- 24 Mart 2018
- 1.096
- 1.427
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence annenize uygun bir dille bunu söyleyebilirsiniz . Hayat zaten zor bisey onemli olan kolaylastirmak.Biz de kimsenin karışmasını istemiyoruz ama annem her şeyi kendinde hak görüyor. Annemdir tabiki hakkı ama beni çok fazla üzüyor. Zaten hayat sıkıntılı bir de bu olunca aşkımızı yaşayamıyoruz doğru düzgün. Benim iş mevzusu var daha
Bu kısım konuyla alakasız geldi:)Nedeni ise evime gelmesinler alismasinlar misafir agirlayamam diye. Evime de kaynanamdan baska kimse gelemez kabul etmiyorum. :) disli olmak.lazim bu zamand
Annem sürekli sıkıntı çıkarıyor. En baştan istemiyordu zaten ama kavgalar küslüklerle kabul etti. Evlenme teklifi aldığımı söyledikten sonra siz beni ezip geçiyorsunuz dedi. Yahu anne evlilik teklifi için izin mi alalım senden dedim ona da kızdı. Annemin bu tavırları yüzünden hasta oldum mideme vurdu. Beni üzüyorsun diyorum sen de beni diyor. Anne olarak ondan beklediğim olabilecek kötü şeyleri bana söylemesi sadece. Seçim benim
Ben 6 aylik evliyim 5 bitti 6 ya girdik. Biz evi tuttuk sonradan ailelere soyledik. Mobilyalari internetten begen dedi esim begendim link yolladim siparis ettik. Avangarde guzel mobilyalar aldim herkesin zebki tabi. Benim ailemin maddi durumu cok iyi sayilmaz ama ben gec dogmus bir cocugum ve ilk goz agrisiyim. Babam bana para verdi. Reklam yapamiyoruz sanirim internetteki sitelerden ceyiz esyalari soylettim. Bohca geldi nisanliyken agirladik cay kahve pasta borek. Annem asaletini bozmadi . Yerinden kalkip gelen esyalara oo moo demedi tesekkur ettik cekildik. Nisan kıyafeti bakmaya gittik. Ogun kaynanamdaydik gittigim gibi aldim kiyafeti nisanlimin onunde giydim guzel dedi aldim
Eve geldik kaynanama. Aldik dedim aaa acelecii neden biz gormedik biz bakmadik dedi. Sanki kendisi giyecek . Fotodan gosterdim. Tamirati vaedi kiyafetin. Dugun mekanini tuttu esim sonra ailelere soyledik. Butun evimi kendi zevkime gore dosedim. Gelinligim düşük koldu kendi zevkime gore uzun kol.yapyirdim dantelle falan herseyini kendim tasarladim yaka gogus arka dugmeler bilek dugmeler falan gorenler sok oldular e gelinligw bayildilar ..normal kendileri benim gibi ne gelin gorduler ne de dugun yapmislar simdiye kadar. Gelinligimi cok guzel.tasidim. kisacasi biz hicbirseye aileleri karıştırmadik. Kimsenin ustumuzde hakki yok ama Allah var kayinvalidem cok guzel bir bohca yapmisti ve guzel altinlar taktilar.ben az cok bu isleri bildigimden gardimi aldim. Bize hic kimse karismicak dedim
Kocam basak burcu soz dinler sagolsun
Evim dugunum.gelinligim kinam.icime sine sine benim istedigim gibi oldu. Sukurler olsun
Ceyiz serme dediler nisanlim yok oyle bisey yapilmiyacak dedi. Ben istemedim. Nedeni ise evime gelmesinler alismasinlar misafir agirlayamam diye. Evime de kaynanamdan baska kimse gelemez kabul etmiyorum. :) disli olmak.lazim bu zamanda
Kesinlikle ben de karakterin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Annem işinin çok tehlikeli olduğunu ve büyük endişelerinin olduğunu söylüyor. Ama keşke sadece söylemle kalsa. Beni çok üzüyor çok ..Benim de eşim polis, çok hevesli değildi aslında ailem. Bir de onun ailesinin memlekete gelecektik. Annem pek istemedi. Ama aşırı da zorlamadı. Çok şükür mutluyum. Büyük problem yaşamadım. Ama kardeşlerimi ve annemi çok özlüyorum aklıma gelince ağlıyorum maalesef.
Meslekten ziyade karakter önemli. Bugün eşim bütün evi süpürüp silmiş, ama.mesela öğretmen eniştem var ablama hayatı dar ediyor nerdeyse.
vicdan sahibi Allah korkusu varsa gerisini düşünmeye gerek yok bence...
