- 16 Eylül 2021
- 722
- 1.698
- 63
- Konu Sahibi yasamkentt
Escinsel değilse yeme bunlari
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba :) şöyle hızlıca sizin ve diğer canım kadınların yorumlarını okudum. Bence siz kendinizi değersiz hissediyorsunuz bu ilişki de. Belki de sadece araba soda mevzusu değil, genel bi yalnızlık hissiniz var. Zaman zaman hepimizin yaladığı şeyler. Bazen içinden çıkılmaz olur be başkalarını suçlarız. Belki de gezdiği kadınlardan (ortak arkadaşımız dediğiniz için) hoşlanmıyorsunuz ve acısını ilişkinizden çıkarıyorsunuz. Belki de sevginiz bitti ve artık her şey batıyor ama nerede sonlandıracağınızı bulamıyorsunuz. Benim tavsiyem bi uzmandan yardım almanız ve biliyorum bu ekonomi de zor gibi oluyor. Umarım gönlünüz ferahlar. Ama kızların da dediği gibi bu kavgayı sürdürmek size hiç bir getiri sağlamayacak. Ve unutmayın başkalarıyla kendinizi kıyaslamanız sizi yorar, siz zaten biricik ve değerlisiniz. Eğer böyle hissetmiyorsanız kendinize başka hayat kurmayı düşleyin :)Yorumunuz için teşekkür ederim 4 yıldır bu konu ile ilgili tartışıyoruz Evet bu konu bende takıntılı oldu maalesef Bazen aklıma geliyor ve Sinir oluyorum Ara ara konuyu açıp Evet tartışıyoruz elimde değil
sizin kafa yapınız çok değişikmişEvet canım öyle olduğum için iş güç ev Araba sahibi oldum huyum bu ama bu konuda takıldığım şey arabanın yıpranması değil tabii ki başkalarına değer vermiş olması
Düz soda değil de soda-tuz- limon birleşimi olan Churchill söylemiş olabilir misiniz ? Dümdüz soda örnek olarak 20 TL ise mesela, adı Churchill olunca fiyatı 2, 3 kat artış gösterebiliyor. Adam muhtemelen dümdüz soda içeceksek niye bara girdik diye sinirlenmiş.Aynen girdiğimiz barda sadece soda içtim ve Barın çok pahalı olduğunu ve burada bu sodanın aşırı pahalı olduğunu söyledi orada laf söyledi çıkınca laf soktu sonra çok özür diledi Ama artık iş işten geçti orada beni çok kırdı çok sinirlendirdi
Yıkama parası almak arkadaşlığı bitirmek için uygulanan bir taktik olabilir belki.Arkadaslarimla arabayla gezerim, sehirdisina gider gelirim, bir kere bile yikama parasi almak aklima gelmedi.
