evlenmek hayatimdaki en buyuk aptallik üzgünüm mutsuzum..

Dediğim gibi kadın da sabahtan akşama kadar çalışıyorsa erkek de yeri geldi mi ev işinin %50sini almalı. Benim görev dağılımım bu şekilde.

neyi anlamadıgını gerçekten anlamadım.........
böyle birşey yok %50si diye yeri gelir herşeyi erkek yapar yeri gelir kadın !! ama asıl görew kadınındır !!!!!

Dur canim daha yeni evlisiniz, hemen pes edilirmi. Kocanin da keyfi iyi oldugu zamanlarda oturur sinirlenmeden sakince konusursun. Icinden gecenleri anlatirsin. Umarim esin seni anlicaktir

Dediğim gibi kadın da sabahtan akşama kadar çalışıyorsa erkek de yeri geldi mi ev işinin %50sini almalı. Benim görev dağılımım bu şekilde.
tabi ki boyle olmali. jadin ev hanimiysa bir isi yoksa ev islerini yapmak onun gorevidir buna katiliyorum. ama iki taraf da calisiyorsa o eve ekmek getiriyorsa herkes elini tasin altina koyacak kimse kusura bakmasin

daha bir ay olmuş evliliğiniz. eşini şimdiden alıştırabilirsin. aşkım hadi ben yemek yapıyorum sende şu salatayı yapar mısın? yada aşkım ocağın başından ayrılamıyorum şuradan tabakları çıkartır mısın? yada temizlik yaparken; aşkım ben süpürürken şu bezle siler misin? gibi... senin elinde geç değil. yavaştan alışır zaten yardıma. ama yardım talep et. talep ederken de kibarca et.

ben evlenmeden önce suyu bile annemden isterdim. eşimde iş yapmazmış. şimdi ikimizde evde iş yapıyoruz. senin işin benim işim gibi bir şey yok. bir tek yemekler benden sorulur, yada dışardan yenir. musluk tamir ermişliğimde var. 2 aylık evliyken harç karıp ustanın yaptığı işleri düzeltmişliğimiz de var.

kısaca düzeltebilirsin... hemen vazgeçme....

arkadasımm kadında kadınlıgına bilecek şart olmayabilir ama oldu ne güzel yemek yok iş yok eee napacan yatacanmı hep ! sonra erkegin gözü nie dısarda olur tabi evinle barkınla ilgilenmezsennn !!

ne yani bunları yapmadıgım zaman kocam ''haklı sebep'' den dolayı gözü dışarı kayacak öylemi? yapmayın ya ne olur kadınlar bu dünyaya hizmetçi gelmedi kadının erkeğin görev tanımı yok illa yemek çamaşır ütü sırf kadının göreviymiş gibi görmeyin kadında erkekte insan erkekleri bu kadar baştacı yapmayın onlara hizmet edilmesi gereken bir nesne olarak görmeyin

canım kolay gelsin sana

Yazdiklarin hemen hemen evliligin ilk aylarinda bnm dusunduklerimle ayni. Bende ilk zamanlat neden evlendim ki diyodum ama inan ki zamanla geciyo bosanmayi dusundugim zamanlar oldu ama simdi iyi ki evlenmisim diyorum. Cicim ayi denen sey evlilik iyice oturdukdan sonra oluyo. Simdi esinde sende alisma surecindesiniz. Sadece biraz sabir

bu arada pms yaşıyor olabilir misiniz? o zaman her şeyden nefret edilir ya

erkek olmak ne kadar kolay buna rağmen erkekler erkek olmakta ne kadar zorlanıyorlar. tembeller, benciller, keyiflerine düşkünler

ben de yasiyorum valla.bir gunden bir gune de kimse bana bu senin gorevin demedi. diyemez de.. diyecek adamin da alnini karislarim

Ben kadınların istihdamı artsın diye mücadele veriyorum. Kadınlardan süper mühendisler doktorlar olsun diye çabalıyorum. En çok kız çocuklarına isterlerse çok iyi şeyler yapabileceklerini, iyi yerlere gelebileceklerini anlatalım, teşvik edelim diye düşünüyorum sonra neymiş bulaşık, yemek aslında asli görevleriymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…