ah ah çok iyi niyetlisin senınkı kıskanıyor ve bunu edepsizce sergiliyor
sevsin öpsün ama senı neden kızdırmaya çalışıyor?
şimdiden senınkı kendını belli ediyor ama işte bence çok iyi niyetlisin.
bak şimdi gördüğüm kadarı ile kaynana gözüyle yazıcam yorumumu
yiğenim subay başka bi şehirde yengem ve abim benim bulunduğun şehirde,yiğenimin kız arkadaşıda bizimle aynı şehirde,1,5senedir beraberler kızın üniv.bitmesini bekliyorlar evlenmek için.
yiğenimle yengem birbirlerine aşık vaziyetteler günde 50 sefer telefonlaşırlar,yiğenim facede annesine olan özlemini yazar fotolarına koyar felan filan,yiğenim yengemin dizine yatar durmadan öper ..
yengem kızı son 8 aydır tanıyor,allah var iyi kız içim ılıdı nasipse olsun der her zaman.yiğenim ne zaman izne gelse kızda yengemlere gelir.yengem rahatsız oluyor kızın sürekli gelmesinden bunuda açık açık yiğenime söylemiş,yiğenim ise beraber vakit geçirin tanısın ailemizi diye gerekçe sunmuş..kızı durmadan hadi annem çağırdı diye evlerine götürüyor.
yengemin ise mantığı ya benimde 18 yaşımda kızım var ortada söz yokken durmadan sevgilisinin evine gitse karşı taraf ne düşünür.açıkçası yengem kızı çok seviyor oğlum terketmezse kız onu bırakmaz baksana oğlum her aradığında koşa koşa bize geliyor mantığına bürünüyor..
yani yengemin gözünde yiğenim bulunmaz hint kumaşı o kız ise yiğenim için ölen biten bir kız..
demem o ki o kız baştan yüz göz olmakla ve bunu devam ettirmekle hata yapıyor.
sana tavsiyem bi anda ayağını kesme ama zamanla mesafeyi arala..
ha bu arada erkek arkadaşım ailesine çok düşkün deil dedin ama dört duvar arasını asla bilemezsin
anladm canım ya düşkün değil derken her çocuk ailesine bağlıdır da kadın gibi habire anam anam diyip yaplmıyo yani =)
bende işte bu askerlik yüzünden böyle oldu ondan önce hiç bişi yoktu ne gidiyodm ne arıodum gayet resmiydim son zamanda böyle oldu...ben askerim yokkende tek gitmedm hiç bu zamandan sonra da hiç gitmem..kadın hem iyi hemde işte anlayamadığm şyler var
genelde,
evlenmeden önce : Amann baş göz etsekte kurtulsak şu deli oğlandan belki durulur akıllanır..
Evlendikten sonra : Oğlum paşam anasının kuzusu. Benim oğluma en güzeli layık gelinlerin...
Not: Herkesin evladı kıymetlidir. Ama yağlama işi sadece makinecilerde olur...
Öncelikle şu evlenmeden gidip gelmeme konusuna katılmıyorum, her ailede aynı değildir,
Abimin eşi, sevgiliyken sürekli bize gelir giderdi, nişanlandılar, evlendiler, hiçbir zaman ilişkimiz bozulmadı, hiçbir zaman da hafif bir kız, ya da oğlumuz için ölüp bitiyor moduna girmedik, böyle düşünecek anne her şekilde düşünür zaten, evinin yakınından geçmese bile, oğlum bu kızla gezdi tozdu ortada kalmasın diye de aldı diyen kv bile tanıyorum.
