evlenmeden kaynana derdi,kaynananın oğluna resmen aşık olması...

hepsenhep

standart ...
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2013
5.158
22
88
Öncelikle herkese merhaba kızlar bu başlığı açmamdaki sebep acaba ben mi artniyetliyim...burdaki arkadaşlarım çok yardımcı oldular ama evli olupta bu tarz sorunları olan arkadaşlardan da yorum almak istiyorum...Hepinize de teşekkür ederim...
Uzun zamandır devam eden birlikteliğimiz var aile arasına söz nişan hiçbirşey yok.Şu an erkek arkadaşımda uzun dönem askerde...Ben ailesiyle bu 4 sene içinde bi kere tanışmaya gittim telefondada pek konuşmadım ama ne olduysa erkek arkadaşm askere giderken oldu...Bende alışveriş yaptım herşeyini aldım ettim son 1 haftası diye her gün bütün gün olmasada günde 2 saat falan onlarda geçti...Ailesi falan çok güleryüzlü,misafirperverler öyle yabancı bi evdesin gibi hissetirmiyolar ama nolursa olsun ben geriliyorum...O zamanda her şey güzeldi hiç bi kötü düşüncem yoktu...Erkek arkım askere gitti ben aradım annesini haftada bi kere nasılsınız diye onlar beni aradılar halimi hatrımı sormak için hep hoşuma gidiyodu bu şeyler...Yemin törenine gittim onun ailesi olmasına karşın yalnız anne oğluna çok aşırı düşkün orda da oğlumm oğlumm diye sarıla öpe durdu tabi ben kötüye çekmiyorum hasretlik var asker annesi daha farklı özler diye...Bu zaman içinde hep telefonlaştık çok sık olmasa ben aramasam da onlar aradılar nasılsın diye...Yalnız bu anne biz ilk ilişkiye başladığımzda da ben bişey yapiyim kıskanıyodu falan sonra beni tandıkça aştı bu durumu...Gel gelelim askerim dağıtıma geldi benide yemeğe çağrdılar gittim güzel bi gündü ben oğlunu annesinden kıskancak değilm zaten üstüne yanlarında geçip sevgilimle bile oturmam saygımdan ötürü...1 hafta boyunca beni hep çağrdılar gel burda oturalım gel kahvaltıya gel çaya ben de samimiyete inanarak gittim diceksiniz sözyok nişan yok niye gidiyosun işte asıl salaklığımda orda zaten...Kadın oğluna bir sarılıyo bir öpüyo böyle bişi olamaz evet öpcek evladı ama göze soka soka yanlış bence oğlmmm benmmm oğlumm bitanecik oğlmmm seni vermem etmem hep böyle...oğlunu görünce dünyası değişiyo bi günde gene oturuoduk mevzu oldu kimse kimseyi kendi annesi kendi çocuğu gibi sevemez dedi yüzüme çok bozuldum evet sevemez ama bunu açıkça söylemekte yanlış daha aramzda bi bağ yokken duvarı resmen ördü aramıza...bugüne kadar kızım dememiştir bana gelin adayı diye hitap etmştr zaten ...bunun yanında bi gün gene oturuyoruz kadın oğlumla-gelinime bi ev alalm ama bana yakın olsun gidip oğlumu göriyim dedi ben gene bozuldum çocuklarımızı görürüz demiyo oğlumu görürüm diyo hep bi şey var bana alttn alttan..en son günde gene sarılıyo oğlummm oğlummm herkes oturuodu böyle oğlumla kızım (kendi kızı için diyo) iyi olsun başka bişi istemem dedi ben orda kendimi öksüz yetim hissettim resmen ,,tamam beni sevme ama say ve oğlunu bu kadar sevdiğim her şeyine koşturdum için elimden her türlü iş geldiği için mutlu ol şimdiden kaynanalık derdi de ne oluyo anlamadm...Kendime kızıyorum tabi böyle gitmemeliydim kendi ailemide düşünseydm diye aramasaydm sık sık diye,,şimdilerde kendimi çektim aramıyorum pek bi daa izne gelse böyle asla gitmem zaten... ama şimdiden kadının bu tavırları beni yıpratıyo sizce şimdi ortda söz nişan yok diye mi böyle yapıyo ilerde düzelir mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
ileridede düzelmez bu kadın dahada arttırır saçmalıklarını

bnce az görüşmek iyi fikir fazla yuz göz olmak ıyı değil

genelde,
evlenmeden önce : amann baş göz etsekte kurtulsak şu deli oğlandan belki durulur akıllanır..
evlendikten sonra : oğlum paşam anasının kuzusu. benim oğluma en güzeli layık gelinlerin...
not: herkesin evladı kıymetlidir. ama yağlama işi sadece makinecilerde olur...

