- 28 Ocak 2014
- 1.858
- 1.899
- 333
aynısını yaptım..Ben 6 aylik evliyim 5 bitti 6 ya girdik. Biz evi tuttuk sonradan ailelere soyledik. Mobilyalari internetten begen dedi esim begendim link yolladim siparis ettik. Avangarde guzel mobilyalar aldim herkesin zebki tabi. Benim ailemin maddi durumu cok iyi sayilmaz ama ben gec dogmus bir cocugum ve ilk goz agrisiyim. Babam bana para verdi. Reklam yapamiyoruz sanirim internetteki sitelerden ceyiz esyalari soylettim. Bohca geldi nisanliyken agirladik cay kahve pasta borek. Annem asaletini bozmadi . Yerinden kalkip gelen esyalara oo moo demedi tesekkur ettik cekildik. Nisan kıyafeti bakmaya gittik. Ogun kaynanamdaydik gittigim gibi aldim kiyafeti nisanlimin onunde giydim guzel dedi aldim
Eve geldik kaynanama. Aldik dedim aaa acelecii neden biz gormedik biz bakmadik dedi. Sanki kendisi giyecek . Fotodan gosterdim. Tamirati vaedi kiyafetin. Dugun mekanini tuttu esim sonra ailelere soyledik. Butun evimi kendi zevkime gore dosedim. Gelinligim düşük koldu kendi zevkime gore uzun kol.yapyirdim dantelle falan herseyini kendim tasarladim yaka gogus arka dugmeler bilek dugmeler falan gorenler sok oldular e gelinligw bayildilar ..normal kendileri benim gibi ne gelin gorduler ne de dugun yapmislar simdiye kadar. Gelinligimi cok guzel.tasidim. kisacasi biz hicbirseye aileleri karıştırmadik. Kimsenin ustumuzde hakki yok ama Allah var kayinvalidem cok guzel bir bohca yapmisti ve guzel altinlar taktilar.ben az cok bu isleri bildigimden gardimi aldim. Bize hic kimse karismicak dedim
Kocam basak burcu soz dinler sagolsun
Evim dugunum.gelinligim kinam.icime sine sine benim istedigim gibi oldu. Sukurler olsun
Ceyiz serme dediler nisanlim yok oyle bisey yapilmiyacak dedi. Ben istemedim. Nedeni ise evime gelmesinler alismasinlar misafir agirlayamam diye. Evime de kaynanamdan baska kimse gelemez kabul etmiyorum. :) disli olmak.lazim bu zamanda
pişman değilim