evlenmeden evli gibi olmak,pişmanlıklar...

Sürekli 'evlendim ayrıldım' diye tekrar etmişsiniz. Ne var bunda ?? Eğer siz 'evlendim ayrıldım artık kirlendim, kim beni niye istesin' diye düşünürseniz; öyle de olur. Ama ayaklarınızın üzerinde durur, kendinize saygı duyar ve değer verirseniz. Başkaları da öyle yapar... Bence çok melankolik bi tipsiniz. Evet boşanmak zor bi süreç olabilir. Sevip, ayrılmak vs. Fakat dünyanın sonu da değil ya ! Bi an önce kendinize çeki düzen verin. Bırakın bu arabesk halleri :KK20::KK20:

Birlikte yaşarken hersey güzelmiş arkasında durun. Nedir bu kadar yemek yememek bayılmak falan. Arkasında duramayacagin birsey yapmasaydin o zaman. Kendine çeki düzen ver inan bu hallerinle daha da dibe vurur sun. Şimdiden benim karşıma kim çıkar kim ister ki laflarin nedir? Hayatta başka şeyler de var hersey erkek mi? Arkadaşların ile vakit geçir kendini geliştir önce kendine saygın varsa güçlü dur

:KK43: bulunduğum yer itibariyle gitmem çok zor :KK43: kendimi berbat hissediyorum.

Sen hayatını zorlaştırmaktan hoşlanıyorsun kusura bakma. Daha öncede yazdım 30 yaşında bir kadının duruşu değil bu. Kimse aşktan ölmedi, ölmez. Ha ben acı çekmekten zevk alıyorum diyorsan o senin bileceğin iş tabii bizi alakadar etmez ama davranışların sonuçları olur bunu anla artık. Birlikteyken herşey çok iyiydi ama ayrıldınız şimdi sözde vicdan azabı duyuyorsun, bu normal değil. Adam bu gün çıkıp gelse, şu an sözde utanç duyduğun şeyleri yeniden yapacaksın. Kendine karşı ne kadar dürüstsün bence bunu biraz düşün.

öncelikle eni affedin ne olur sık konu açıyorum buraya farkındayım vaktinizi alıyorum okuyandan okumayandan ALLAH razı olsun.
ben bir hata yaptım.evlendim ayrıldım.sonra karşıma başka biri çıktı bir önceki konumda da anlattım yaş farkı falan sorun oldu.onun hayata atılmamış olması vb..ilk başlarda sorun gibi görünmüyordu ama için girince sorun oldu.bir de ayrı memleketler aradaki mesafeler falan...
evet ben hata yaptım geldi evimde kaldı eşim dedim ben ona nikah yapacaktık ama olmadı.ne deseniz haklısınız.o kadar kötüyüm ki bugün kusarken midemden kan geldi ağlamalarımı sinir krizlerimi saymıyorum.evime geldi komşular görmüştür mutlaka onca hediye mektuplar....evimin her bir eşyasında izi var...ve bende.evet ben onunla her şeyi yaşadım.şu an nasıl üzülüyorum.ama ona da kızamıyorum demek ki yaşı küçük olduğu için yapamadı kaldırasmadı.ama evin her bir odasında izi var.bedenimde de.ben bunu hazmedemiyorum.bu durumda olan tek insan benim gibi hissediyorum.diğer kadınlar evleniyorlar güzelce eşleriyle helal dairede yaşıyorlar ben bu hale soktum kendimi.
arkadaşlar kendimden korkuyorum.çok duygusal bir insanım çok içten bağlandım ben ona samimi duygularla ve onun benim evime geldiği duyuldu.karşıma kim çıkar bir daha zaten evlendim ayrıldım..

evimdeki eşyalarımı kıyafetlerimi kullanamıyorum o dokundu diye.
kendime zarar vermekten korkuyorum :KK43:
................................................

28 nisan 2016.
1 haftadır yemek yemiyorum çay sigara bir parça çikolata hepsi bu...dün baygınlık geçirdim evde salando yere yığılıp kalmışım.yaşamaya devam edemiyorum gücüm yok :KK43:
artık karşıma kim çıkar ki? evlendim ayrıldım... bu hatayı yaptım evlenmeden biriyle...
Her iki insan gibi birşeyler yaşamışsınız olmamış bitmiş.Yaşarken güzel vakitler geçirip,olmayınca namussuzluk yapmış gibi kendini suçlamanın anlamı ne.

