evlenmek hayatimdaki en buyuk aptallik üzgünüm mutsuzum..

bence abartıyosun
yada böyle görmek istiyosun

erkek olmak ne kadar kolay buna rağmen erkekler erkek olmakta ne kadar zorlanıyorlar. tembeller, benciller, keyiflerine düşkünler

Erkek olmakta zor. Hatta günümüzün şartlarında düzgün bir insansa fazlasıyla negatif ayrımcılığa da maruz kalıyorlar.
Mesele erkek veya kadın olmakta değil aslında düzgün bir insan olmakta.

neyi anlamadıgını gerçekten anlamadım.........
böyle birşey yok %50si diye yeri gelir herşeyi erkek yapar yeri gelir kadın !! ama asıl görew kadınındır !!!!!

" kadının görewi!! "
Diyip durmayın lütfen. Siz böyle düşünün tamam ama bütün kadınları katmayın.
Bu benim görevim diyin olur mu ?

Problemlerinizin ve mutsuzluğunuzun nedeni sizin de farkında olduğunuz gibi cinsel hayatınızın istediğiniz gibi gitmemesi. Eşinizle konuşun ve gerekirse bir uzmandan yardım isteyin, bu kadar yeni evliyken bu kadar uzak olmanız normal değil.

ama şekerim nişanlıyken ayrılsaydın bu dafada terkedildim mutsuzum diye buraya yazacaktın..

Ne istiyordunuz peki hafatada üç gün afedersi eşiniz sizin huzurunda hazır bulunsun mı istiyordunuz her an istemeyebilir arıca daha yeni aılışıyorsunuz birbirinize. Bir aile yaşantınız olmadı mı sizin anneniz yemeklerinizi yapıp, çamaşırlarınızı yıkamadı mı, evi temizledi mi o zaman anneniz de bıktım deyip boşansaydı bir aile hayatınız olmazdı. Siz ne sanıyordunuz ki tabii ki evlenince bir evin sorumluluğunu alacaksınız o evin hanımı sizsiniz şu anda bir de çocuk yok şikayet ediyorsunuz iki kişisiniz ne olsa yersiniz evi haftada birgün silip süpürsen yeter nedir yani. Bu kişiden boşanıp başkasıyla evlenince pamuklara sarmayacak sizi sanırım çok toz pembe bakmışsınız hayata gerçekte evliliği kaldıramayacak onun sorumluluğunu alamayacak insanlar evlenmesinler karşısındaki insanın da başını yakmasınlar insan sevdiğine severek yemek yapar ilgilenir şimdikiler gerçekten çok hazırcı ve rahat yetiştiği için böyle oluyor aman kızım yapma aman kızım ben yaparım diyen anneler yüzünden böyle oluyor. Daha 1 ayda yahu insaf.

Henuz cok yeni evlisiniz.Dusunmeniz gereken son sey bosanmak olsun en azindan bu durumda.Cozulebilecek sorunlar yani.

Dün bu evlilik programlarinin birinde muhendis bir genc bayan cikmisti.kendisine ilk sorulan soru 'ev işi yapmayi bilip bilmedigi.' gerekce ise bunca yil okumus ev islerine vakit bulamamis olabilirmis.Zaten onayladigim bir program degil ama hala boyle zihniyet olmasi uzucu.Ben de okuyorum ev isinin e'sinden anlamam pek. Napayim yani. :)

Sonra diyorlar ki genelleme yapmayın, nasıl yapmayalım?
Erkek = İlgisiz Varlık

Mutlu olmanın formülü ise = Erkeklerden hiç bir beklentide bulunmamak

Sanırım!!!!

Bu isminizin altina yazdiginiz o benim herseyim diye kimi kastediyorsunuz merak ettim

boşanmayı düşünmek için çok erken degil mi
eşin arzusuzsa
sen arzulatmayı dene
evde mini etek gez
firikik ver
mesala sırtın kaşınsın eşinden kaşımasını iste falan
yap bişeyler işte

Eş yönünden bişey diyemem ama benimde baba evimde gezmeye alıştığım için ilk evlendiğimde işler hiç bitmezdi ama şimdi tebrik ediliyorum zamanla alışırsın canım eşinin üzerine gitme belki onada bu sorumluluk ağır gelmiştir

zaten yapmayacak diyen yok ki tabi yeri geldimi yapacak ama asıl görew kadınındır !! bukadar, kaıdn duruken erkek bulasık yıkamak,yemek yapmak zorunda değil sürekli sürekli ...

