Baştan içli dışlı olmasan daha iyi olurdu.
Şimdi mesafe koysan tavır zanneder.
Aslında arada resmiyet olmadan görüşmek doğru değil bence, modern bir insanım ama bu konuda
kız gidince erkek ailesi kızı garanti görüyor, kendini böyle nimetten sayıyor işte.
Halbuki onların sizin üstünüze düşmesi lazım.
Yavaş yavaş arayı aç canım.
Erkek arkadaşına da annesini şikayet etme.
evlenirsen bu doz artacak bilesin ama umursama.
Evet canım tek erkek..ama kendiside tek erkek çocukla evlenmş bunu idrak edemiyo...
Etmez ki şimdi o çektiklerini sana çektirecek.Yaşadığı sıkıntıların hıncını senden çıkaracak.
Ben çektim o da çeksin.Kendini böyle tatmin edecek çokça.
Mesafeli olacaksın başka çaren yok.
inan canim isin zor senin kv bu yaptigini ben 7 yasindaki ogluma yapmiyorum ki benim oglumda bitane ama rabbim omur verirse olacak kac tane yok arkadas tum kv toplayip krese yazdiralim biraz paylasmayi ogrensinler
ne ıyı fıkırmiş bu
Çok fazla yüz göz olmuşsunuz... Üzüldüm.. Sevgililik / Nişanlılık aşamasında bu tarz yüz göz olmalar ne yazık ki çok kötü şeyler getirebiliyor beraberinde.. Çünkü ipler erkek annesinin elinde... Erkek hala kendi evinde... Siz kendinizi kabul ettirme çabasında... Belki sevdirme çabasında.. Dolayısıyla aslında normal şartlarda "Hayır" diyeceğiniz veya yapmayacağınız bir şeyi çoğu zaman yapar durumdasınız... Bazı şeylere göz yumar durumdasınız.. İşte bu yüzden hiç yüz göz olmamak lazım öncesinde... Evlendikten bir kaç ay sonra duruma göre bakılabilir... Bunu size değil, okursa bekar arkadaşlarıma yazıyorum...
Sizin yaşadığınız durumda, ruhsal açıdan hasta veya takıntılı/saplantılı tipler, bazı şeyleri yüksek sesle söylemeye başlarlar.. (Canım oğluşuma ben çok düşkünüm.. Onsuz yaşayamam hiç.. O da bana şöyledir.. Siz susar, rahatsız olsanız dahi gülümsersiniz.. Ya da sadece susarsınız.. Sükut ikrar gibidir) Siz ses çıkarmadıkça ki çıkarmanız durumunda erkek arkadaşınız sizi yanlış anlayabilir, daha çok sıkıntılı konuşmalar yaşanır (Bana yakın oturması lazım oğlumun.. Ben her zaman gider gelirim.. Her akşam görmezsem rahat edemem.. Susarsınız... Sükut ikrar gibidir... Sonra evlenirsiniz... "E sen biliyordun beni" tavrında yaşanır gider). Böyle böyle yüz göz olunuyor işte...
Keşke araya mesafe koysanız... Yapabilir misiniz artık bilmem? İlişkiler ne düzeyde... Mesafe konulursa ne gibi bir tepki alırsınız bilemiyorum.. Yanlış yapmışsınız ve bunu da biliyorsunuz... İnşallah herşey hayırla sonuçlanır..
Siz daha iyisini bilirsiniz,
Selamlar
evet inşallah o günler gelirse de ben yakınlarında bi ev istemiyorum
çok teşekkürler güzel yorumun için...ben bu ilişki dönemimizde bi kez tanşmaya gittim o kadar ne aradm ne bişi ..bizi erkek arkadşmn askere gitmesi bu konuma getirdi o da işte şubatta gitti...ben kadının tavrını biliyodm düşkünlüğünüde bu kadarınıda bilmiyodm...şu saatten sonra erkek arkadşm izne gelsede gitmem evlerine,bide çok sık aramam zaten 4 senedir gitmemşm evlerine falan diyorum ya 3 aylık falan bi mevzu bu yaşananlar yazdıklarımda 1 hafta içinde oldu ...kısacası ben genede gitmemeliydm ama olan oldu...bu kadın ilerde napar bilmiyorm ama mutlu olmamızı istiyosa sesini çıkarmaz konşmalarda öyle diyo ben de mesela fikrmi söylerm ama son söz gençlern diyo bu konularda öyle ama oğluyla arasındaki bağ çk değişik adam askerde o hala kreşte gibi...mesela annesi bişi demşti gel öperm anne nolcak dedi ben anayım öpcen tabi diyo...napmak istiyosa anlayamıosun ...hem iyi hem de kötü gibi ...
cocuğunu sevmekte suç oldu
henüz 3 aylık hamileyim ama aynen bu anne gibi olurum veremem cocugumu kimseye( potansiyel kaynana )
bu arada allah kavustursun
her genç kızın yanılgısı ileride düzelir...hayır düzelmiyorlar işler garanti olunca iyice azıtıyorlar
çocuğumu vermem ne demek evlenınce annesi siz değilde gelin mi oluyor? anne annedir, eş sevgilidir, iki sevgiyi aynı kefeye koymaksa sapıklıktır.
heeee ben buldum dusunsene kresleri 0-5 yas kresleri bosaltiyoruz paylasimci kv de kresi yapiyoruz ilanlari asili heryerde ne komik olurdu
klasik kaynana işte canım takma boşver sen sevgiline karşı kendini göster sevgisini kazan o seni bi kere sevip eşim dedi mi kimseyi gözü görmez tabi annenin yeri baska ama evlenince değişiyo bütün dünyan eşin oluyo benim kaynanada evlenmeden aynıydı bana yüzüme ben daha oğluma doyamadıydım elimden aldınız dedi şimdide eşim bana çok bağlı maymun ettin oğlumu diyoannesinin yanında öpüyo beni kızıyo tabi hiç görmüyon ya falan diyo komik ya bütün kaynanalar aynı
o zaman da kendi kaybeder heralde ...bende şey diyorum belki adı konunca düzelir umutlarım bu yönde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?