Evlenmeden önce eşimin ilişkisi bende takıntı oldu please yardım!

Hayır onlara takılmadım tabii ki de benimle sodan Hesabını yapan onun aracı Bunun hesabını yapmalıydı başkalarına Cömert bana karşı cimri tavırları sergilediği için
iste sorun şu; sana neden cimri?
sen neden seni bara götürüp oradaki en ucuz alkolsuz içeceği aldigin halde bunun lafini eden adamla tuttun evlendin?
hata senin hic adama kizma yani.
ayrica kizlar parasini odemisler ne alaka araba yipranma payini odemek
tencere kapak diyene katiliyorum. yuz kisinin arabasina binsem bir kere aklima gelmez yipranma payini - yikamasini ödemek
belki de sen bu kucuk hesaplari yapan bir insan oldugun icin hayatindaki kisi de sana boyle küçük hesaplar kurup durmustur.
bazen bazi insanlar kendilerine o kadar hic deger vermez, o kadar gerek yok derler ki hayatindaki herkes onlara "ay ona gerek yok zaten" gibi davranır.
siz de böyle pis arabayı yikatmayi, on gunluk tatilde araba yipranma payini vs hesap ediyorsunuz. boyle kucuk hesap pesinde oldugunuz icin adam size kucuk hesaplarla gelip benzinin gazozun lafini yapiyordur.
ayrica simdi esim iyi diyorsunuz, yasi bir olmamis cocugunuz da var.
zamaninda gazozun parasina soylenen adamla evlenmeyi gururunuza yedirmissiniz de simdi ne degismis neyin kavgasini ediyorsunuz?
zaten sacma sapan - sallantida bir iliskiniz var boyle davranmaya devam ederseniz duzelmis adami yine sogutur, bosanir ortada kalirsiniz. bu adam nafaka da vermez kolay kolay icrayla ugrsir durursunuz olan size olur.
madem kabul ettiniz evlendiniz
madem coluga cocuga karistiniz artik sacma sapan kavgalar cikarmayin, az olgun olun lütfen

Eşim evlenmeden önce iki kadını bütün Ege,'yi şahsi aracı ile gezdirmiş kadınlar nereye isterse götürmüş itiraz etmemiş ve aralarında hiçbir gönül bağı cinsel bağ yok ve resimlerini silmemiş bilgisayara kaydetmiş bilgisayarda Kıyıda köşede kalmış bir gün önüne çıktı ve bu durumu sorduğumda arkadaş olarak gittikçe evet arkadaş olarak gitmişler Ama bu kadar Pervane olmasına açıkçası şaşırdım ve benle gittiğinde sürekli para hesabı yaptı malum kişiler sadece yakıt ve kişisel harcamaları ödemişler tatil boyunca arabanın yıpranma ve tatil sonrası araç temizliğime hiçbir şey ödememişler ve araç oldukça yıpranmış benimle para hesabı yapan eşini bunlarla hiç para hesabı yapmamış ve bu durum artık bende takıntı haline geldi Sürekli bu durumdan bahsediyorum huzurumuz kaçıyor hatta kalmadı Bu konuyla ilgili tartışıyoruz fütursuzca başlarda bu kadar takmıyordum ama şu an çok sinir oluyorum bu kadar başkalarına değer vermesini hazmedemiyorum Bu durum boşanmaya gidebilir :/
3 + yaş çocuğunuz olduğuna göre bu olayların üzerinden 4 yıldan fazla zaman geçmiş. Eşinizin evlenmeden önceki hayatını sindiremiyorduysanız, bu mükemmel ilişkinizi neden çocukla taçlandırdınız ?

Şu anda sürekli tartışma çıkarıp, kavga ederek elde etmeyi umduğunuz sonuç nedir ? Boşanmak mı ? O zaman kavgaya gerek yok, mahkemeye müracaat edip çözebilirsiniz sorununuzu.

Evet çünkü 10 gün boyunca her yere gitmiş her yer sigara izmariti ve aracın kapısı bozulmuş
Benim böyle evdeki eşyaları hor kullanmama kızar diyorsunuz bence, onlara hoşgörüde de cömert… peki siz evlenmeden önce nasıldı? Cimri ama olsun sorun değil diyerek mi evlendiniz?

Evet çünkü 10 gün boyunca her yere gitmiş her yer sigara izmariti ve aracın kapısı bozulmuş
ne kadar eminsin onlarin yaptığına
koca 8-10 senedir araba kocanda ama tum bozukluklar o tatilde mi oldu?
bunu koca kisisi mi soyledi?
is arkadasin gelse misafirliğe, cocugu supurgenin acma kapama tusunu bozsa mesela yaptirma payini isteyecek misin?

O sirada evli degilseniz, araba satin alinirken 5 kurus eklemediyseniz arabaya yapilanlar sizi ilgilendirmez.