Bizim evde oyle oluyor valla, ikimiz de calisiyoruz ikimiz de ev isi yapiyoruz. Ben elime kahvemi almıs esimle film izlerken sizin zihniyetinizdeki kadinlar temizlik yapiyor oluyor. Sonra ne oluyor biliyor musunuz? Bir yandan yogun mesai saatleri, bir yandan temizlik, ev isi, yemek, cocuk bakimi derken kadinin 35'ine gelmeden pestili cikiyor: Mutsuz, umutsuz, ezilmis, erkenden yaslanmis, yipranmis, hayattan bikmis kadinlar surusu... Sonrada bu kadinlarin kocalari 'yipranmis', 'erkenden yaslanmis karilarini' disaridaki taze 20'lik çitirlarla aldatiyorlar. Adamlarin bahane de hazir : 'Mantının sosu çirkin olmuş o yüzden aldattim.' 'Gecen 4 cesit degil de 2 cesit yemek yaptin, artik benle ilgilenmiyorsun, ben de mecbur aldattım.' Cunku bu tip kadinlar kocalarının hayatlarinda yalnizca ve yalnizca bir ise yararlar : Hizmetcilik., Kölelik
Nerde gorulmus efendinin kölesine deger verdigi?
İste o zaman kadinin kafasina dank ediyor. Kölelikle kocasinin gözünde deger kazanamayacağı.
Neyse henüz evlenmemissiniz, evlenince anlayacaksiniz sozlerimde ne kadar hakli oldugumu. Dünyanın, hayatın sefasını HEP benim gibi kadinlar surerler. Digerleri de o sırada kocalarinin ayaklarini yikarlar. :)

benim DNA'ya ev işi kodlanmamış sanırım.. bu yüzdendir hiçbir zaman benim görevim olarak bakmadım.. bir evde kaç kişi yaşıyorsa, o evden o kadar kişi sorumludur.. hele hele kadın çalışıyorsa..
Benim DNA'yada yemek kodlanmamis Ileride Gelinlerim yandi, Ogullarim onlarin yemeklerini Babalarinin yemekleriyle kiyaslayacak Ben yirttim

DAHA çok yolun başındasınız
eşini arzulu hale getirmek senin elinde

Calisan Hanimlar ev isi yapin, yemek yapin. Ama lütfen bunlari goreviniz olarak degil esinize bir lutufmuscasina yapin. Oyle ki ikiniz de calistigi halde sizin yemek yapmaniz esinizin size minnettarlik duymasina neden olsun. Mumkunse ortaklasa yapin, elinizden geldigince onu da ev islerine dahil edin ama bu mumkun degilse de bunlarin goreviniz olmadigini anlamasini saglayin esinizin. Evlilikte kocasina kul kole olan kadinlar degil, kendine deger veren ve esinin de deger vermesini saglayan kadinlar kazaniyor, mutlu oluyor bunu unutmayin. Unuttuysaniz da soyle bir BDV'de gezinin ne demek istedigimi anlarsiniz.
Bu kadinin gorevidir demeden, gonlunuzden kopup gelerek yaptiginiz yemegi yiyen esiniz 'Tesekkürler' der.Yemek kadinin gorevidir diye dusunen karisinin hazirladigi 10 cesit yemekten birinde tuz eksik olsa o kadinin esi'Sen ne bicim kadinsin, Allah seni kahretsin. Bunun tuzu eksik, sonra kiziyorsun bana ben seni aldatinca' der. Umarim anlatabiliyorumdur. :)

Son düzenleme:
Aman oğlum sen yapma, aman oğlum suyunu ben getiririm diyen aneler yuzunden erkekler ozellikle de Turk erkekleri bu kadar simarik ve sorumsuz diyecektiniz sanirim.

ne diyeyim bilemedim, çok haklısınız kesinlikle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…