ileridede düzelmez bu kadın dahada arttırır saçmalıklarını

bnce az görüşmek iyi fikir fazla yuz göz olmak ıyı değil

o da benim hatam oldu ama diyorm iyide oldu aslında ben kadının samimiyetini anlayamıyorum iyi mi kötü mü diye,,konuşmaları gayet güzel falan ama oğlunu görünce dünyası değişiyo resmen ...

o da benim hatam oldu ama diyorm iyide oldu aslında ben kadının samimiyetini anlayamıyorum iyi mi kötü mü diye,,konuşmaları gayet güzel falan ama oğlunu görünce dünyası değişiyo resmen ...

zaten ınsan tecrubesız oluyor çağırıldıkça gıtmemkte aramız açılır saygısızlık olur korkusuyla gıdılıyor ama kvdeler tecrubeli olduklarından nispete çağırıyorlar

görsen tek erkek evlat onda var tek onun çocuğu askerde gibi...halbuki benim onu bu kadar sevip bağlı olmamdan üstüne biraz elimden bişiler geliyo yemekti ev işidi falan mutlu olması gerekir iyi bi kız diye...ama bilmiyorum ya şimdiden o taraftan bana soğuk rüzgar esiyo...iyi niyetli mi kötü niyetli mi çözemedm

zaten ınsan tecrubesız oluyor çağırıldıkça gıtmemkte aramız açılır saygısızlık olur korkusuyla gıdılıyor ama kvdeler tecrubeli olduklarından nispete çağırıyorlar

bide sanki şey oluyo bak nası sözümü geçiriyorum gel gelio git gidiyo gibilerinden ... bende salaklık gel dışarda görüşelim sonra git evine dicektm diyemedm ... ama kadının genel tavrı hep bu oğluna aşırı düşkün sanki ben onu elinden alcam sanıyo

İleride düzeleneceğini sanmıyorum aksine erkek çocuklar evlendiğinde nedense erkek ailesi iki katı daha düşüyorlar üstlerine.

Bence herhalde evlatlarının sevgisini kaybetmekten korkuyorlar, anne sevgisi ayrıdır, eş sevgisi ayrıdır, bunu düşünemedikleri için evlatlarının sevgisinin eşlerine geçtiğini, kendisine olan sevgilerininde azaldığını düşünüyorlar heralde.

Oysaki biz bayanlara bakın, eş sevgisini ve anne sevgisini aynı kefeye koymuyoruz bile, konmaz, konulamaz. İkiside hayatımın olmazsa olmazları.

canim bastan seni sevmis olabilir sonradan gozune baska gelin adayi kestirmisde olabilir seni bezdirme politikasini uyguluyordur biksinda oglusundan ayril diye:18: korkulur boyle kv lerden su anlattiklarindan ben bunu cikardim ne diyim insaallah oyle bir dusuncesi yoktur

bende tıpkı böyle düşünüyorum onunla benim aramdaki sevgi farklı annelik başka ...sonuçta kendiside evli bunu görmesi lazım biz bu halimizle görürken onlar idrak edemiyorlar inanın çok korkuyorum ya ...aramzda hiç bi sorun yokken bu kaynana sorunu olup erkek arkaşdmla ilerde de olsa yıpranmaktan korkuyorum ...

Tek erkek evlat galiba:26:
Her anne evladını sever elbet.Fakat göze soka soka o benim diye diye seviyor kayınvalide adayınız.Size bir şeyleri ispat etmek üstünlük kurmak gibi bi derdi var sanki.