Ve ayrica, sigara yaniklari gibi "yipranma" detaylarinin sebebinin o kadinlar olduğunu nasil ogrendiniz, niye öğrendiniz?

Daha da önemlisi, uzun boylu ve guzel olmanizin bu konuyla ilgisi ne?

Ama en onemlisi sodanizin hesabini yapan adamla nasil evlenebildiniz?

Ic görüşüm, siz yipranma payi gibi anlamsiz detaylari hesap eden biriyseniz, basiniza gelenler hic sasirtici degil, bunu hesap eden, sodasi hesap edildi diye bence sasirmamali.

Boyle bir adamla kaldirimi dahi paylasmam.

kendini kullandirmamis ki
belki hep gitmek istiyordu tek gezmeye cesareti yoktu o kizlar sayesinde gezdi - onlara mutesekkir
belki zaten gidecekti cimriliginden benzine ortak olsunlar diye kizlari aldi seyahatini 3te2 daha ucuza getirdi.
burada kullanma durumu falan yok.
ayrica resmini silmemis diyenlere de sasirdim
siz evlendiniz diye normal erkek arkadaslarinizla gecirdiginiz zamanin fotolarini siliyor musunuz?
ben hic silmem - hatta basili fotolarim var birsuru baska erkekler ile beraber tatillerden vs neden sileyim ki eski sevgilim degilse, uygunsuz aktivitelere girmediysek?
nisanlimin da kadinli erkekli ciktigi tatil fotolari duruyor hepsini de likeladim yani ne alaka bunlarin silinmesi
oldu olacak hafizamizi sifirlayalim evlendik diye
Evet katılıyorum. Ben geç evlendim, tek başıma tatil yaptığım çok oldu. Yalnız olmanın hem avantajlarını hem de dejavantajlarını yaşadım. Ama dejavantajlarına bakınca yalnız gezen bekar bir erkek olmadığıma şükür ettim. Yalnız bekar bir kadın, bir aile pansiyouna gidip kalabilir, özel bir plaja gidip, havlusunu serip denize girebilir, hatta kamp yerine gidip çadırını da kurabilir ama bekar bir erkek bu kadar rahat yapamıyor bunları. Bazı yerler bekar / yalnız erkek almak istemiyor. Alenen yazıyor bile bazı yerlerde bekar giremez diye (bekar erkek kastediyorlar) Yani yalnız erkeklere maalesef bazı yerlerde potansiyel sapık /tacizci gözüyle bakıyorlar, daha büyük sıkıntı. Hiç unutmam, pek de samimi olmadığım bir erkek arkadaşım benim yüzmeyi sevdiğimi bildiği için bana "Bir gün seninle devlet demir yollarının plajına gidelim, oranın denizi çok güzel" deyip duruyordu. Hiç anlam verememiştim. Gitmedim tabi onunla. Bir gün kendim gittim, merak da etmiştim denizini. O zaman gördüm ki meğer tek ya da yanında kadın olmayan erkek sokmuyorlarmış oraya. Meğer arkadaşın derdi oymuş :)
Dediğiniz gibi kadınlar benzin parasına da ortak olmuşlar daha ucuza gelmiştir.

is arkadasin gelse misafirliğe, cocugu supurgenin acma kapama tusunu bozsa mesela yaptirma payini isteyecek misin?
Aracı değiştirdik sıfır araba aldık kendisi ağzından kaçırdı

kız kadın "koltuklara oturdunuz, yüzü eskidi" diye amortismanını isteyecek sen ne diyorsun?

Evet katılıyorum. Ben geç evlendim, tek başıma tatil yaptığım çok oldu. Yalnız olmanın hem avantajlarını hem de dejavantajlarını yaşadım. Ama dejavantajlarına bakınca yalnız gezen bekar bir erkek olmadığıma şükür ettim. Yalnız bekar bir kadın, bir aile pansiyouna gidip kalabilir, özel bir plaja gidip, havlusunu serip denize girebilir, hatta kamp yerine gidip çadırını da kurabilir ama bekar bir erkek bu kadar rahat yapamıyor bunları. Bazı yerler bekar / yalnız erkek almak istemiyor. Alenen yazıyor bile bazı yerlerde bekar giremez diye (bekar erkek kastediyorlar) Yani yalnız erkeklere maalesef bazı yerlerde potansiyel sapık /tacizci gözüyle bakıyorlar, daha büyük sıkıntı. Hiç unutmam, pek de samimi olmadığım bir erkek arkadaşım benim yüzmeyi sevdiğimi bildiği için bana "Bir gün seninle devlet demir yollarının plajına gidelim, oranın denizi çok güzel" deyip duruyordu. Hiç anlam verememiştim. Gitmedim tabi onunla. Bir gün kendim gittim, merak da etmiştim denizini. O zaman gördüm ki meğer tek ya da yanında kadın olmayan erkek sokmuyorlarmış oraya. Meğer arkadaşın derdi oymuş :)
hala oyle
hatta bir spor etkinligimiz var nisanlimla, daha yeni onlarin konserli kampi olmustu istanbul yakınlarında
biletler kadin bileti- cift bileti diye satiliyordu. yani kadinsiz erkek bilet alamiyordu😅😅
cogu kamp alanina erkekleri almıyorlar. kekomanci olmayan mekanlara damsiz alinmiyor, alinanlar da erkekten gecilmiyor😅
cidden zor yani yalniz erkeklerin de isi.

