (yüzü yere inmek??)
-Hiç hamile kalmadığım için kürtaja da ihtiyacım olmadı olsaydı da kürtaj olmak istersem olurum, kimse de ağzını açıp bık bık yapıp tozpembe laflar edemez. Öyle bir hakları yok çünkü.
Diğer lüzumsuz korkutma politika maddelerini alalım.
Bir kesim istediğini yaşamaya cesaret edemiyor diye genç kızların aklına korkular sokmaya gerek yok.
Laf atmaya da gerek yok.
Çok uzun okuyamadım özeti: İsteyen istediği gibi yaşar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?