Seveceksen baş başa kalınca seversin.Hem koskoca adamı ne o öyle.Hiç sevmiyorum mıç mıç ilişkileri.
Değiştiremezsin tek yapacağın görmezden gelmek senin rahatsız olduğunu hisederse daha çok yapar

evet aynen öyle sanıyo ben kvdemden defalarca duydum bu sözu oğlumu elındem aldın dedı kaçkere

hatta geçenlerde eşime tıpış tıpış geri geleceksın dıyormuş

eşim benım sözünmü dinlermişte onunkını dınleemzmiş buyuzden etmiş bu lafı

yanı canımsen daha çok yolun başındasın bende yenı tanıştığımda

kibarlığımı hep muahafaza eetmeye çalıştım ama evlendım işler değişti kadın iyice dellenınce bende çıkardım tırnaklarımı

hatta bana sen hiç böyle değildin nekadar sesızdın ee ınsanın kuyruğuna basarsan alacağın tepki belli

sen ıyı nıyetlerele gıdıyorsun ama kvden öle değil

Canım senin bu dediklerini ben yaşıyorum. Eski konularıma bakıp fikir sahibi olabilirsin. Bu durum hiç bir zaman azalmayacak, aksine zamanla çoğalacak. Ve sen şimdi rahatsız oluyorum diyorsun emin ol ileride seni sinirlendirip çıldırtacak şeyler yapacak kayınvaliden. Şimdiden kendini geleceğe hazırla derim.

öyle bir şey pek düşünmedm çünkü kendileride beni arayıp soruolar yakın davranıyolar ama kadının oğluna olan bu düşkünlüğü oğlum derken bile içi eriyo ...

valla onun tek derdi yanıbaşında olsun ,, benim elinden alcağımı düşünüyo ,,mesela biz evlensek her gün arayp gel bak oğlum şunu yaptım sen seversn edersn dicek tarzda duruyo ...artık bunu zamanla aşıcaz sanırım bilmiyorum şu an herşey bana batıyo kimse kimseyi evladı annesi gibi sevemez diyerek zaten duvar ördü aramza şimdiden ama benim ailemde işin içine giricne nasıl davranır bilmiyorum şu an beni tek gördü tabi herşeyi söylüyo alttn alttan yalnız söylediği şeyler içinde nereye gider ölçmüyo yani bu sevmesende yüze söylnck bişi değil sonçta

asla degişmez ben sana söyleyeyim.hergün görse hergün sangi 1 yıldır görüşmemiş gibi davranır.şimdi birşey olmaz.ama sen eşi olacagın vakit kafana dannnnkkkk eder.bence mesafeni koru.ve asla aslaaaa bu hareketlerinden rahatsız oldugunu belli etme.edersen üstüne üstüne gelir

Evet canım tek erkek..ama kendiside tek erkek çocukla evlenmş bunu idrak edemiyo...

valla bende sessizimdir ama tersimde terstir şimdiye kadar saygısızlık etmedm hürmet ettim ama bu devirde kötü gelinler daha kıymetten biliniyo bu da gerçek :)

canım sen daha evlenmedin ozaman başlıycak asıl fılm bu fragman ben 10 yıllık evliyim

gözun korksun dıye yazmıyorum sadece duygularını okadar saf masum tutma uyanık ol

Baştan içli dışlı olmasan daha iyi olurdu.
Şimdi mesafe koysan tavır zanneder.
Aslında arada resmiyet olmadan görüşmek doğru değil bence, modern bir insanım ama bu konuda
kız gidince erkek ailesi kızı garanti görüyor, kendini böyle nimetten sayıyor işte.
Halbuki onların sizin üstünüze düşmesi lazım.
Yavaş yavaş arayı aç canım.
Erkek arkadaşına da annesini şikayet etme.
evlenirsen bu doz artacak bilesin ama umursama.

şimdi askerde hasret çok diye diyodum ama hep öyle yani şimdi askerde diye bu durum daha da arttı önceden görmedm için pek bişi batmıyodu bana ama görünce böyle işte suç bende gitmicektm gel dediler gittim ...yok hiç bi tepki vermiyorum gülümsüyorum sadece ...kadının bana karşı bi kötü davranışı yok bi iki lafı oldu yüzüme söyledi yani onuda güya ortadan konuşuyo işte ama gelde alınma...oğluna aşırı düşkün yakınında istiyo falan ... evlensede heralde evden kopsun istemiyo şöyle bi ayağı hep evde olsun gibi..aramzda bi problem yok erkek arkadşmla ama bu resmen problem olcak cinsten

inan canim isin zor senin kv bu yaptigini ben 7 yasindaki ogluma yapmiyorum ki benim oglumda bitane ama rabbim omur verirse olacak kac tane yok arkadas tum kv toplayip krese yazdiralim biraz paylasmayi ogrensinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…