Umarım bizim öyle olmazaheyy aheyy benim annem çok sorun çıkardı hala da çıkarıyor. Mesela isteme zaten fiyaskoydu.iadei ziyarete gidildi. Bizimkiler dedi ki temmuzda düğün yapamayız. Karşı taraf olsun diye ısrar etti sizden hiç beklentimiz yok. Biz hanımla evlenirken 1 kap eşyamız yoktu dedi kayınbabam. Annem olmaz etmez . Durumumuz yok derken Kayınbabamın biz sizi almıcaz kızınızı alcaz lafını çok çok yanlış anlayıp farklı yerlere çekti.
Çok sorun yaşadık gözyaşıda döktüm. 43 gün sonra evleniyorum kısmetse ama gel bide bana sor stres üstüne stres yayıyorum. Aileler şuan hiç görüşmüyorlar. Nişanlıma bile tavırlı bizimkiler soğuk savaş var adeta
Ben de senin gibi düşünüyorum ama öyle bir algı oluşmuş ki toplumda bunlar olmadığında evlilik olmayacak gibiAileler açısından sıkıntı yaşamadık biz çok şükür. Ama işin maddi kısmı için verebileceğim tavsiye az eşya alın. Hepsini bir kerede almayın. Halıları 3, tv sehpası ve zigon sehpaları 4 ay sonra aldık mesela :))) daha yatak baza almadık bekarlıktan kalma eşyalarını kullanıyorum. Biz düğünden 5 ay sonra tüm borcumuzu bitirmiştik. 7 ay oldu. Arabamızı da aldık. Bebekte yokken deli gibi geziyoruzDüğünde hediye gelen nakit paraların bir kısmını biz eksik eşyalara harcadık. Az eşyalı, dip köşe temizliği bile 3 saatte biten, ferah ve sevimli bir evim var
![]()
Mesleğini çok sıkıntı yapıyor annem. Ve hayatı bana dar ediyorBence annenize uygun bir dille bunu söyleyebilirsiniz . Hayat zaten zor bisey onemli olan kolaylastirmak.
Bizdede eksik eşyalar var . Kaynanam eski süpürge avize getirmiş köyden. Nişanlımda düğünden sonra takıları bozdurunca hem borçları kapatırız hemde eksikleri alırız dedi. Tamam dedim. Annem sorun çıkardı tabi. Sizde laf eden olmadı mı ?Aileler açısından sıkıntı yaşamadık biz çok şükür. Ama işin maddi kısmı için verebileceğim tavsiye az eşya alın. Hepsini bir kerede almayın. Halıları 3, tv sehpası ve zigon sehpaları 4 ay sonra aldık mesela :))) daha yatak baza almadık bekarlıktan kalma eşyalarını kullanıyorum. Biz düğünden 5 ay sonra tüm borcumuzu bitirmiştik. 7 ay oldu. Arabamızı da aldık. Bebekte yokken deli gibi geziyoruzDüğünde hediye gelen nakit paraların bir kısmını biz eksik eşyalara harcadık. Az eşyalı, dip köşe temizliği bile 3 saatte biten, ferah ve sevimli bir evim var
![]()
Ben de senin gibi düşünüyorum ama öyle bir algı oluşmuş ki toplumda bunlar olmadığında evlilik olmayacak gibi
Eltim ylk görümcem kaynanam gelebilir ama komsulari gelemez. Biraz mukemmeliyetciyim bide kv cevresi biraz yobaz yani elestirici yok cok zayifmisim yok cocuk ne zaman gibi sorular. Yok para günleri mevlutler benim tarzim olmayan bi hayatlari var ondanBu kısım konuyla alakasız geldi:)
Misafir fobiniz falan mı var eve elti görümce kv komşusu falan gelemez mi yani ağırlamak ne kadar zor gelebilir ki alt tarafı börek kurabiye çay vs.![]()
E cunku evlenecek bu kız ve basina bu tip seyler gelebiliŕ karisanlar herseye atlayanlar ileride pisman olmasin diyeYanlış anlamayın eleştirmek için yazmıyorum baştan sona okudum mesajınızı ama neden yazdınız anlayamadım konuyla ilgisiz o kadar cok detay vermişsiniz ki...
Sevgilimin işinin askerlik olmasıAilen neden istemiyor ?
Sorun tam olarak ne ?
Yani tayin atama olcak diyemiSevgilimin işinin askerlik olması
İşinin tehlikeli olmasıYani tayin atama olcak diyemi