Hayat bir erkeğin etrafında dönmüyor.Beki olsa daha azla üzülecektin ileride.Yoluna bak.Madem etrafından bu kadar çekiniyorsun gözünü karartıp evine alma.Ki olabilir de yani kime ne?
Bundan sonra daha mantıklı kararlar ver ki üzülme.

anlar güzeldir yaşanır biter gider. yaş hariç ben de benzer bir durum yaşadım. ayrılık zor birşey evet ama hayat devam ediyor belki onun gibi kimseyi sevemiyorum ama hayatımı da mahvetmiyorum. inan kimse kişinin kendinden daha değerli değil. toparlan kendine gel.

Tövbe edip Allah a siginin. Ondan başka dostumuz yok. Haram olan hiçbir şey insana huzur vermiyor. Kendinize tertemiz bir sayfa açın . Tövbe edip namaza başlayın.

öncelikle eni affedin ne olur sık konu açıyorum buraya farkındayım vaktinizi alıyorum okuyandan okumayandan ALLAH razı olsun.
ben bir hata yaptım.evlendim ayrıldım.sonra karşıma başka biri çıktı bir önceki konumda da anlattım yaş farkı falan sorun oldu.onun hayata atılmamış olması vb..ilk başlarda sorun gibi görünmüyordu ama için girince sorun oldu.bir de ayrı memleketler aradaki mesafeler falan...
evet ben hata yaptım geldi evimde kaldı eşim dedim ben ona nikah yapacaktık ama olmadı.ne deseniz haklısınız.o kadar kötüyüm ki bugün kusarken midemden kan geldi ağlamalarımı sinir krizlerimi saymıyorum.evime geldi komşular görmüştür mutlaka onca hediye mektuplar....evimin her bir eşyasında izi var...ve bende.evet ben onunla her şeyi yaşadım.şu an nasıl üzülüyorum.ama ona da kızamıyorum demek ki yaşı küçük olduğu için yapamadı kaldırasmadı.ama evin her bir odasında izi var.bedenimde de.ben bunu hazmedemiyorum.bu durumda olan tek insan benim gibi hissediyorum.diğer kadınlar evleniyorlar güzelce eşleriyle helal dairede yaşıyorlar ben bu hale soktum kendimi.
arkadaşlar kendimden korkuyorum.çok duygusal bir insanım çok içten bağlandım ben ona samimi duygularla ve onun benim evime geldiği duyuldu.karşıma kim çıkar bir daha zaten evlendim ayrıldım..

28 nisan 2016.
1 haftadır yemek yemiyorum çay sigara bir parça çikolata hepsi bu...dün baygınlık geçirdim evde salando yere yığılıp kalmışım.yaşamaya devam edemiyorum gücüm yok :KK43:
artık karşıma kim çıkar ki? evlendim ayrıldım... bu hatayı yaptım evlenmeden biriyle...
Eee ölene kadar devam edin böyle ne diyelim. Siz kendinizi düşünmezseniz biz burdan elimizde bir tas çorbayla sizi beslemeye mi gelelim ne yapalım. Ne yaşadıysanız yaşadınız herşey insanlar için. Toparlanın artık millet neler neler yaşıyor evladını eşini anasını babasını toprağa veriyor. Amansız hastalıklarla boğuşuyor. İki üç hafta önce yakın arkadaşımı kanserden kaybettim. Acıları küçümsemem herkes yaşar bişeyler ama abartmayın. Lütfen herşeyi abartmaktan vazgeçin.

arkadaşlar içim yanıyor.o bana diyor gel dersen gelip seninle nikahlanacam ama mutlu olacağımızı zannetmiyorum diyor
:(

arkadaşlar içim yanıyor.o bana diyor gel dersen gelip seninle nikahlanacam ama mutlu olacağımızı zannetmiyorum diyor
:KK43:

off allah aşkına lastik gibi uzattıkça uzattınız ha. çocuğun sekse ihtiyacı var bence, o yüzden ayrıldığınız zaman ara ara yokluyor sizi.

Haklisiniz 1 yil evlilik vaadiyle beklemek 1 yil bu yuzugu parmakta tasimak umutla beklemek sabretmek bunlar hep abartilacak seyler vallahi ayni duruma dusmenizi istemem ama kolay degil bu durumu yasamak sanki hayal aleminde gibiyim ruyada gibiyim.yasamak zor geliyor.abarttigimi dusunmuyorum ben o insana kocam demistim esim demistim ve netice bu abarttigimi falan soylemeyin bana bir sure de boyle devam edecek gibi

