Evlenmek bu kadar zor mu ?

Ay fiyatlar cidden uçmuş geçen sene haziranda evlendim kuaför 500 gelinlik 2000 düğün salaonu 5000 vermiştik 750de tanidik fotografiya dis cekim ev esyasi 30 bin tutmustu iki ay sonra kriz patladı herşey iki üç fiyat oldu canım istanbul için fiyatları bilmiyorum Allah yuva kuranların yardımcısı olsun gerçekten çok zor durumunuz ne kadar iyi olsada site aidat 300 ne demek ben o paraya mutfak masrafimin bir kismini karsilarim kiralara hic soylemiyorum

Normal apartman dairelerinin bile aidatı 200 lira olmuş.

Daha ne luks olacak bacim istanbulda boyle bir ev ozellikle genis ve ferah yeterince luks degil mi

Yani ne bileyim herkesin standardi farkli :)
Belki havuzlu guvenlikli guzel peyzaji kafesi olan sitede akilli evde oturana siradan geliyordur.
Cunku o civarda yeni binalar hep bu sekilde. Konu sahibi evler kotu diyince öyle bir sey dusunuyor gibi geldi :)

Dayımların Çekmeköy merkezde sıfır, dubleks,geniş, orman manzaralı evi var, Üsküdara 15 dk, Kadiköye 20 dk, Dudullu metrosu 5 dk ..kirası için 1300 istiyor. Millet fiyatı çok diyor tutmuyor ,ev boş kaldı.

Çekmeköyde daha doğrusu merkezden metroya gitmek için her gün minibüs beklemesi gerekiyor.
İkinci olarakta asla ve asla Beşkitaş tesislerinin orada ki trafikte cinnet geçirmek istemiyorum.
Siz sanırım hiç denk gelmediniz.

Evet haklısınız . Herkesin lüks anlayışı çok farklı. Ama ben sadece güvenlik ve otopark istiyorum. Cidden başka bir isteğim yok.

evin önünden 10 dk da bir minübüs geçiyor zaten. Metro açıldıktan sonra eski trafik yok orda.

Valla ben normal dairede oturuyorum arkadasim havuzlu, spor salonu olan guzel peyzajli bir sitede ama yogun calismaktan kiz bir kez bile faydalanamadi bu imkanlardan verdigi ekstra aidat da cabasi

Kesinliklr ise yakin ev istanbulda yasami 5 kat kolaylastiriyor, benim evim isime yurume mesafedeydi ve istanbul trafigini cekmedigim icin gune mutlu baslayabiliyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…