Bu konuyu buldugum icin resmen icim rahatladi.uzun uzun 17 sayfayi da okudum.Evlisinden nisanlisina sozlusune sevgilisine herkes ayni dertten cekiyor.Benim de durumum cok farkli degil.Erkek arkadasimla yuzuklerimiz var ailelerle tanisildi ve bu sene nisan dusunuyorduk.Ama artik burnumdan geldi.Mesela yemege giderken annesi ariyor napiyorsun diye yemege gidiyoruz gizemle diyince "evde yemek vardi niye disarda yiyorsun" diyor.Birgun piknige gittik,aradi "okula yazi geldi hortum cikacakmis" dedi.Ankarada piknik havasinda dusunun arkadaslar.Bunlar sadece baslangicmis megerse.Abisinin nisani oldu.biton bahaneyle gelmicegimi soyledim annesi 4 kez aradi gel diye ,gittim.Gecesinde yardim etmek icin babanneyle dedesini eve ben cikarttim kollarindan tutup yardimla.Evde kedileri dolaba saklanmis,abisi gece kediye bisey olduysa seni de o kizi da oldururum diye mesaj atti.Teyzesi esinin yaninda benim etegimi bacaklarimi konusuyormus surekli.En kotusu de sirf saygisizlik etmemek adina hepsine susup hicbirsey olmamis gibi davrandim.Artik dayanamiyorum kime anlattiysam evli olan,yol yakinken kac dedi.Geceleri sinirden uyuyamaz hale geldim.Sizce de yol birakilacak yadar yakin mi?