evlenmeden birlikte olmak isteyen sevgili

Çok üzülüyorum böyle konulara. Bu kadar kişisel bir deneyim için insanlar akıl almak zorunda kalıyorlar.

Türkiyede erkek sevdiğine kıyamaz diye bir algı var. Sevişmek ve kıymak birarada neden yani anlayamıyorum. Bizim kültürümüzde böyle birşey yok. Ben Türkiyede edindiğim deneyimlere bakarak şunu diyebilirim ki kesinlikle birlikte olmayın. Çünkü böyle bir konu açıyorsanız bu kesinlikle hazır olmadığınızı gösterir. Psikolojiniz bozulur ve başa çıkamazsınız. Bekaretini kaybetti diye ağır depresyonlar yaşayan insanlar gördüm.

Benim inancıma göre evlilik dışı ilişki ters.

Ama böyle şeyler iki insan arasında doğal olarak gelişir, hadi cinsellik yaşayalım diye olmaz yani. Sen istiyorsan o ortamın oluşmasına izin verirsin, yok karşı isen baştan oraya gelmeden kesersin

Birde sen acaba diye düşünüyorsan sonrasında pişman olma ihtimalin çok fazla. Yaşında küçük değil ki, 24 yaşındasın, doğru insan olduğuna eminsen evlenin zaten. Yok doğru insan değilse hiç bu işlere girme, ben cinselliğin özel birşey olduğunu ve doğru insanla yaşanması gerektiğini düşünüyorum.

Ayrıca böyle bir konu açtığına göre; bunu yaparsan getirilerine karşı güçlü ve dik durabilecek gücün olmadığı kanısındayım

Son düzenleme:

her evlenmeden sevişen pazarlanıyor mu. valla kimleri biliyorum sevişen çatır çatır 4 5 sene sonunda evlenen. ne tehtit ediliyorlar ne pazarlanıyorlar.ne ailelerinin yüzü düşüyor.ne de başka bir şey oluyor.. sizin oralarda neler oluyor bilmiyorum da genelde pek anlattığınız gibi olmaz. tek riski korunmamak olur. sevişmeye karar veren önleminide alır heralde. almazsada sonuçlarına katlanır. ama siz yinede bu kadar önyargılı olmayın çünkü nikahlı karısını pazarlayan şeref yoksunlarıda var bu dünyada keramet nikahta değil. karşı da ki adamda

Buarada beni yanlis anladiniz. Ben olabilecek ihtimalleri anlatmaya çalıştım . olasılıkları goze alabiliyorsa korkacagi hiçbirşey yok evet evlenen var kullanilip ortada birakilanlarda var evet evli halde pazarlayanlarda var evlilik vaadiyle kandirip pazarlayanlarda var. ben sadece olabilecekleri yazdim bunlarin altindan kalkabilirse buyursun yapsin.

anladım ben yanlış anladım o zaman. daha çok suçlar gibi yazmışsın gibi gelmişti. yazım olunca böyle yanlışlıklar olabiliyor tabi..

4 senelik iliskimiz var artik cinsellik yasamak istedigini soyledi ama ben korkuyorum ne yapmaliyim
Cinsellik yasamak istiyorsa bassin nikahi yasasin. Sonradan birakmayacaginin garantisi varmi. Okuyoruz burada genc kizlarin basina gelenleri.

Ya ben ten uyumuna artık inancımı kaybettim çünkü eşimle bende evlenmeden önce bisiler yasadim ozamn herşey iidi ama evlendikten sonra ten uyumu falan kalmadı yani

Evlilik dışı cinsel ilişki yaşadım
Mümkünse yaşamaya da devam edeceğim

-Hiç hamile kalmadım. (Artık riski %0,05 olan koruma yöntemleri var)

-Etrafımın diline düşmedim, etrafımın benim vajinamdan daha kıymetli konuları var uğraşacak. Yoksa da milletin 5 snlik konuşacağı mevzu için başkasının bana dayattığı kurallarla yaşayamam. (kimseye zarar vermedikçe)

-Ailem duydu veya duymadı bilemem. Ama annemle rahat konuştum bu konuları.
Kaldı ki birlikte olduğunuz kişi ailenize yetiştirecek tipte biriyse beraber olmayın. (bir sonraki maddeyle bağlayacağım)

-Tehdit edilmedim. Edilecek olsam, azcık karşı taraf hede hödö dese bile ben daha baskınım, sıkıyorsa etsin. Zaten iki tehdit savurdunuz mu pısar bu tipler, pıstıklarını çok gördüm.

-Hiç pazarlanmadım

-Ailemin de yüzü yere inmedi (yüzü yere inmek??)

-Hiç hamile kalmadığım için kürtaja da ihtiyacım olmadı olsaydı da kürtaj olmak istersem olurum, kimse de ağzını açıp bık bık yapıp tozpembe laflar edemez. Öyle bir hakları yok çünkü.

Diğer lüzumsuz korkutma politika maddelerini alalım.

Bir kesim istediğini yaşamaya cesaret edemiyor diye genç kızların aklına korkular sokmaya gerek yok.

Laf atmaya da gerek yok.

Çok uzun okuyamadım özeti: İsteyen istediği gibi yaşar.

birsey daha sorabilir miyim ilki cok zor oluyo mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…