evlenmeden önce verilen sözler

cemre18

Herşey çocuklarım için
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2008
874
15
298
Antalya
eşiniz evlenmeden önce hangi sözleri verdi?Benim eşim maçla arası olmadığını,sadece özel günlerde içtiğini falan söyledi.ama evlenince bunu yavaş yavaş ortaya çıkardı.herzaman içmese de arkadaşları çağırdığında içmeye gidiyor.Geç dönüor eve
.ben de kızıyorum.neden konuştuğu gibi değil diye.Neden evlenince böyle oluyorlar?:tomato:

ya kusura bakma ama kandırılan sensın yani her erkek boyle olamaz olacak dye bır kaıde yok,
senı pembe t atlı yalanlarla kandırmıs sen de ınanıp evlenmıssen boyle olmadıgını bıldıgınde sasırmak da senın hayatının bır parcası, herkesın erkegının boyle oldugunu düşünmenı ıstemeyız cevremden gördugum kadarıyla bahsettgı gıbı davranan erkekler de dolu. hem belkı sen de kandırmıssındır onu he ? bır düşün derım sonra cevap ver.

eşiniz evlenmeden önce hangi sözleri verdi?Benim eşim maçla arası olmadığını,sadece özel günlerde içtiğini falan söyledi.ama evlenince bunu yavaş yavaş ortaya çıkardı.herzaman içmese de arkadaşları çağırdığında içmeye gidiyor.Geç dönüor eve
.ben de kızıyorum.neden konuştuğu gibi değil diye.Neden evlenince böyle oluyorlar?:tomato:

arkadaşım sen,köprüden geçinceye kadar ayıya dayı diyeceksin ,sözünü bilirsin...hah onların yaptığıda o işte...:kızgın:

valla kesinlikle deişiorlr ben telde konuşurken evlenmedn önce sırtım çok kaşınıo derdim oda bana ben evlennce sabah kadar kaşırım derdi ama evlendik şimdi sırtım kaşınıo dedimmi hemen o bölgeden uzaklaşıoo hain adam :)

canım çokkkk vaatlerde bulunuyorlar ama hepsi yalan.eşim bana seni ezdirmem asla derdi aileme kocaman bi yalannnnnnnnnnnnnnnnn...

benımkı senı maça götürücem demişti götürdü daha memlekete orduya götürücek ve çanakkaleye şehitliğe daha yapacak çok şeyimiz var ama verdiği sözleri zamana yayılsa da mutlaka tutuyor basta söyledıgı seyler evlendıkten sonra ortaya cıkan çelişkili bi durum yok kandırılmadım yanı neyse o=))) biraz şanslıyım galiba

esim yapamicagi sözü vermez zaten ve dersede sözünün arkasinda durur saolsun
bugüne kadar cok sükür hic bir problem yasamadik
allahim herkezin gönlüne göre verir insallah

valla kadın olsun erkek olsun evlendikten sonra yada evlenmeden önce bi süre sonra verdiği sözlerden bazılarını tutmuyor..
Az da olsa iki tarafta da değişim oluyor:)

Bunu sadece erkeklere bağlamak çok yanlış...henüz evli deilim ama zaman aşımına uğrayan herşey deişebilio bu kadın olsun erkek olsun fark etmio..yine de ii şeyler olması için dua etmek lazım..öle oluoki bazen geçen hafta sölediğim sözü beğenmiorum..ewlenene kdr neler değişir kim bilir..evlendikten sonra değişmeside çok normal ama yinede Allah pişman olcağımız değişiklikler göstermesin.

nişanlıyken asla beraber oturmam ben demiştim.eşim ve ailesi ayrı ev açacaklarını söylemişti şimdi oturduğumuz evi alıcaktık 3 katlıydı.almayalım dedim yanımıza gelirler dedim asla öyle bişey olmaz dedi.veeeee düğünüme 1 ay kala size bu ev çok büyük beraber oturalım dedi kayınpederim tabi sesini çıkaramadı eşim.yani ben resmen eşimin ailesi tarafından kandırılmış tuzağa düşürülmüş oldum.ama 1 senede kendi evlerine gönderdim çok şükür

bana yapayacağın şeylerin sözünü verme demiştim o da öyle yaptı
ama hayatın getirdiği götürdüğü bir şeyler oluyor işte istemesen de bazı sözleri tutamayabiliyorsun
bu her iki taraf içinde geçerli
ama eşinin sana verdiği ve tutamadığı söz bu kriterlere uygun değil
keyfi yani adamakıllı konuşun bence yaptığı hiç hoş değil

ben 6 aylık evliyim. malatyadan istanbula geldim onun için. öğretmenim. istanbul uzak ben ailemi görmek istediğimde göremem dediğim zaman uçakla 1 buçuk saat değil mi hem senin tatillerin çok haftasonu bile gider gelirsin diyip beni kandırdı. şimdi tatildeyim gitmemi istemiyor. ayrıca benim burda akrabam arkadaşım yok. ben seni yalnız bırakmayacağım hiç, fazlasıyla ilgi göstercem demişti. yok ,oturup akşama kadar eve gelmesini bekliyorum. akşam geldğinde yalnızım sıkıldım dediğimde bana çıkışıyor utanmadan.

ben 6 aylık evliyim. malatyadan istanbula geldim onun için. öğretmenim. istanbul uzak ben ailemi görmek istediğimde göremem dediğim zaman uçakla 1 buçuk saat değil mi hem senin tatillerin çok haftasonu bile gider gelirsin diyip beni kandırdı. şimdi tatildeyim gitmemi istemiyor. ayrıca benim burda akrabam arkadaşım yok. ben seni yalnız bırakmayacağım hiç, fazlasıyla ilgi göstercem demişti. yok ,oturup akşama kadar eve gelmesini bekliyorum. akşam geldğinde yalnızım sıkıldım dediğimde bana çıkışıyor utanmadan.

ben 2.kez evlenirken kızımı babası yanına aldı(çeşitli nedenlerle neyse) konumuza dönelim şimdiki eşimde ben seni sürekli o şehire götürürüm demişti.hafta sonları kızımızı alırız demişti.hiç gitmedik.ve özlediğimde kendi babam getiriyordu.
daha sonraları problemlerimiz hiç bitmedi ve ayrılma aşamasına geldi beni ikna etmek için ciddi sözler verdi ve ben yine inandım.ama ilk sorduğumda bakın yüzüne vurduğumda demiyorum ilk sorduğumda ''bana hep taahütlerimden bahsetme.bi daha sana söz vermicem'' dedi.veeeeee şimdi yarın bunu yapalım hava güzel dediğimde bile sana hiçbişey için söz veremem diyo.yada evde şu bitti gelirken alırmısın dediğimde bakarız diyor.işte böleeee canlarım.lülülülülülü

Back
X