erkek olmak ne kadar kolay buna rağmen erkekler erkek olmakta ne kadar zorlanıyorlar. tembeller, benciller, keyiflerine düşkünler
neyi anlamadıgını gerçekten anlamadım.........
böyle birşey yok %50si diye yeri gelir herşeyi erkek yapar yeri gelir kadın !! ama asıl görew kadınındır !!!!!
" kadının görewi!! "
Diyip durmayın lütfen. Siz böyle düşünün tamam ama bütün kadınları katmayın.
Bu benim görevim diyin olur mu ?
sana sormıcam bunu !
ama şekerim nişanlıyken ayrılsaydın bu dafada terkedildim mutsuzum diye buraya yazacaktın..Evlilik diye tutturdum tutturdum evlendim esimi seviyorum ama evlilk hic bana gore birsey degilmis keske evlenmeseydim bir iki aylik evliler neden bosaniyor simdi daha iyi anliyorum nisanliyken hersey cok güzel ama evlenince hersey kotu oluyor bende durum boyle en azindan hic bir sekilde mutlu degilim evlendim hayatimin aptalligini yaptim işe git yemek yap misafir agirla ilgisiz koca esim ilgisizlesti cinsellik hayatimiz hafta bir en fazla iki il disina gezmeye gittik bu hafta 3 gunlugune ve hic cinsellik yasamadik esim yorgun olunca hic birsey yapmaz ben evlendmde ne halt ettim ya esimle evlendigime bile pismanim toplam 2 yil flort ve nisanlilik suremiz oldu sevdik evlendik keske evlenmeseymisim beni mutlu edebilcek bir erkek degilmis nisanliyken ayrilsaydim keske vurdumduymaz arzusuz bir adamla evlenmek bir evi hayati paylasmak cok zor cok pismanim kizlar ne yapayim sizce cok mutsuzum esimin arzusuzlugu beni kötü etkiliyor ne yapabilirim bir ayda ne kadarda yoruldum yiprandim...
zaten yapmayacak diyen yok kitabi yeri geldimi yapacak ama asıl görew kadınındır !! bukadar, kaıdn duruken erkek bulasık yıkamak,yemek yapmak zorunda değil sürekli sürekli ...
Benim DNA'yada yemek kodlanmamisbenim DNA'ya ev işi kodlanmamış sanırım.. bu yüzdendir hiçbir zaman benim görevim olarak bakmadım.. bir evde kaç kişi yaşıyorsa, o evden o kadar kişi sorumludur.. hele hele kadın çalışıyorsa..
Aman oğlum sen yapma, aman oğlum suyunu ben getiririm diyen aneler yuzunden erkekler ozellikle de Turk erkekleri bu kadar simarik ve sorumsuz diyecektiniz sanirim.Ne istiyordunuz peki hafatada üç gün afedersi eşiniz sizin huzurunda hazır bulunsun mı istiyordunuz her an istemeyebilir arıca daha yeni aılışıyorsunuz birbirinize. Bir aile yaşantınız olmadı mı sizin anneniz yemeklerinizi yapıp, çamaşırlarınızı yıkamadı mı, evi temizledi mi o zaman anneniz de bıktım deyip boşansaydı bir aile hayatınız olmazdı. Siz ne sanıyordunuz ki tabii ki evlenince bir evin sorumluluğunu alacaksınız o evin hanımı sizsiniz şu anda bir de çocuk yok şikayet ediyorsunuz iki kişisiniz ne olsa yersiniz evi haftada birgün silip süpürsen yeter nedir yani. Bu kişiden boşanıp başkasıyla evlenince pamuklara sarmayacak sizi sanırım çok toz pembe bakmışsınız hayata gerçekte evliliği kaldıramayacak onun sorumluluğunu alamayacak insanlar evlenmesinler karşısındaki insanın da başını yakmasınlar insan sevdiğine severek yemek yapar ilgilenir şimdikiler gerçekten çok hazırcı ve rahat yetiştiği için böyle oluyor aman kızım yapma aman kızım ben yaparım diyen anneler yüzünden böyle oluyor. Daha 1 ayda yahu insaf.
ne diyeyim bilemedim, çok haklısınız kesinlikle..Calisan Hanimlar ev isi yapin, yemek yapin. Ama lütfen bunlari goreviniz olarak degil esinize bir lutufmuscasina yapin. Oyle ki ikiniz de calistigi halde sizin yemek yapmaniz esinizin size minnettarlik duymasina neden olsun. Mumkunse ortaklasa yapin, elinizden geldigince onu da ev islerine dahil edin ama bu mumkun degilse de bunlarin goreviniz olmadigini anlamasini saglayin esinizin. Evlilikte kocasina kul kole olan kadinlar degil, kendine deger veren ve esinin de deger vermesini saglayan kadinlar kazaniyor, mutlu oluyor bunu unutmayin. Unuttuysaniz da soyle bir BDV'de gezinin ne demek istedigimi anlarsiniz.
Bu kadinin gorevidir demeden, gonlunuzden kopup gelerek yaptiginiz yemegi yiyen esiniz 'Tesekkürler' der.Yemek kadinin gorevidir diye dusunen kadinin hazirladigi 10 cesit yemekten birinde tuz eksik olsa eksik olsa esi'Sen ne bicim kadinsin, Allah seni kahretsin. Bunun tuzu eksik, sonra kiziyorsun bana ben seni aldatinca' der. Umarim anlatabiliyorumdur. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?