ayni kayinvalide tipine ben de sahibim...tipa tip hem de. su anda dogu gorevindeyiz gelemiyorlar biz de tatillerde gidiyoruz ama gel bana sor o tatilleri...gerci benm durumum bir kat daha kotu. cocuk desem cocuk degil. akli bir garip calisan problem birde gorumcem var benden kucuk. o bile 'kuzuuuum kiyamam ben sana 'diye seviyor abisini. nereye gitsek pesimizde orda oldugumuz her gun. gelse de yanimizda adam gibi gezse neyse. cocuk gibi yoruldum,sikildim,gidelim....evde en ufak birsey istesem o senn hizmetcin miye getiriolar isi.
seneye gidiyoruz memlekete dogru...simdiden basti stresi. ne yapcam bilmiom. dayanamayip esimden bile vazgecmekten korkuyom Allah korusun. cunku sinirlerim laçka oluo
ben yeni bi taktik denicem ne kadar tutarsa artık..herşeye oo ötyle mi hı hı evet doğru haklısın diyip aptala yatmayı düşünüyorum bi süre inş ters tepmez..mesafe derseniz epeydir görüşmüyoduk geçenlerde gittim neyseki çok problemli olmadı ama her muhabbette aklıma bi lafı kazınıp duruyo bu seferde ya sen çok çıkıyosun çarşıya bi ara baksana dedi bi beğendiği kolye var da hanımımızın ona bakıcakmışım aradada lafını soktu tabi hı hı dedim geçiştirdim soracam olmadı bile mal gibi alacam onu da beğenmeyecek sonra yok anacım yok ben uğraşamam benden daha genç sanırsın..
canim esinle aran ne kadar iyi olursa olsun olmuyor...onlara gittigimizde 1 sn bile yalniz kalamadigimiz icin iyice kopuyoruz, konusamiyoruz...salonda yatiyoruz orda. ev ahalisi 2 ye dogru odayi bosaltiyor hergun. yatagimizi hazirlarken bile daha oturmak istiyor kiz kardesi. o saatte de artik uyuyosun direkt sabah kalk yine ayni. cok canim sikiliyor onlarda olmak zorunda oldugum gunlerde.
mesela;
ben hastanede annemin basinda kalirken 10 gun esim yalniz kaldi annesinde. ve oyle bir doldurdular ki o gunlerde acayip bir kavga yasadik ve nerdeyse bitiyordu. esim beni hic aramaya basladi. ben ariodum cebini acmiyodu. evi arayinca da gorumcem vermiyordu. ortada ise hicbir problem yoktu. cok problem bir aileymis cokk...
İnşallah canım...Ben gitmediğim için sorun yok askerim yokkende orda işim yok sözlü değilim bişey değilim...NEdir bu dertleri bilmiyorum ya kendileri sanki evlenmediler vakti zamanında ...Sizinki süslüde biraz yaniii ayy valla allah kolaylık versinnn
hiç sorma canım bide başka bişi olunca masraf kelimesini atmıyo mu ortaya o an acaba ben bikaç farklı dünyada mı yaşıyorum diye düşünmekten alamıyorum kendimiama tek öğrendiğim bişi oldu ki kendi anneme daha bağlı oldum her anne kız gibi didişirdik ama gerçekten annemin eline su dökemezmiş..hayatta herşey bi ders işte burdan da bunu öğrenecekmişim..
ayni kayinvalide tipine ben de sahibim...tipa tip hem de. su anda dogu gorevindeyiz gelemiyorlar biz de tatillerde gidiyoruz ama gel bana sor o tatilleri...gerci benm durumum bir kat daha kotu. cocuk desem cocuk degil. akli bir garip calisan problem birde gorumcem var benden kucuk. o bile 'kuzuuuum kiyamam ben sana 'diye seviyor abisini. nereye gitsek pesimizde orda oldugumuz her gun. gelse de yanimizda adam gibi gezse neyse. cocuk gibi yoruldum,sikildim,gidelim....evde en ufak birsey istesem o senn hizmetcin miye getiriolar isi.
