evlenmeden önce yaptığım şeyler aklıma geliyor.

Ayy soru sahibi anlat neler yaptın çok merak ettim :D
Eşiniz ilkim sensin diyorsa inanmayın :)
Ne yaptıysanız yaptınız, iyi ki de yaptınız. Hepsi deneyim, tecrübe ayrı bir heyecan. Bu kadar geçmişe takılmayın zehir edersiniz kendinize hayatı.

İlk erkek arkadaşımı unutamadım. Ondan sonra iki ilişkim daha oldu ancak her defasında ona döndüm, konuyla alâkasız olacağı için bu bilgileri vermedim o konuda. O konuda aşk acısı çektiğimi anlatmak istedim sadece. Konumuzla alâkası nedir şimdi bunun? Siz eski konumdan sözde laf çarpacak bir şey mi bulduğunuzu sanıp heyecan yaptınız. Kıyamam
Sen şimdi sx yaptın mı yapmadın mı sevgilinle?

İşte ilk sevgiliyi 25te yapınca, ilk ayrılık o yaşa kalınca böyle abartılı aşk acıları yaşıyorsunuz.
Her şey vaktinde güzel.
Benim çevremde var mesela lise aşkı yaşamayıp 25inden sonraki sevgilisinden ayıcık bekleyip saatlerce mesajlaşmak isteyen aynı liseli aşkı bekleyen kadınlar.. zor buldum kaybetmeyeyim kafasına giriyorlar tabii bir de

Zor bulunacak bir şey yok. Bu ülkede bir kadının istediği taktirde erkek bulamaması gibi bir şey söz konusu olamaz. Aşk diye bir şey var. Hayvan gibi önüne gelene ok demeyen seçici insanlar var. Birinin yerinin dolmaması var. Başkasında hâlâ bir kişinin bakışlarını, hal ve hareketlerini aramak var, kısaca unutamamak var. Aşk sevgi bu kadar nesnel bir şey değil

25-30 yaş arası ilk defa sevgilisi olan kızlar normal değilmiş. çoğunluk böyle düşünüyor burada. Ne kadar fazla ilişki yaşanırsa ve tecrübe olursa gelecekteki ilişkiler o kadar sağlıklı olur diye düşünüyorlar heralde ancak bu da tamamen doğru değil çevremde gördüğüm kadarıyla
Yani çok olmasa bile yeterince tecrübe olması gerektiğini düşünüyorum. Uzun süreli ilişkindeki kişiyi yeterince sevip, sevmediğini bile başka ilişkilerle karşılaştırarak anlayabilirsin bence

Bu ülkede bir kadının istediği taktirde erkek bulamaması gibi bir şey söz konusu olamaz.
Günde ortalama 5 koca bulamıyorum, hiç sevgilim olmadı, bu yaşıma kadar (genelde 30+) bir erkek bana ilgi duymadı konusu açılıyor bu forumda. Yalan mı onlar?

Bu arada farkında mısınız bilmem ama genellikle belli bir yaştan sonra bakire evlenen kadınlarda vajinismus problemi oluyor. Toplumsal bir vaka bu. Yani bakire evlenmeyi istemek gayet makul, fakat bakire evlenmeyi istemek tamamen kültürel zorunluluktan kaynaklanıyor. İşte keşke bunun farkında olsak. Bence bakire evlenmek isteyen kadının sevgilisi de olmasın, o kadın evlenmeden kimsenin elini de tutmasın mantıken. Hep söylerim şey gibi geliyor bana; bakireyim ama anal seks yaptım.

O yüzden yaşı gelen insanlar, doğru insanlarla güzel deneyimler yaşamalı. Çocuk yaştan bahsetmiyorum. Psikolojik olarak bunu kaldırabilecek yaşa geldiğinde kadın veya erkek; bazı şeyleri yaşamalı. Cinsel bilinç, bedensel farkındalık öğretilmeli çocuklara ki ilişkileri fiziksel ya da psikolojik doğru yaşayabilsinler. Bunlar artık ayıp değil. Olmamalı. Olunca işte böyle vajinismus olan kadınlar, köyde tren yapan akrabalar, 1 ayda beş sevgili değiştiren ve ne aradığını bilmeyen insanlar ortaya çıkıyor.