Eşiniz sizin tavırlarınızı sineye çekip, bir de affet beni diyorsa; eşinizin de bazı sorunları var sanırım. Eve çivili yatakta alın bence, adamın çilesi tam olsun.Şu an bana karşı çok cömert ama o zaman için değildi Artık değiştim kendimi yeniledim affet beni diyor ama ben değer verilmediğim günleri hatırladığım için affetmiyorum şu an el üstünde tutuyor ama iş işten geçti
Çünkü teklif etmiş.Soda hesabı yapan adamla niye evlendin???![]()
Sizle soda hesabı yapan adamla geçmiş hesabı yapmayın derim koyun kapıyaYok İş arkadaşları Evet ödemeleri gerekiyor Çünkü her yere götürmüş bütün koyları arabayı çok yıpratmışlar ve Aracın iç dış yıkama ücreti de Makul bir ücret değil benle soda hesabı yapan kişi bunlarla da bu hesabı yapmalıydı
Hiç bi erkek bedava gezdirmez, illa bi kazancı vardır o işte, sen orasını irdele benceEşim evlenmeden önce iki kadını bütün Ege,'yi şahsi aracı ile gezdirmiş kadınlar nereye isterse götürmüş itiraz etmemiş ve aralarında hiçbir gönül bağı cinsel bağ yok ve resimlerini silmemiş bilgisayara kaydetmiş bilgisayarda Kıyıda köşede kalmış bir gün önüne çıktı ve bu durumu sorduğumda arkadaş olarak gittikçe evet arkadaş olarak gitmişler Ama bu kadar Pervane olmasına açıkçası şaşırdım ve benle gittiğinde sürekli para hesabı yaptı malum kişiler sadece yakıt ve kişisel harcamaları ödemişler tatil boyunca arabanın yıpranma ve tatil sonrası araç temizliğime hiçbir şey ödememişler ve araç oldukça yıpranmış benimle para hesabı yapan eşini bunlarla hiç para hesabı yapmamış ve bu durum artık bende takıntı haline geldi Sürekli bu durumdan bahsediyorum huzurumuz kaçıyor hatta kalmadı Bu konuyla ilgili tartışıyoruz fütursuzca başlarda bu kadar takmıyordum ama şu an çok sinir oluyorum bu kadar başkalarına değer vermesini hazmedemiyorum Bu durum boşanmaya gidebilir :/
Geçen burada benden önceki sevgililerinden zevk aldın mı diyen koca konusu vardı. Adama çok saydırdık, kadın versiyonunu da haklı görmeyeceğiz. İş güç ev araba sahibi olmuşsunuz ama zevkini çıkaramıyorsunuz. Afiyetle yiyemiyorsunuz çünkü küçük hesap insanısınız. Bunlar sizi mutlu etmiyor işte. O kadınlar yakıt ve kişisel harcamalarını ödemişler isteseler yıkılırlardı kocanızın üstüne. Biri araç sağlamış diğerleri de yol arkadaşlığı yapmışlar. Kadınlardan birine ilgi duymuş ama karşılık alamamış yani eşiniz de safın önde gideni değilmiş.Evet canım öyle olduğum için iş güç ev Araba sahibi oldum huyum bu ama bu konuda takıldığım şey arabanın yıpranması değil tabii ki başkalarına değer vermiş olması
Arabadan şu an gibi bahsediyorsun olay şu anda mi oluyor koya kadar biliyorsunEvet çünkü 10 gün boyunca her yere gitmiş her yer sigara izmariti ve aracın kapısı bozulmuş
Olayi on gün önce olmuş gibi anlatıyorsunuz.10 günlük tatil Evet arabayı yıpratmış koltuklar sigara izmariti kapının biri bozulmuş Kabak Koyu ve bilmediğim bir sürü koylar Yolları bozuk olan koylara gitmişler
bence yıpranma payı adamda olmuş ama neeeeeeyseAraba sgk'li mi? Yipranma payi hesabi neden yapılıyor anlamadım, emekliligi geldi mi bari?
Bakir almiyorlar sonra boyle yuzlerine vuruyorlar adamlarin, hala 19.yy'dayiz resmen, erkolara özgürlük.bence yıpranma payı adamda olmuş ama neeeeeeyse![]()
Ve araç sıfır yeni almışlar bunlar yeni aracın başına gelmiş. Ben olayın yeni olduğunu hissediyorum. Konu sahibi cimri. Sanırım iş için kabul edilmiş kârlı çıkacağız denilmiş ama işte Çarşı pazara uymamış.sizinkide nasıl bir cimrilik seviyesi yahu.
araç yıpranma payı ne
benzin koymuşlar tatil paralarını vermişler dönüşte yıkama parası vermemişler bak sen çıkan olaylara.
erkeklere de üzüldük ya şurdaBakir almiyorlar sonra boyle yuzlerine vuruyorlar adamlarin, hala 19.yy'dayiz resmen, erkolara özgürlük.
Dünyadaki hiçbir güç bir erkek için üzülmeme neden olamaz ancak kadına gülerimerkeklere de üzüldük ya şurda
kk nelere kadirsin