Evlenmeden önce ben,evlendikten sonra ben

Bende evlendikten sonra değişenlerdenim..
Sinirli,asi,özgürlüğüne düşkün,kimseye müdanası olmayan bir kadındım..
Evlilik bana göre değildi..
Evlenmeden öncede eşimle aynı evi paylaşıyorduk..
Her kızdığımda valizi toplar anneme giderdim..
Ve evlendik..
Ne mi oldu? Kendimi tanıyamıyorum,evliliğin beni bu kadar değiştireceğini bilmiyordum.
Tartışmalarımız olduğunda alttan almaktan ölüyorum..
Anneme asla ve asla yansıtmıyorum üzüntümü vs..
Kırgınlıklarımı içime atmaktan sürekli hastayım..
Çok derine inmicem ama evlilik zor zanaat üstadım(bana göre)..
Konu için teşekkürler,en azından yazıp bi nebze de olsa rahatlamış oldum.

Ben bal porsugunun fanlari cok. Ben de asigiyim :)

Evet ama bazen oyunu kuralina gore oynamak gerekiyor dunya boyle -.-

Koc burcuyum bende :)
Bende koç burcuyum ve hep agrasif bir yapım var.
Kafama koyduğumu yaparım ertelemem ve ertelenmekten hiç hoşlanmam.
Annem benim konuşmalarımın hep dik olduğunu söyler
Biraz sakin ol diyor bana ama benim yapım bu ben napimm

Cok haklisin iste oyuzden iyi mi oldu diyorum sonra yok ben degistim cok sacma biri oldum kafasina giriyorum ara ara onu cozersem sıkıntı kalkicak cunku cosarak yaptigim seylerde herbitaraf zararli cikiyor mantikla yapinca cogu zaman istedigimi alabildigimi fark etmeye basladim yeni yeni buda ikileme soktu gercek ben mi yoksa mantikli olan mi diye karisti baya iste

Oda olabilir belki ozumde duygusaldim yeni cikiyordur gun yuzune ama geri sokmam lazim şayet hic sevmedim

tatlım ben de akrep burcuyum ve sende aynı kendimi gördüm.. kınamda ağlamadım çok saçma geldi, düğünümde ağlamadım.. hamile kaldım, bebeği hissedene kadar cenin bu dedim herkes ne ruhsuzsun dedi.. hamileler böyle bebeğine duygulu mektuplar felan yazar ya bana korkunç komik gelir vs.. vs.. ama kiminin yapısı böyle.. sevgisini göstermeyi sevmez.. ya da duygu yoğunluklu olarak yaşamayı..
eşimse tam tersi duygu yoğun bi adam.. elinde olsa bebeği o doğurcak o derece yani..
ben de evlilik sürecinde eşimin ailesi tarafından sıkıntılar yaşadım.. ama asla ailesi ile karşı karşıya gelmedim eşim hep benden taraf oldu hatta bir süre ailesini sildi bile.. şimdi görüşüyoruz, annesi ile bir sıkıntımız yok ama babasının suratına bile bakmıyorum.. ben de bir şey demedim kimseye ama aynı senin gibi söyleyemediklerim içimde kaldı.. hatta bazen içimde onlarla kavga ediyorum, rüyalarımda, kafamda.. bu da asla onlara sıcak davranamama sebep oluyor ki bişey de diyen yok zaten.. deseler de cevaplarını versem
bi de eşlerimiz bizden yana olmasaymış biz ne elekçi olurmuşuz acaba

Baski yoksa neden degisiyosun? Kendin ol o zaman neden bu mutsuzluk
Canim mesela esimin ailesi konusunda onlara ters cikip ortaligi yiksam belki esim bana bozulacakti mesela ama ben tutumumu o tartismada korudum esim bana bozulmak yerine ailesini net bi sekilde uyardi ve 2dk once ki tartistigim insanlar ozur dilemeye kizim gibi demeye basladi yani ben ben gibi davranirsam yikici olurum mantigimi kullanirsam kazanirim bu acik birsey ama icim baska yaptigim baska oluncada rahat edemiyorum yine yani baski gormuyorum dogru davranmaya calisiyorum yinede

Sinirlenince ortaligi yikmak saglikli bi davranis degil ki cancagzim iyi olmus o zaman bu degisim

Aynen icerde birsey var susmak istemiyor sinmiyor ama bide mantik var olaylara boyle yaklasmak saglikli diyor gelde cik isin icinden

Bende öyle kendi mantığıma uyan şeyler ile adım atarım hep, biri bana emir versin öğüt versin büyüklük taslasın hiç sevmem, hemen sinirlenirim düşünürüm ve mantığımı kullanıp karşımdakinin ağzının payını veririm kimsede yanlışsın diyemez. Koçlar çok açık sözlü ve dobradırlar, iyi niyetli, agresif ama kinci değiller, haksızlığa susmayan tiptirler, eğer biri için fedakarlık yapıp susuyorsanda o şey içini kemirir. Bende nişnlımın ailesi ile problemliyim bi gün öyle mantıksız şeyler konuşuldu ki bi anda devreler yanarak çok mantıklıca cvp verdim saygımı kaybetmeden olsa bile sonucu kötü oldu, ben kötü gelin oldum nişanlımla aram açıldı vs. Sakın sen sen ol eşinin ailesi ile yüz göz olma, susmak gerçekten çok sıkıcı şuan o kadar iyi anlıyorum ki ama işte bazen fedakarlık gerekiyor ilişkilerde

Aynen vay o evliligin haline

Aynen vay o evliligin haline

Kendine de onu senn

Aynen bazen fedakarlik gerekiyor icimi yesede keske sevgili kalsaydik diyorum bazen esime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…