Evlenmeden önce mi daha mutluydunuz, yoksa evlendikten sonra mı daha mutlusunuz?

Evlilikte bir takım şeylerin değişmesi doğal ama bunun farkında olunabilirse kaldırılabilir yoksa sudan çıkmış balık misali de olabiliyor insan. Sevgiliyken tüm üzüntülerini, sıkıntılarını bir kenara bırakıp sevdiğine koşarken bir insan aynı evde olunca tüm üzüntünün, sıkıntının ve sorumlulukların ağırlığının altında kalabiliyor. Bazen her şeyi rölantiye bırakmak zorunda kalabiliyoruz sadece sevildiğini bilmek yetiyorsa ne ala ama sürekli ilgi bekleyen bir yapıya sahipsek hayal kırıklıkları da takip edebiliyor.

Mutluluk bence beklentilerle alakalı toz pembe hayallerim olmadığı için pişmanda olmadım. Biraz gerçekçi bakarsak zaten neyin ne olacağı gün gibi ortada oluyor zaten.

evlenmeden önce ki hayatımda da çok mutluydum evlendim mutluluğum daha da arttı
ikisinin yeri de ayrı tabi ki evli olmak ve bekar olmak

ben eşimle herzaman mutluyum yeterki o benim yanımda olmaya devam etsin.....

ewlendikten Anne olduktan sonra mutlulugum fazlasıyla arttı Allah yokluklarını göstermesin :nazar:

Bekarken çoookk mutluydum
Şimdi ise çok mutsuzum senağlama
Bir tek mutlu eden şey var o da bebişim

her ikisininde farklı tatları vardı bence...degişik heyecanları kendilerine özgü güzel yanları....nişanlılık evremi helede stres dolu dügün öncesi son 1 ayımı bazen özlüyorum....yasanılan mutluluklarında tatları farklıydı...

ikisininde yeri ayrı
evlenmeden öncede çok mutluydum,hatta çok çok çok mutluydum
ama evlendikten sonrada çok çok çok mutluyum

evlenmeden önce daha mutluydum..evlenince herşey monotonlaşıyor hem..

Evlenmeden önce de mutluydum şimdi de mutluyum ikiside farklı,bekarken ailenin yanında sorumluluk yok rahatsıni evlendikten sonrada yuvanı açıp kendi düzenini kuruyorsun ikisinde de mutlu olmak için çok sebep var

çoğu arkadaşıma bende katılıyorum.evlenmeden önce özellikle nişanlılık döneminde daha farklı heyecanlar hissediyor insan.kalbi pır pır oluyor.evlendikten sonra herşey yerine oturuyor ve daha da monotonlaşıyor.yine de evliyken çok daha mutlu ve huzurluyum.:asigim:

eşimle sevgili olduğumuzdan beri mutluyum ve şuan evliyiz hala çooooooooooook mutluyum ben eşimi tanıdığım gün doğdum

tabiki evlendikten sonra mutluyum allahın bana bir lütufu eşim onu çok seviyorum ben onla varoluyorum onu tanıdığım günden beri.............

Cidden istatiksel bir cevap verebilmek adına tarttım duygularımı..
Kesinlikle evlendikten sonra daha mutluyum..

ben aşkımada sordum aşkım sana bir soru sorucam ama çok iyi düşün doğru cevap ver dedim oda sor dedi evlendikten öncemi mutluydun evlendikten sonramı dedim bunu düşünmeye ne gerek var tabiki evlendikten sonra dedi :16::16::16:tabi kocaman bir öpücüğüde haketti :54::77::77:

Back
X