28 nisan 2016.
..............................................
29 nisan 2016
yine hasta oldum boğazım şişti.çok kötü hissediyorum.o diyor ki madem ayrılırsak kötü olacaksın geleyim nikah için diyor.evet gelecek benimle de evlenecek ama sırf ben istediğim için böyle bir evlilikten hayır gelir mi? ana şunları dedi: sen ilk kız arkadaşımdın.ailemden de sevgi görmedim sanırıms ana fazla anlam yükledim dedi.ama şunlar da var ben buna çok kötü sözler de söyledim.bana dedi zaten.sen bir kadının bir erkeğe ömrü boyunca söylememesi gereken sözler söyledin dedi :KK43: sanırım bunlardan dolayı soğudu benden :KK43: ve ben bunla her şeyi yaşadım öye zoruma gidiyor ki yeni bir insanla yeniden başlamak ölüm gibi geliyor :KK43:

YANİ, olan olmuş üzülmeyin artık
Silkelenin kendinize gelin ve bir uğraş bulun kendinize
Ayrıca illa yeni bir insan girmek zorundamı hayatınıza şuanda Tek KALMANIZ bence yararınıza olur.
Hayat sadece erkeklerin etrafında dönmüyor.Zaman herşeyin ilacı,kolaylıklar....

Haklisiniz 1 yil evlilik vaadiyle beklemek 1 yil bu yuzugu parmakta tasimak umutla beklemek sabretmek bunlar hep abartilacak seyler vallahi ayni duruma dusmenizi istemem ama kolay degil bu durumu yasamak sanki hayal aleminde gibiyim ruyada gibiyim.yasamak zor geliyor.abarttigimi dusunmuyorum ben o insana kocam demistim esim demistim ve netice bu abarttigimi falan soylemeyin bana bir sure de boyle devam edecek gibi
eski eşinden ayrıldığında nasıldın?
aynı duyguları yaşadın mı merak ettim ?

abartmıyorsunuz. size destek olacak bir arkadaşınız muhakkak vardır. ona ulaşmaya çalışın. pişmanlığınızı anlıyorum. ama düzelmeyecek hiçbir hata yoktur. siz baştan başa hata değilsiniz. sadece hatalısınız. hatadan kurtulunabilir. Allah her günahı affetme vaadi verirken siz nasıl kendinizi affetmezsiniz. Yapmayın.

abartıyorsunuz!!

Yasadim yasamaz olur muyum ama ondan daha kolay oldu ayrilmak baski siddet vardi
Berbat haldeyim
baskı şiddet olduğu için aslında bir nevi kurtuldum dediniz
kendinizi rahatlattınız geçti
ama biliyor musun şu an psikolojik bir oyun var üzerinde
yok evlenelim de hemen evlenirimler filan
madem öyle evlensin seninle sen zaten razısın
neyin laf cambazlığını yapıyor ki
ona yakıştıramıyorsunuz sanırım ama o çocuk şu an ne yardan ne serden modunda
ne evlenmek istiyor ne de sizinle sevgili modundan çıkmaya razı

abartıyorsunuz!!
Emin misiniz abarttigima 1 bucuk yilin ardından lay lay lom hicbisey olmamis gibi devam mi etmeliyim 1 bucuk yil dile kolay hayaller umitlar bekleyisler sonu husran 1gunde her sey alt ust oluyor.yasanmisliklar cabasi Allah askina nasil abarttigimi soylersiniz

Püffff kaldıramayacağınız şeyleri yaşamayın arkadaşım. Vallaha bak. Adamla birlikte olurken, sevişirken iyiydi de ayrılınca mı pişman oldunuz?
Madem size göre evlilik öncesi seks kötü, günah ıvır kıvır, yaşamayın arkadaş.
Siz nasılsa evleneceğiz diye adamlarla yatıyorsunuz, sonra da pişmanlık vol 123937
Kocaman kadınsın. Daha önce de yazdım, o adamdan değil köy kasaba köye çit bile olmaz. Ergen irisi, kişiliği oturmamış adamın teki.
Seks de gayet basit bir dürtü.
Pişman olduysan bir daha evlenmeden sevişmezsin olur biter. Basit bir insani dürtüden Freud'u gözyaşları içinde bıraktıracak öyküler çıkarmaktan bi bıkmadınız, BDV'nin evlenmeden seviştim, öleceğim ahalisi olarak.
Seviştin, oldu bitti. İşler istediğin gibi gitmedi. Bu da sana ders olsun her aşığım diyen adama inanmamayı öğren, bazı erkekler için kadınlar sadece bir çift memeden ibarettir.
Böyle yemek yemeyecek, düşüp bayılacak mesele yok ortada. Eteğinde 4 bebeyle dul kalmış gibi davranmaktan vazgeç. Bir silkelen kendine gel.
Alt tarafı seviştin, katil olmuşsun gibi vicdan azabı çekmekten vazgeç.

Back
X