- 12 Ekim 2015
- 171
- 35
- 18
- Konu Sahibi outofthewoods
-
ben de dediğiniz gibi düşünüyorum ama bir yandan da hiç ilişkim olmadığı için korkuyorum işte böyle durumlardan ve tepki aldım öyle deyince.senin o arkadaşın o kafadaki bir adamı 2 senede tanıyamadıysa, kendi acizliği olmuş. yoksa o çocuk 2 sene boyunca kadına saygılı, cinselliği tek şiar bilmeyen, karakter sahibi biriydi de sevişince birden maganda olmadı. sevişmenin bilinen böyle bir yan etkisi yok. aksine genelde, aradaki bağı kuvvetlendiren, daha fazla yakınlaştıran bir etkisi var.
tr'de kadınların bazı saçma düşünceleri vardır; evlenince geçer, çocuk olunca değişir, erkektir yapar, çocuğum için katlanıyorum vs. gibi. bu da onlardan biri sorunlu olan evlenince de düzelmiyor çocuk olunca da adam olmuyor. aynı şekilde hödük olan sevişmeden önce de hödüktür, sevişince birdenbire oluvermez.
Herşey sıradanlaştıCok yanlis bi durum allah korusun
Panik yaptığımız yok tatlım burada paylaşım yapılmış bizde yorum yapıyoruz asıl zorunda gidecek bi durum yok yorumumdaE tamam kimse sizi zaten kimseyle aynı eve sokmuyor, siz inancınıza uygun yaşayın yine. Panik yapacağınız bir durum yok.
Benim gibi dusunenleri gordukce mutlu oluyorum sonumuz hic iyi degil. Bunun siradanlasmasina izin vermeyelim turkiye devleti sozde islam ulkesi ama islamiyet namina bisey yok cok uzucu allah sonuzu hayir eylesin..Herşey sıradanlaştıevlenmeden birlikte yaşamak nedir ? allahtan utanmada yok millet ne der nasıl karşılanır diye düşünülüyor
Zoruma gitmek mi?Panik yaptığımız yok tatlım burada paylaşım yapılmış bizde yorum yapıyoruz asıl zorunda gidecek bi durum yok yorumumda
Kuzum zoruna gitmese böyle yorum yapmazsin üstüne alındığına göreZoruma gitmek mi?
Siz kimsiniz pardon? Söyleyebileceğiniz herhangi bir şeyi ciddiye almam ki zoruma gidebilsin.
Yorum yapmıyor, sizin gibi düşünmeyen ve yaşamayan insanları yargılıyorsunuz ve inanın ban yemeye değmezsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?