iste sorun şu; sana neden cimri?
sen neden seni bara götürüp oradaki en ucuz alkolsuz içeceği aldigin halde bunun lafini eden adamla tuttun evlendin?
hata senin hic adama kizma yani.
ayrica kizlar parasini odemisler ne alaka araba yipranma payini odemek
tencere kapak diyene katiliyorum. yuz kisinin arabasina binsem bir kere aklima gelmez yipranma payini - yikamasini ödemek
belki de sen bu kucuk hesaplari yapan bir insan oldugun icin hayatindaki kisi de sana boyle küçük hesaplar kurup durmustur.
bazen bazi insanlar kendilerine o kadar hic deger vermez, o kadar gerek yok derler ki hayatindaki herkes onlara "ay ona gerek yok zaten" gibi davranır.
siz de böyle pis arabayı yikatmayi, on gunluk tatilde araba yipranma payini vs hesap ediyorsunuz. boyle kucuk hesap pesinde oldugunuz icin adam size kucuk hesaplarla gelip benzinin gazozun lafini yapiyordur.
ayrica simdi esim iyi diyorsunuz, yasi bir olmamis cocugunuz da var.
zamaninda gazozun parasina soylenen adamla evlenmeyi gururunuza yedirmissiniz de simdi ne degismis neyin kavgasini ediyorsunuz?
zaten sacma sapan - sallantida bir iliskiniz var boyle davranmaya devam ederseniz duzelmis adami yine sogutur, bosanir ortada kalirsiniz. bu adam nafaka da vermez kolay kolay icrayla ugrsir durursunuz olan size olur.
madem kabul ettiniz evlendiniz
madem coluga cocuga karistiniz artik sacma sapan kavgalar cikarmayin, az olgun olun lütfen
Yorumunuz için teşekkür ederim 4 yıldır bu konu ile ilgili tartışıyoruz Evet bu konu bende takıntılı oldu maalesef Bazen aklıma geliyor ve Sinir oluyorum Ara ara konuyu açıp Evet tartışıyoruz elimde değil

Evet canım öyle olduğum için iş güç ev Araba sahibi oldum huyum bu ama bu konuda takıldığım şey arabanın yıpranması değil tabii ki başkalarına değer vermiş olması
e tamam iste yukarıda da dedim. sen o kadar cimri ve küçük seylerin hesabini tutuyorsun ki kocan da sana karşı böyle
diyorsun ya neden onlara yapti bana böyle diye.
iste senin karakterin onun cimriligini sahlandirdi.
senin su davranisina, bu kadar kucuk hesaplar yapmana bonkor bir erkek de gelse yine benzer olur küçük hesaplar yapar seninle.
sorun sensin ama farkinda degilsin

Olabilir büyük ihtimalle. Ama bir şeyde olmamış madem takılmayın bu kadar olmuş bitmiş. Boşuna kendinizi mutsuz ediyorsunuz eğer başka olan bir şey yoksa.

Sadece fotoğrafları saklaması biraz sinir bozucu. Onun dışında sizden önce olan bir şey sonuçta.

Yok İş arkadaşları Evet ödemeleri gerekiyor Çünkü her yere götürmüş bütün koyları arabayı çok yıpratmışlar ve Aracın iç dış yıkama ücreti de Makul bir ücret değil benle soda hesabı yapan kişi bunlarla da bu hesabı yapmalıydı
Kadınların boy boy portre fotoğrafları değilse saklananlar, adamın fotoğrafları saklamasında da anormal bir durum yok bence. Adam da o gezideymiş neticede, neden grupça çekilmiş fotoğrafları ve hayatının bir bölümüne dair anılarını silsin ki.

Eşim de gitmenin sebebini bu şekilde Açıklıyor aslında

Kadınların boy boy portre fotoğrafları değilse saklananlar, adamın fotoğrafları saklamasında da anormal bir durum yok bence. Adam da o gezideymiş neticede, neden grupça çekilmiş fotoğrafları ve hayatının bir bölümüne dair anılarını silsin ki.
İlk mesajında kıyıda köşede kalmış fotoğraflarını buldum deyince direkt kadınlar var gibi bir algı oluştu ben de o yüzden.

Back
X