- Konu Sahibi papatyamgm1
Bence "bulunan" erkeklerin niteliği de önemli yav.Bu doğru işte . Ülkeyi de geçtim dünya da öyle . Kadın istedikten sonra erkekler sıraya giriyor . Hele de 20li yaşlar . Hatta aklıma bir görüntü geliyor belgesellerde suya koşan bizon sürüleri oluyor ya işte aynen öyle![]()
.cinsiyet farklılıklarından en çok dikkatimi çeken bu olmuştu .
Galiba erkek dünyasında yaşadığımız için gençken bunu anlamamıştım . ( bize erkekler işlerine gelen gerçekliği aktardılar ) özellikle benim yaş gurubum erkek dünyası gerçekliklerini pek bilmez . Bilende sonradan öğrenir . ( sevişmek durumu çözmüyor bahsettiğim cinsel bilgisizlik değil eril dünya yalanlarından bahsediyorum )
Geçen gün birini gördüm YouTube da kadın sex işçisi ( bizim ülkede ) yani 55 yaşında ve ciddi hijyen sorunu var ona rağmen 800 TL 1000 TL düzenli olarak birileri geliyor . Ben artık şaşırmıyorum .
sonra yabancı ülkede onlyf** sitesinde bazı kadınların ( yaş olarak büyük ve görüntü olarak oldukça sıradan görünümlü ) ne kadar kazandığını görüyorum .

Sevgilimin çevresinde bir kadın var, kadın güzel değil, kişisel bakım da yapmıyor belli. Ama hiç sevgilisi eksik kalmaz, yalnız görmedik hiç. Ama adamlar da tövbe estağfurullah yani.
Bulunan buysa hiç bulunmasın daha iyi. Tipsiz, beş parasız, maganda ruhlu herifleri çifter çifter bulsa ne olur bulmasa ne olur.
İşli güçlü, huyu iyi, eli yüzü düzgün adamlar bence öyle çok da kolay bulunmuyor ya.