Kayınvalidenizi de çok takmayın bence, bazı şeyleri düşündükçe gözümüzde büyütüyoruz biz de, her anne çocuklarına düşkündür, bazıları çok dışa vurur sevgisini bazıları içinde yaşar, sanmayın ki oğlunu muck muck öpüyor diye, aman kimseye vermem dedi diye kötü kv olacak... benim babam da kızlarımı vermicem turşularını kurucam derdi hep ama eşimle mükemmel bir ilişkileri var
Canım kazan mübarek olsun aynı sıkıntılar bendede var bende eşimle severek evlendim fakat kayIn validem oglunu gorunce gene anasının kuzusu bıdenemmm askımmm dıye yapısa yapışa yalakalık yapa yapa konuşur SEVER KÜCÜCÜK COCUK GİBİ ...gıcık olurum kıskanclık değil bu senı cok ıyı anlıyorum yüz verme derim ve ilerde karsılacagın sıkıntılarada hazırlıklı ol derim ama en onemlısı sevglinin hal ve hareketleri Herşey erkekte bitio senden tarafa olursa sıkıntı olmaz ama oda anasının eteğine yapışırsa hiç düşünmeden kaç derim daha yolun basındasın .. hakkında hayırlısı olsun...
Bende tanıştım, pişman değilim ama yüz göz de değilim, mesafeyi iyi ayarlamak gerek. Zaten artık bizzat ailelerimiz de tanıştı. Söz için askere gidip gelmesini bekliyoruz. Aslında nabıza göre şerbet vermek gerek, ilk tanışma da soğuk, veya dediğiniz türden bir kayınvalide adayı görseydim, bırakın gitmeyi, aramayı mahallesinin önünden bir daha geçmezdim. Geçmişe dönemeyeceğimize göre keşke demek faydasız, ders say bunu kendine.
ay evet kesinlikle evlendikten sonra daha beter oluyolar emin olabilirsin . bekarken eve kaçta gelmiş kaçta uyumuş hiç bilmezler ama nedense evlendikten sonra herşeye dikkat edilir olur hatta geçen kv kızıyla köfte yemiş (kızı evli evi ayrı olduğu halde sürekli orda) buzluğa bi kaç tane köfte ayırmış onu bana verdi neymiş onlar asla ayrı yemezlermiş yeselerde böle ayırırlarmış ALLAH ım önceden kadının haberi bile yoktu oğlunun ne yediğininden bende tşk ettim bizde dün köfte yemiştik dedim şok oldu ne kadar komik yaa şimdi benim annem kayseride ordan buraya kargo yapıp yollasın yemekleri o zaman ne günlere kaldık ya
düzelmez bu kadın.benim eşim 17yıl yurtdışında kalmış,okumuş,iş hayatı.sonra evlenmekçin dönmüş.zaten oğlunu seviyordu ama kıskançlıktan bıktırdı beni.eşim bikeresinde daha nişanlıyken uçagım kalkıyor diye beni aramıştı kadın burnumdan getirdi.kimse anne oğuldan daha yakın olamaz diyordu.her dakikasını takip eder.çok sinirleniyorum.oğlu da seninki gibi değil annesine aşık resmen.arada içimden evlenseydiniz ya diyorum,tövbe tövbe(
ay evet kesinlikle evlendikten sonra daha beter oluyolar emin olabilirsin . bekarken eve kaçta gelmiş kaçta uyumuş hiç bilmezler ama nedense evlendikten sonra herşeye dikkat edilir olur hatta geçen kv kızıyla köfte yemiş (kızı evli evi ayrı olduğu halde sürekli orda) buzluğa bi kaç tane köfte ayırmış onu bana verdi neymiş onlar asla ayrı yemezlermiş yeselerde böle ayırırlarmış ALLAH ım önceden kadının haberi bile yoktu oğlunun ne yediğininden bende tşk ettim bizde dün köfte yemiştik dedim şok oldu ne kadar komik yaa şimdi benim annem kayseride ordan buraya kargo yapıp yollasın yemekleri o zaman ne günlere kaldık ya
annesini değiştiremezsin bence bütün iş erkek arkadaşında canım o seni ezdirmedikçe sana laf söyletmedikçe ailem bi tarafa sen bi tarafa dedikçe annesi naparsa yapsın yani
oğullarımızı kızların keyfine göre mi seveceğiz.oldu canım başka,ne zaman nasıl istersem öyle severim.kimse karışamaz.(müstakbel kaynana)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?