- 10 Ekim 2014
- 32.640
- 146.770
- 798
- Konu Sahibi papatyamgm1
-
25-30 yaş arası ilk defa sevgilisi olan kızlar normal değilmiş. çoğunluk böyle düşünüyor burada. Ne kadar fazla ilişki yaşanırsa ve tecrübe olursa gelecekteki ilişkiler o kadar sağlıklı olur diye düşünüyorlar heralde ancak bu da tamamen doğru değil çevremde gördüğüm kadarıyla
Kıskanmış olabilir bence şimdi bana da çamurlaşacak ama yapacak bir şey yokSiz niye bu kadar içselleştirdiniz? Tamam sen ilk sevgilinle evlendin dedik kabul ettik madalya taktik daha ne istiyorsun. Kim nerde ne kadar çok ilişki yaşarsa sağlıklı olur yazmış? Çevreni değiştir kafanla birlikte etkisinde kalıyorsun demek ki.
Hiç pişman olmadım o size mahsus birşey ayrıca sürtünmedim de insan gibi seviştimİlk erkek arkadaşımla 25 yaşında tanıştık, 26'da sevgili olduk. Ondan sonra iki ilişkim daha oldu o ayrı. Ama her şeyi zamanında yaşadığımı düşünüyorum. Bana göre de 16 yaşında sürtünerek ilişki yaşayıp 10 sene sonra pişmanım diye ağlamak normal değil mesela. Herkesin kıstası farklı demek ki
Hiç pişman olmadım o size mahsus birşey ayrıca sürtünmedim de insan gibi seviştim
Sizde üstünüze alınıp konuyu başından taaa saçma sapan biyere getirdiniz ya bende ondan yaptımSiz niye üstünüze alınıyorsunuz? Size sürtündün diyen yok hatta konuşan da yok ki, kendi kendinize beni alıntılayıp duruyorsunuz iki saattir. 16 yaşında sürtünerek ilişki yaşayıp pişman olan konu sahibi, ondan bahsettim ben
Konu sahibi öyle bir şey dememiş ama başka bir yerde mi yazmış? Ben göremedim.Siz niye üstünüze alınıyorsunuz? Size sürtündün diyen yok hatta konuşan da yok ki, kendi kendinize beni alıntılayıp duruyorsunuz iki saattir. 16 yaşında sürtünerek ilişki yaşayıp pişman olan konu sahibi, ondan bahsettim ben
Eski konunuzda ki 5 mayıs 2025 tarihli, ilk erkek arkadaşınızdan ayrıldığınız için acı çektiğinizden, ilk ilişkiniz olduğu için tecrübesiz olduğunuzdan bahsetmişsiniz. 25 günde hayatınıza iki ayrı kişi daha mı aldınız yoksa haklı çıkmak için yalan mı söylüyorsunuz?İlk erkek arkadaşımla 25 yaşında tanıştık, 26'da sevgili olduk. Ondan sonra iki ilişkim daha oldu o ayrı. Ama her şeyi zamanında yaşadığımı düşünüyorum. Bana göre de 16 yaşında sürtünerek ilişki yaşayıp 10 sene sonra pişmanım diye ağlamak normal değil mesela. Herkesin kıstası farklı demek ki
Bende hayatta yapman dediğim şeyi yaptin mesela demekki asla demicekmisimhayatımda 3 sevgilim oldu sonuncusu ile ilişkim oldu yakın olarak diyelim öyle açık açık yazmakta istemedim bende mesela bazen keşke yapmasaydim niye yaptım böyle yapmazdım diyip pişman oluyorum sonra aklıma asla yapmam dediğim zamanlar geliyor amaan nebilim benimde az buz bozuk değil arada gidip geliyor benimde kafa düzelir boşver
En kanlı canlı örneği benim işte.25, 26 yaşına kadar elime neredeyse erkek eli değmedi.gerek aile baskısı gerek o zamanlar pek beğenilen bir kız olmadığımdan durum bu şekildeydi. 26 yaşında atandım, yalnız yaşamaya başladım.eee bir sürü bakımlar, yüzümün oturması falan derken baya da güzelleştim. O zamanında yaşamam gerekip yaşayamadığım şeyler o kadar içimde yara olmuş ki gördüğüm bütün erkeklere saldırmaya başladım.