evlenmeden önce yaptığım şeyler aklıma geliyor.

Bu doğru işte . Ülkeyi de geçtim dünya da öyle . Kadın istedikten sonra erkekler sıraya giriyor . Hele de 20li yaşlar . Hatta aklıma bir görüntü geliyor belgesellerde suya koşan bizon sürüleri oluyor ya işte aynen öyle 😂 😂 .cinsiyet farklılıklarından en çok dikkatimi çeken bu olmuştu .
Galiba erkek dünyasında yaşadığımız için gençken bunu anlamamıştım . ( bize erkekler işlerine gelen gerçekliği aktardılar ) özellikle benim yaş gurubum erkek dünyası gerçekliklerini pek bilmez . Bilende sonradan öğrenir . ( sevişmek durumu çözmüyor bahsettiğim cinsel bilgisizlik değil eril dünya yalanlarından bahsediyorum )
Geçen gün birini gördüm YouTube da kadın sex işçisi ( bizim ülkede ) yani 55 yaşında ve ciddi hijyen sorunu var ona rağmen 800 TL 1000 TL düzenli olarak birileri geliyor . Ben artık şaşırmıyorum .
sonra yabancı ülkede onlyf** sitesinde bazı kadınların ( yaş olarak büyük ve görüntü olarak oldukça sıradan görünümlü ) ne kadar kazandığını görüyorum .
Bence "bulunan" erkeklerin niteliği de önemli yav. :KK53:
Sevgilimin çevresinde bir kadın var, kadın güzel değil, kişisel bakım da yapmıyor belli. Ama hiç sevgilisi eksik kalmaz, yalnız görmedik hiç. Ama adamlar da tövbe estağfurullah yani.
Bulunan buysa hiç bulunmasın daha iyi. Tipsiz, beş parasız, maganda ruhlu herifleri çifter çifter bulsa ne olur bulmasa ne olur.
İşli güçlü, huyu iyi, eli yüzü düzgün adamlar bence öyle çok da kolay bulunmuyor ya.

Bu doğru işte . Ülkeyi de geçtim dünya da öyle . Kadın istedikten sonra erkekler sıraya giriyor . Hele de 20li yaşlar . Hatta aklıma bir görüntü geliyor belgesellerde suya koşan bizon sürüleri oluyor ya işte aynen öyle 😂 😂 .cinsiyet farklılıklarından en çok dikkatimi çeken bu olmuştu .
Galiba erkek dünyasında yaşadığımız için gençken bunu anlamamıştım . ( bize erkekler işlerine gelen gerçekliği aktardılar ) özellikle benim yaş gurubum erkek dünyası gerçekliklerini pek bilmez . Bilende sonradan öğrenir . ( sevişmek durumu çözmüyor bahsettiğim cinsel bilgisizlik değil eril dünya yalanlarından bahsediyorum )
Geçen gün birini gördüm YouTube da kadın sex işçisi ( bizim ülkede ) yani 55 yaşında ve ciddi hijyen sorunu var ona rağmen 800 TL 1000 TL düzenli olarak birileri geliyor . Ben artık şaşırmıyorum .
sonra yabancı ülkede onlyf** sitesinde bazı kadınların ( yaş olarak büyük ve görüntü olarak oldukça sıradan görünümlü ) ne kadar kazandığını görüyorum .
Lafı çok dolandırmışsınız ama bedenini satmakla romantik ilişki arayışında olmak bambaşka kulvarlar. Romantik ilişki arayışında olup elde edemeyen bir sürü kadın var.

Lafı çok dolandırmışsınız ama bedenini satmakla romantik ilişki arayışında olmak bambaşka kulvarlar. Romantik ilişki arayışında olup elde edemeyen bir sürü kadın var.
Zaten o kadar kolay olsa kimse dur 20-25 arasını boş gezeyim, herkes sevgilisiyle takılırken ben tek olayım demez. Ancak kendisini kandırır bence 😂

Birden çok güzelleştim diyorsun ya her seferinde buna çok gülüyorum 🤣
Eee öyle oldu valla.hatta lisede meslek lisesine gidiyordum.staj yapmıştım bir serviste hem de yıllarca.sonra birkaç yıl ara verdim üniversiteye başladım.yine sağlık bölümüydü.aynı kişilerin yanına staj yapmaya gittim.tanımadılar beni.sonra günler sonra biri dedi ki sen o musun?.hatta yok o değil falan dediler.Ben de evet dedim.herkes şaşırıp kalmıştı.ne kadar güzel olmuşsun büyüdükçe dedi ondan sonra.

Eee öyle oldu valla.hatta lisede meslek lisesine gidiyordum.staj yapmıştım bir serviste hem de yıllarca.sonra birkaç yıl ara verdim üniversiteye başladım.yine sağlık bölümüydü.aynı kişilerin yanına staj yapmaya gittim.tanımadılar beni.sonra günler sonra biri dedi ki sen o musun?.hatta yok o değil falan dediler.Ben de evet dedim.herkes şaşırıp kalmıştı.ne kadar güzel olmuşsun büyüdükçe dedi ondan sonra.
Noldu ondan sonra?

Şöyle bir şey canlandı gözümde okurken 😆

Sizin gibi olmayanlara yaptığınız muamele komik.
25’e kadar tercih edilmedim sonra da kör topal buldu aldı beni desene 😀
Niye sizin 25 yaşta bir ayağınız çukura mı girmişti? Gelmiş yine şu normal değil bu anormal ekibi… herkesin hormonları, bünyesi, libidosu, çevresi, saati farklı arkadaşlar. Saygı lütfen, bu da medeniyete dahil malum…

Arkadaşlar merhaba;
Bana durduk yere birsey oldu 9-10 seneki evlenmeden önce yaptığım şeyler aklıma geliyor.
Aklıma takılıyor Daralıyorum düşünmemeye çalışıyorum ama yok nerdeyse her dakika aklıma geliyor eşime karşı çevreme çok utanıyorum ne yapmam lazım bu vesveseden nasıl kurtulurum 😔
Neyin vesvesesi, o zaman eşinizi tanımıyordunuz zaten…

ay konuya bak ya erken sevişenlerle geç sevişenler lütfen birbirinize düşman olmayın. En güzeli herkes sevişip enerjisini atsın, dünya güzelleşsin.
Bir de İçi adam çekiyor derler (genel), lezbiyen bacıları tenzih ederim tabi ki.
Erken sevişenler geç ya da hiç sevişmeyenleri döver bence, meydanı kimseye bırakmıyorlar. :KK70:

Back
X