Evlenmeden önce ben,evlendikten sonra ben

Anladim. Daha sonra siz sakin bir sekilde neden böyle söylediniz o gün dediginizde üzerinize geldiler, kötü laf söylediler.
Hos seyler degil tabi. Kiyaslama yapilmasida hos degil. Neyse takmayin. Esiniz sizi tutuyormus zaten.

Birgün bekarken aynı işyerinde çalıştığım arkadaşımla sohbet ederken eşimin ailesi ile yaşadıklarımı anlatınca. İnanmam bu sen olamazsın. Senin böyle bir olay karşısın da vereceğin tepki çok büyük olur dedi. Çünkü en basit örnek öyle bir patronumuz vardıki resmen parfüm kokusu burnumuza gelince şirket içinde yolumuzu değiştirir dik. Kimse tek laf edemezken adama. Hatta bazen kolundan tutup fırlattığı kişiler olmuştur. Ben çatır çatır kavga etmişimdir kendisi ile hatta dosyaları önüne fırlatmışlığım bile varki herkeste şok etkisi yarattı. Ama gel görki evlenince böyle olmuyormuş işler. İstemese susuyor yada tüm o öfkesini atamıyor insan. Tabi bende bu olayları kafamda biriktirip biriktirip sinir oluyorum. Neden böyle ben buna sessiz kalacak insanmıydım diyorum. Bide hala beğenmezler beni. Çıkarıcam eski çikom u kilitli sandığımdan bigün görecekler gelin nasıl olurmuş. Eş nasıl olurmuş şükür çekecekler bu halime. Ay amma dolmuşum bende :)

Iyi niyetli olmak,agresiflik yapmamak,fedekar olmak sana bir cok sey kazandirir hayatta.vicdanli olmak empati yapabilmek..insanlarin dualarini almak negatiflik yaratmamak her zaman arti puandir..her dogru her yerde soylenmez..hayat sana bunu ogeretecektir.gerektiginde annemize babamiza cikislar yapabiliyoruz onlar bizi affediyor ama esinin ailesi hatayi kabul etmez.bastan soguk olan iliskiler yillar gectikce yıpratir...nacizane tavsiyem torpuleniyorum diye uzulucegine sevinmelisin cunku olgunlasiyorsun..aa bide gercek hayatta sesin pek cikmiyor diye üzülme sanalda cikiyor ya yeter sana..egonu tatmin edebilirsin bu sekilde canim kardesim...

Allah cc nasip ederse ilerde anne olursanız ki inşallah işte o zaman pamuk gibi olacaksınız herhal :) evlilik diye düşünmeyin zamanla birlikte hepimiz hamur gibi yoğurulup kıvam alıyoruz...

Bir insanı sağlam yapan sert duruşu,parlaması agresifliği değildir.Bunun sağlamlıkla alakası yok.
İnsanalr her yaşta farklı davranışlar sergiler.Kimse aynı kalmaz.

Sen bana evlilikle ilgili tavsiye verecek en son kisisin once git koca bulma isini hallet sonra ne yasiyorsun kendin gor gayet sesi cikan biriyim ama ayni seyi esimin ailesine yapmiyorum ben diklenecegime esim beni savunuyor ki boylesi saglikli cunku bunu biliyorum ama yinede gercekte oyle biri olmadigim ve çıkış yapan biri oldugum icin zaten bu iş canimi sıkıyor onu paylastim burda ego sisirmiyorum evlilikte bazi fedakarliklar yapmak gerekiyor bazi yerlerde cunku yapinca kazanan ben oluyorum bu benim disardaki halimi degistirmiyor kendi konundan bana huy kapip solugu benim konularimda aliyorsunuz :)))) okadar canini yaktiysam kb cannnim

Yoo sen benim canimi istesende yakamazsin..koca bulmami niye dert ediyorsun ki....evlilikle ilgili tavsiye vermedim.agresifligin konun.neyse evinde sesin cikmiyotmus ben aldim nasibimi sinirinden ..yazik konus icinde rahat edersin..

Sanirim tipinide begenmemisler ...olabilir herkes herkesi begenicek diye birsey yok..

özetle daha politik olaya başlıyorsun evlenince olan bu, çünkü baba evinde buna ihtitaç duymadığımızdan bu yönümüz gelişmiyor, ayrıca kadınlar yaşlandıkça daha empatik oluyor bi dönem, hormon değişimleri falan duygusallığının sebebi de bu olabilir. Belki sadece olgunlaşıyorsun
yazdıklarına bakınca pek çok üye iç geçirmiştir eminim, keşke benim kocamda beni ailesine karşı savunsa diye, bizim memlekette büyük nimet gibi görünüyor bu durum zaten olması gereken şeyken

Yoo sen benim canimi istesende yakamazsin..koca bulmami niye dert ediyorsun ki....evlilikle ilgili tavsiye vermedim.agresifligin konun.neyse evinde sesin cikmiyotmus ben aldim nasibimi sinirinden ..yazik konus icinde rahat edersin..
Gelip konumu kirletme kendi istedigin yönede cekme yorumlara bak bakalim bitane senin gibi" evde sesi cikmiyor nette konusuyor" diyen var mi oyle yazmiş olsam oyle anlarlardi onlarda sirf kendi aşşagilik hissini bastirmak icin ugrasiyorsun bu şekilde ama uzgunum burasi yeri degil kendi konuna git biraz daha kavga cikar

Senin ne oldugun zaten su yazdiklarindan belli...yoruma gerek yok.evet sesin cikmiyor millete salliyorsun burdan..asagilik hissi duyan ben degilim bence..

Haklisin orasi oylede içten bir degisme degil mantikli olani yapmaya calisiyorum sadece yoksa icim yine ayni ben oyuzden degisik hareketlerimi takmistim ve duygusallik one cikti sadece oyle iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…