öyle ki günde 4,5 erkekle birlikte oluyordum.o derece hatta bir dönem fazla seks yapmaktan bartholin şişliği oluşmuştu.vajinamın içi nasıl yanıyordu anlatamam.bu böyle birkaç sene geçti.son 1,2 yıldır zihin yapım normale dönmeye başladı.hep derim ben çok ibretlik bir vakayım.herkes hangi yaşta olursa olsun o yaşların gerektirdiği şeyleri yapmalı.yapmayınca sonuç bu oluyor.haa ebeveynlere de buradan sesleneyim. Sizin baskılarınız o günü kurtarıyor gibi görünüyor ama ileriki dönemlerde daha büyük sonuçlarla patlak veriyor haberiniz olsun.işe yaramamasını geç, daha beter oluyor.insan doğasıyla, gençlikle savaşmaya kalkmayın.Siz neden “Hepimiz yaptık yapıyoruz”a bu kadar takıldınız anlayamadım. Bugün istatistiklere baktığınız zaman erkeklerin cinsel ilişki yaşama yaşı ülkemizde 13’e düşmüş durumda. 13 yaşındaki çocuk sizce 30 yaşındaki kadınla mı ilişkiye giriyor yoksa yaşıtı kızlarla mı? Bakın bu bahsettiğim cinsel ilişki. Bilinmeyen, söylenmeyen kim bilir neler var. 16 yaşında sürtünerek ilişkiye girmek herkesin yaptığı bir şey olmasa da o yaşlarda öpüşmek, elleşmek vs oldukça yaygın bir şekilde yapılıyor artık. 10 çocuktan 1’i yapmıyorsa 9’u yapıyor. Bunlar da cinsel temas demek. Yani siz yapmamış olabilirsiniz. Fakat nesil değişiyor, farklı bir bilinç var artık. 25 yaşında olup ilk sevgilisiyle evlenenlerin boşanma oranlarına hiç baktınız mı mesela? Ülkenin kültürü gereği biz sadece kulaklarımızı tıkıyoruz bazı gerçeklere. Genellikle cinsel aktif yaşlarında cinsellikten mahrum kalanlar evlendikten sonra bu heyecanları yaşamaya çalışıyor mesela bununla ilgili hiç araştırma yapmış mıydınız daha önce? Asla genelleyemeyiz tabii ki ama bunlar da baskıcı, ataerkil kültürün gerçekleri.
Eski konunuzda ki 5 mayıs 2025 tarihli, ilk erkek arkadaşınızdan ayrıldığınız için acı çektiğinizden, ilk ilişkiniz olduğu için tecrübesiz olduğunuzdan bahsetmişsiniz. 25 günde hayatınıza iki ayrı kişi daha mı aldınız yoksa haklı çıkmak için yalan mı söylüyorsunuz?
25 yaşına kadar ilişki yaşamamanın negatif getirisi olarak tecrübesi olan kadınların üç gün harcamayacağı psikolojik problemleri olan bir adama 3 sene harcamışsınız.
Böyle ufak şeylere heyecanlanacak kadar renksiz bir hayatım yok.İlk erkek arkadaşımı unutamadım. Ondan sonra iki ilişkim daha oldu ancak her defasında ona döndüm, konuyla alâkasız olacağı için bu bilgileri vermedim o konuda. O konuda aşk acısı çektiğimi anlatmak istedim sadece. Konumuzla alâkası nedir şimdi bunun? Siz eski konumdan sözde laf çarpacak bir şey mi bulduğunuzu sanıp heyecan yaptınız. Kıyamam
İşte ilk sevgiliyi 25te yapınca, ilk ayrılık o yaşa kalınca böyle abartılı aşk acıları yaşıyorsunuz.İlk erkek arkadaşımı unutamadım. Ondan sonra iki ilişkim daha oldu ancak her defasında ona döndüm, konuyla alâkasız olacağı için bu bilgileri vermedim o konuda. O konuda aşk acısı çektiğimi anlatmak istedim sadece. Konumuzla alâkası nedir şimdi bunun? Siz eski konumdan sözde laf çarpacak bir şey mi bulduğunuzu sanıp heyecan yaptınız. Kıyamam
Ahahah bu arkadaş da her gün saatlerce telefonda konuştuklarından bahsetmiş.İşte ilk sevgiliyi 25te yapınca, ilk ayrılık o yaşa kalınca böyle abartılı aşk acıları yaşıyorsunuz.
Her şey vaktinde güzel.
Benim çevremde var mesela lise aşkı yaşamayıp 25inden sonraki sevgilisinden ayıcık bekleyip saatlerce mesajlaşmak isteyen aynı liseli aşkı bekleyen kadınlar.. zor buldum kaybetmeyeyim kafasına giriyorlar tabii bir de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?