seneye gidiyoruz memlekete dogru...simdiden basti stresi. ne yapcam bilmiom. dayanamayip esimden bile vazgecmekten korkuyom Allah korusun. cunku sinirlerim laçka oluo
anası yetmez kızı var birde ohoo bizim işimiz uzun gerçekten..pozitif olmaya bakın emin olun o önyargıyla giden insan iyce saçma sapan şeylerle uğraşıyor hem etrafta farkında oluyo nasıl bi enerji yayıyosak artık..benimkiler bi tuhaf birden delice seviyorlar beni aradan 3dk geçmeyegörsün hoop bi patavatsızlık hayır haklı olduğum yerde kırılamıyorum bile hemen ağlak oluyorum alıngan oluyorum..oof ne biliyim adamlar her türlü karaya çıkmayı beceriyor valla..Allah gerçek yüzlerini oğullarına göstersin ne diyeyim
Bnm kv Adayı da bana bi mevzu arasında kimse gelinini kendi kızı gibi sevemez o da annesi gbi sevemez dedi kendi kızına herşeyi dersin ama gelinine diyemezsn alınır falan diye düşünürsün dedi yüzüme dedi valla aramza duvarı ördü yani ilerde nolucaz bilmiyorm ben de bunları duydktan sonra içimden ne aramak geliyo şimdi ne bişi
ayy valla canım hemen ne kadar haklısınız deseydin..o da senin annen olabilir mi sence? evet bizler çok severek iyi niyetlerle gidiyoruz bir iki de öyle karşılanıyoruz ama sonra boş muhabbetler başlıyorama artı tarafından bak hiç değilse desturlu davranması gerektiğini biliyor en azından söylüyor hem sen de o tavırda ol kızına desin sana diyemesin ne şimdi ne de ilerde..şimdi cümleler kurması kolay bakalım zamanı gelince nolucak gerçekten çenesini tutabilecek mi..
Allah iyiliklerle karşılaştrısn ben hep diyorum beni sevmesinler beni seven ailem zaten var ama saygı duysunlar ilerde evliliğimize bulaşmasınlar mutlu olalım bizde büyüklerimize vazifemizi yapalım geçinip gidelim..biz küçükken düşünüyoruz bunları onlar bu şekilde bakamıolar bi kıskançlık gidiyo...İnşallah her şey güzel olur hayatlarımzda
inşallah canım ama bişey daha öğrendim ki aslında bu hayatın geneli için öyle; hep düz ve doğru yolu seçiyoruz ama hayat bunu taşıyabilen bişey değil arada yamukluk istiyor..baksana dediğin gibi biz iyi niyet peşindeyiz hayatımızı ortaklaşa güzelleştirelim herkes sınırını bilsinin derdindeyiz..yemin ederim kırgın kızgın da olsam bi güzel lafını duyunca kendime kızıyorum ya ne iyi kadın ne güzel seviyo beni diye ama diyorum ya en fazla 5sn sürüyo bu sonra saçmalıklar başlıyor..sayesinde 1yıldır ben kendime gelemedim ağır bi depresyon geçirdiğimi ve aslında bastırdığımı düşünüyorum..ne zaman atlatırım bilmiyorum eski tadım kalmadı artık
siz evlimisiniz ? sözlü yazıyo ama sık görüşüyosnz sanırım
yok canım birbirimize sözümüz var diyelim işte 4 yıldır..aslında hala daha hata görmüyorum ama sevgilim tanıştırmak istedi baştan beri ciddiydik zaten..bide annesine filan bahsetmişti merak ediyordu beni kabul edip gittim ben de..sonra ablasıyla çok yakın olduk arkadaş gibiyiz o sayede gezmeye filan çıkınca uğrar oldum bir iki derkeeen sonra fazla muhabbet tez ayrılık getirdi maalesef.. aslında çok seviyorum hepsini ama beni uyuz eden kartını açık oynamıyor küçük oyunlar peşinde devamlı ilk zamanlar böyle değildi ve en nefret ettiğim bi yönü de oğlunu kocası sanması..bu arada sizi bizi de kaldır yahu dert ortağı olduk artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?