Şimdi erkek anneleri hemen atağa geçti :))
İleride oğlunuz bir kadına aşık olacak ve siz 2.kadın olacaksınız. bunu unutmayın
hatta 3,4 5 de olabilir. bu sayı o erkeğin sahip olacağı kız evlat sayısı ile orantılı artar.
ders bitmiştir
Kayınvalidelerle gelinler rakip değildir, bir adamın hayatında olması gereken 2 farklı değerdir.
Kayınvalidenin yeri ayrıdır, eşin yeri ayrıdır, eğer kayınvalide eve gelin gelince sizlerin tabiriyle 2. kadın konumuna düşüyorsa ya da Kayınvalide baskın karakterli biri diye gelin 2. kadın gibi hissediyorsa, tek kabahatli aradaki dengeyi sağlayamayan erkektir.
Kayınvalidelere, gelinlere kızmak yerine dönüp yanınızdaki adama bir bakın.
Buraya sadece bu olayı öpmek olarak algılayan insanlar yorum yapmasın lütfen !!! kalkıp bana öpmek suç mu evladını öpemicek mi yazanlar olay o değil ...istediniz kadar öpün sevin siz bunu yeni moda anne evladını öpemicek mi diyosunuz,,, öpün sevin yalnızken yapmacıklığa gerek yok !!
ben de size diyorum ki ilerde oğlunuzun turşusunu kurun...
Begümcüm kusuruma bakma, samimiyete binaen yazıyorum bunu ama buraya bu başlığı açtıysan her yorumu kaldırabilmen gerekir..ha çok sert çıkışan, düşüncesizce yazan olmuşsa da kendi bilir, sen de bu şekilde çıkışırsan olmaz bence...
Bence sen bu meseleye şu an için fazla takıyorsun en başından beri dedim bunu ama dinlemedin, geldin başlık açtın, deşeledin deşeledin her diyen kafanı karıştırdı, her yeni fikir de seni kurcaladı..en önemli olan şey şu an sevgilinin askerde olması. Sen bunu bırakıp oturup kaynana derdine düştün, hiç gerek yok canım, en başta evlerine giderken de dedim sana kendini onlara sevdirmek zorunda değilsin, bu tamamen karşılıklı. Yani sen de onları sevmek zorundasın, ilk gittiğin gün aslında kafanda yanlış geliştirdin olayı. Giderken "ya beni sevmezlerse??" diye fikirle gittin..yani neden seni sevmesinler ki ya da neden sevsinler?? Birkaç kez görüşmeyle nasıl tanıycak ki insanlar birbirlerini?? Hepsi zamanla olcak şeyler bunlar, kendi değerini unutma lütfen. Burakla bir ömür geçireceksen bırak da onlar biraz da sana kendilerini sevdirmeye uğraşsın hatta bence kimse uğraşmasın da....
Burak bu işin dengesini kuracak olan temel taş, bunu da dedim hep..yani zaten ortada ne bir savaş ne bir yarış var, iki kadın çok ayrı yerlerde yahu sen babanla Burağı kıyas edebilir misin??? ya da ben abimle kıyas edebilir miyim??? Ne kadar farklı sevgiler bunlar...
Annesinin davranışlarına asla doğru demedim, bence çok yanlış ama o yanlışı sen kafanda byüterek seni rahatsız etmesine imkan veriyorsun şu an. Bırak!! Sadece bırak.....Burağını düşün, şu an napıyo ne yiyo ne içiyo, sesini duyunca ne hale geliyosun onu düşün..sevgini düşün..başka sevgileri değil sadece kendi sevgini..döndükten sonra her şeyin hayırlısı olsun ama eğer Burak olur da seni anlar hak verirse ki zaten anlamıştı hatırladığım, gerekeni yapacaktır ve gerekirse annesiyle de konuşacaktır, çocuk değilim ben anne ya gibi sitemleri de olacaktır zaman zaman..öpüp koklar yeri gelince tabi anne ama gerçekten bu kadar abartılması çok saçma..umarım zamanla her şey yoluna girer tatlım.
canım benim yorumların için çok teşekkür ederim gerçektn hep haklısın demştm gene diyorum çok haklısın..bunu açmamdaki sebep böyle insanlar varmı başka napıyolar nasıl davranıyolar bunu öğrenmekti gerçektn de bazı arkadaşlar çok güzel yorumda bulundular..sert çıkış derken olay öpmek değil ben buna kızıyorum sadece onu da düzelttim yazdığım şeyi yani...
artık takmıyorum zaten ailemdeki insanlarla da paylaştm bunu zamanla tanıyarak öğrenceksniz,, mesafeni koru evlensende dakka başı gidip gelmeler olmasın baştan mesafeli olmayı bilin eşinde anne ve eş dengesini kurarsa hiç bişey kalmaz dediler bende takmıyorum hele şu sıra umrumda değil bu konu bazende kendme kızıyorm çok abartıyorum zaten diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?