Evlenmeden önce eşimin ilişkisi bende takıntı oldu please yardım!

Evet doğru çünkü ..boşu boşuna gezdirmiş saf gibi
Yahu adam eğlenmiş, gezmis tozmus, keyif almis. Sonunda sevisemese bile tatil yapmis. Niye boşu boşuna olsun, kadinlar gezerken ozel sofor gibi arabada gazete okuyarak beklememis ya adam.
Sonunda umduğunu bulamasa da keyif almis ki fotoğraflari hala sakliyor.

Adam sevisemedigi icin esinize acıyorsunuz neredeyse, cok ilginc gercekten.

Takıntı olması çok normal. Hiç bir erkek öyle hanımları alıp fink fink gezmez. Muhakkak bir şey vardır.

Yahu adam eğlenmiş, gezmis tozmus, keyif almis. Sonunda sevisemese bile tatil yapmis. Niye boşu boşuna olsun, kadinlar gezerken ozel sofor gibi arabada gazete okuyarak beklememis ya adam.
Sonunda umduğunu bulamasa da keyif almis ki fotoğraflari hala sakliyor.

Adam sevisemedigi icin esinize acıyorsunuz neredeyse, cok ilginc gercekten.
Fotoğrafları telefon boşaltmak için bir ara atttığını ve unuttuğunu söylüyor tatilin iyi geçmediğini söylüyor ama iyi geçip geçmemesi de artık umrumda değil

Fotoğrafları telefon boşaltmak için bir ara atttığını ve unuttuğunu söylüyor tatilin iyi geçmediğini söylüyor ama iyi geçip geçmemesi de artık umrumda değil
Ya unuttuğu kismi dogrudur, ben de telefonumda bilgisayarimda kac yıllık foto buluyorum la bu niye burada duruyor dedigim.

Iyi gecmistir, size ballandira ballandira anlatmaz zaten. Gerci istedigine ulasamayinca aldigi keyif ucmustur, ona bir sey diyemem.

Ama kotu de gecse sahane de de gecse adi ustunde, gecmis. Siz bunu ısıtıp ısıtıp ortaya getirdikce sadece bugununuzu ve geleceginizi zora sokacaksiniz.

Yok İş arkadaşları Evet ödemeleri gerekiyor Çünkü her yere götürmüş bütün koyları arabayı çok yıpratmışlar ve Aracın iç dış yıkama ücreti de Makul bir ücret değil benle soda hesabı yapan kişi bunlarla da bu hesabı yapmalıydı

Böyle bir kıskançlık ilk defa duyuyorum. Bana çok iğrenç geldi bu düşünce tarzı. Arabasının yıpranma bedelini benden isteyecek kişiyle tatil yapmam, ben de tatile gidecek kadar yakın olduğum kimseden böyle bir şey isteyemem. Bir arkadaşınızı şehir içinde bir yere bırakınca falan da taksi parası istiyor musunuz?

Sodanın hesabını yapan adamın , arabasına km yapıp yer yer gezmesi gerçekten değişik. Ama olmuş bitmiş. Bu kadar pinti olmasına daha çok takılırdım ben.

Aynen girdiğimiz barda sadece soda içtim ve Barın çok pahalı olduğunu ve burada bu sodanın aşırı pahalı olduğunu söyledi orada laf söyledi çıkınca laf soktu sonra çok özür diledi Ama artık iş işten geçti orada beni çok kırdı çok sinirlendirdi
Barda soda mi icilir ya. Alkol 200 birimken soda 150 yse atiyorum ben de gicik olurum :)) ama tabi boğazına dizercesine söylemem karşımdakine. Belki samimiyetinize guvenip dedi lafin gelişini bilmioruz şimdi.

Şu an bana karşı çok cömert ama o zaman için değildi Artık değiştim kendimi yeniledim affet beni diyor ama ben değer verilmediğim günleri hatırladığım için affetmiyorum şu an el üstünde tutuyor ama iş işten geçti
Ya belanı arama bence. Bunu bi koz olarak kullandin tamam adam yola gelmiş aş artik sen de işte.

bu hikayede yanan kocanız olmuş ne ummuş ne bulmuş nasıl bir kazık acısıysa fotoları bile tutuyor hala. Takıntı yapmayın önceki olan mevzu şimdi cimrilik yaparsa azına mıçabilirsiniz

Kocanız o hesabi sadece size yapıyor demekki.Yıpranma payı temizlik falan filan diyorsunuzda kocanız bundan dert yandımı ki siz kendi kendinize dolup taşıyorsunuz.Götürmeyeydi o zaman demekki kendi memnun ki gotürdü gezdi tozdu.Elin kadınlarına var size yoksa üzgünüm yanlış kişiyle evlisiniz.Üstelik laf sokarak bunu aşmaya çalışmak cok manasız.

42 yaşındayım. Çok erkek tanıdım. Baban bile olsa hiçbir erkek cinsellik umudu olmadan bir kadına yatırım yapmaz. Kılını bile kıpırdatmaz. Saf maf değil. Bu hikayedeki saf sensin. Ama boşver evlenmeden önceymiş.

iste sorun şu; sana neden cimri?
sen neden seni bara götürüp oradaki en ucuz alkolsuz içeceği aldigin halde bunun lafini eden adamla tuttun evlendin?
hata senin hic adama kizma yani.
ayrica kizlar parasini odemisler ne alaka araba yipranma payini odemek
tencere kapak diyene katiliyorum. yuz kisinin arabasina binsem bir kere aklima gelmez yipranma payini - yikamasini ödemek
belki de sen bu kucuk hesaplari yapan bir insan oldugun icin hayatindaki kisi de sana boyle küçük hesaplar kurup durmustur.
bazen bazi insanlar kendilerine o kadar hic deger vermez, o kadar gerek yok derler ki hayatindaki herkes onlara "ay ona gerek yok zaten" gibi davranır.
siz de böyle pis arabayı yikatmayi, on gunluk tatilde araba yipranma payini vs hesap ediyorsunuz. boyle kucuk hesap pesinde oldugunuz icin adam size kucuk hesaplarla gelip benzinin gazozun lafini yapiyordur.
ayrica simdi esim iyi diyorsunuz, yasi bir olmamis cocugunuz da var.
zamaninda gazozun parasina soylenen adamla evlenmeyi gururunuza yedirmissiniz de simdi ne degismis neyin kavgasini ediyorsunuz?
zaten sacma sapan - sallantida bir iliskiniz var boyle davranmaya devam ederseniz duzelmis adami yine sogutur, bosanir ortada kalirsiniz. bu adam nafaka da vermez kolay kolay icrayla ugrsir durursunuz olan size olur.
madem kabul ettiniz evlendiniz
madem coluga cocuga karistiniz artik sacma sapan kavgalar cikarmayin, az olgun olun lütfen
Numaralarını sildiğim için ağlamıştı bu resimleri görmeden önce gıyabında ben çok iyi şeyler duymamıştım o kadınların O yüzden silmiştim Rehberden oturup Ağlamış ona da anlam verememiştim o zaman için hala da veremiyorum

Back
X