Yani çok olmasa bile yeterince tecrübe olması gerektiğini düşünüyorum. Uzun süreli ilişkindeki kişiyi yeterince sevip, sevmediğini bile başka ilişkilerle karşılaştırarak anlayabilirsin bence
Ferhans'a ilk kez katılıyorum. :)
Benim 25'ten önce sevgilim oldu, takıntılı bir stalkerım bile oldu. Ne olmaması gerektiğini net gördüm. Sonra 30 yaşımda aşık oldum ve farkı net anladım. Ama öncesinde gerçekten olayları epey yanlış değerlendirmişim. İşte o yanlış değerlendirmelerle öğreniyorsun doğrusunu. Mesela sevgilimden önce biriyle daha tanışmıştım ama herif resmen telefon sapığı gibiydi. Her dakika çıt çıt mesaj, nereye gittin nereden geldin, yok efendim bunu dedin ne demek istedin. Var ya nefessiz bırakıyordu. Çoğu tecrübesiz kadın bu malı ilgili sadık bir aşık sanabilir. Ama değil işte, kıskanıyor seviyor, işte sürekli arayıp soruyor diye kanan çoooook. İşte bu raddeye gelene kadar bu manyaklardan biriyle tanışmak gerekiyor belki de.

Zor bulunacak bir şey yok. Bu ülkede bir kadının istediği taktirde erkek bulamaması gibi bir şey söz konusu olamaz. Aşk diye bir şey var. Hayvan gibi önüne gelene ok demeyen seçici insanlar var. Birinin yerinin dolmaması var. Başkasında hâlâ bir kişinin bakışlarını, hal ve hareketlerini aramak var, kısaca unutamamak var. Aşk sevgi bu kadar nesnel bir şey değil
Ah o aşk yok mu o aşk 35 den sonra gene gel :27:

Günde ortalama 5 koca bulamıyorum, hiç sevgilim olmadı, bu yaşıma kadar (genelde 30+) bir erkek bana ilgi duymadı konusu açılıyor bu forumda. Yalan mı onlar?
Bakma sen gayet de tercih edilen ve edilmeyen insanlar var.bana yine ters cevap vereceksin laf sokacaksın ama göze alıyorum.25 yaşından önce resmen benim yüzüme bakan yoktu.nasıl içten ağlayıp, üzülmüşsem artık birden çok güzelleştim.o zaman bir sürü erkek gelmeye başladı.dedikleri gibi kızlar her türlü bulur, kız olması yeter cart curt muhabbetlerine katılmıyorum ben.

Bakma sen gayet de tercih edilen ve edilmeyen insanlar var.bana yine ters cevap vereceksin laf sokacaksın ama göze alıyorum.25 yaşından önce resmen benim yüzüme bakan yoktu.nasıl içten ağlayıp, üzülmüşsem artık birden çok güzelleştim.o zaman bir sürü erkek gelmeye başladı.dedikleri gibi kızlar her türlü bulur, kız olması yeter cart curt muhabbetlerine katılmıyorum ben.
Birden çok güzelleştim diyorsun ya her seferinde buna çok gülüyorum 🤣

Bu doğru işte . Ülkeyi de geçtim dünya da öyle . Kadın istedikten sonra erkekler sıraya giriyor . Hele de 20li yaşlar . Hatta aklıma bir görüntü geliyor belgesellerde suya koşan bizon sürüleri oluyor ya işte aynen öyle 😂 😂 .cinsiyet farklılıklarından en çok dikkatimi çeken bu olmuştu .
Galiba erkek dünyasında yaşadığımız için gençken bunu anlamamıştım . ( bize erkekler işlerine gelen gerçekliği aktardılar ) özellikle benim yaş gurubum erkek dünyası gerçekliklerini pek bilmez . Bilende sonradan öğrenir . ( sevişmek durumu çözmüyor bahsettiğim cinsel bilgisizlik değil eril dünya yalanlarından bahsediyorum )
Geçen gün birini gördüm YouTube da kadın sex işçisi ( bizim ülkede ) yani 55 yaşında ve ciddi hijyen sorunu var ona rağmen 800 TL 1000 TL düzenli olarak birileri geliyor . Ben artık şaşırmıyorum .
sonra yabancı ülkede onlyf** sitesinde bazı kadınların ( yaş olarak büyük ve görüntü olarak oldukça sıradan görünümlü ) ne kadar kazandığını görüyorum .

Back
X