evlenmeden önce yaptığım şeyler aklıma geliyor.

15-16 yaşinda ilerideki ilişkilerim daha saglikli olur dur sevgili olayim filan demiyordur insanlar. O yaşta enerjin tavan hormonlar yeni coşmuş ve erkekler bir merak konusu hem kendi bedenini hem karsi tarafi merak ediyorsun. Oturup bilimsel seyler kasmiyor kimse yani akişina öpüşüyor bir seyler yaşiyor yaşina göre kesfediyor vs. Normali de bu bana göre. Karsi cinsi ilk defa 30 yasinda keşfetmek benim icin oluru olan bir sey degil duramazdim o yaşa kadar hatta erken 21 yasimda evlendim ve buna ragmen evlenmeden oncesinde cinsel hayatim vardi bi de 30 beklicem .

Konu sahibi sizin de isiniz yok herhalde gidin hobi bulun.

Kıskanmış olabilir bence şimdi bana da çamurlaşacak ama yapacak bir şey yok

Hiç pişman olmadım o size mahsus birşey ayrıca sürtünmedim de insan gibi seviştim

Kusura bakmayın hiiç empati yapamadım. Eşim gözü açılmamış bakir olmadığına göre önceden yiyişip öpüştüğüm adamları düşünüp neden vicdan yapayım ki. Eşim de 30 yaşındaki kadınla evlenirken bu kadın dün doğmadı diye biliyordu ancak yalan vs varsa bu işin içinde o zaman durum başka. Siz ben hiçbir şey yaşamadım falan diye bir şeyler mi söylediniz eşinize? Söylediyseniz yalan içinizi tırmalar, normaldir.

Hiç pişman olmadım o size mahsus birşey ayrıca sürtünmedim de insan gibi seviştim

Siz niye üstünüze alınıyorsunuz? Size sürtündün diyen yok hatta konuşan da yok ki, kendi kendinize beni alıntılayıp duruyorsunuz iki saattir. 16 yaşında sürtünerek ilişki yaşayıp pişman olan konu sahibi, ondan bahsettim ben

Sizde üstünüze alınıp konuyu başından taaa saçma sapan biyere getirdiniz ya bende ondan yaptım

Konu sahibi öyle bir şey dememiş ama başka bir yerde mi yazmış? Ben göremedim.

Tamam başka konusunda yazmış şimdi gördüm.

Aklımız hala yapmadıklarımızda

Geçmiş geçmişte kaldı. Şu anda bunu düşünmek için geç kaldınız. Hata olarak görüyorsanız bir daha yapmazsınız olur biter.

Eski konunuzda ki 5 mayıs 2025 tarihli, ilk erkek arkadaşınızdan ayrıldığınız için acı çektiğinizden, ilk ilişkiniz olduğu için tecrübesiz olduğunuzdan bahsetmişsiniz. 25 günde hayatınıza iki ayrı kişi daha mı aldınız yoksa haklı çıkmak için yalan mı söylüyorsunuz?

25 yaşına kadar ilişki yaşamamanın negatif getirisi olarak tecrübesi olan kadınların üç gün harcamayacağı psikolojik problemleri olan bir adama 3 sene harcamışsınız.

En kanlı canlı örneği benim işte.25, 26 yaşına kadar elime neredeyse erkek eli değmedi.gerek aile baskısı gerek o zamanlar pek beğenilen bir kız olmadığımdan durum bu şekildeydi. 26 yaşında atandım, yalnız yaşamaya başladım.eee bir sürü bakımlar, yüzümün oturması falan derken baya da güzelleştim. O zamanında yaşamam gerekip yaşayamadığım şeyler o kadar içimde yara olmuş ki gördüğüm bütün erkeklere saldırmaya başladım.öyle ki günde 4,5 erkekle birlikte oluyordum.o derece hatta bir dönem fazla seks yapmaktan bartholin şişliği oluşmuştu.vajinamın içi nasıl yanıyordu anlatamam.bu böyle birkaç sene geçti.son 1,2 yıldır zihin yapım normale dönmeye başladı.hep derim ben çok ibretlik bir vakayım.herkes hangi yaşta olursa olsun o yaşların gerektirdiği şeyleri yapmalı.yapmayınca sonuç bu oluyor.haa ebeveynlere de buradan sesleneyim. Sizin baskılarınız o günü kurtarıyor gibi görünüyor ama ileriki dönemlerde daha büyük sonuçlarla patlak veriyor haberiniz olsun.işe yaramamasını geç, daha beter oluyor.insan doğasıyla, gençlikle savaşmaya kalkmayın.

Burdaki kadınlar da bir tuhaf. Yani evlenmeden daha kocan yokken hayatında yaşadıkların aklına niye geliyor? Hadi geliyor pişmanlık ne alaka? Ne ara bu kadar çok düşünüyorsunuz ki? Dertsiz başınıza dert açmayın bence.

İlk erkek arkadaşımı unutamadım. Ondan sonra iki ilişkim daha oldu ancak her defasında ona döndüm, konuyla alâkasız olacağı için bu bilgileri vermedim o konuda. O konuda aşk acısı çektiğimi anlatmak istedim sadece. Konumuzla alâkası nedir şimdi bunun? Siz eski konumdan sözde laf çarpacak bir şey mi bulduğunuzu sanıp heyecan yaptınız. Kıyamam

Böyle ufak şeylere heyecanlanacak kadar renksiz bir hayatım yok.

Mayıs başı aşk acısı çektiğinizi, ayrılalı 2 ay olduğunu yazmışsınız. Hadi bir ayda benden olsun 3 ayda iki erkeği elden geçirmek güzel hız valla.

Yine de bu tecrübesizliğiniz nedeniyle psikolojik sorunları olan bir herife üç sene verdiğiniz gerçeğini değiştirmiyor.

Son düzenleme:
İşte ilk sevgiliyi 25te yapınca, ilk ayrılık o yaşa kalınca böyle abartılı aşk acıları yaşıyorsunuz.
Her şey vaktinde güzel.
Benim çevremde var mesela lise aşkı yaşamayıp 25inden sonraki sevgilisinden ayıcık bekleyip saatlerce mesajlaşmak isteyen aynı liseli aşkı bekleyen kadınlar.. zor buldum kaybetmeyeyim kafasına giriyorlar tabii bir de

Ahahah bu arkadaş da her gün saatlerce telefonda konuştuklarından bahsetmiş.

Kaybetmeyeyim diye delirdikleri de kimsenin yüzüne bakmadığı arızalı adamlar genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…