- 9 Nisan 2014
- 3.505
- 2.170
- 178
Sana bir yazı göndereceğim.Ünlü bir psikolog ve sosyolog yazarın yazısı.....Muhakkak oku , sonra yorumunu bekliyorum
oldu olacak çocukta yapsın erkek...
Adam da boşanmak istemiyorum diye ağlamıştırBirde nafakada almıştır ohhhhhh!!!! ne ala
Dediğim gibi kadın da sabahtan akşama kadar çalışıyorsa erkek de yeri geldi mi ev işinin %50sini almalı. Benim görev dağılımım bu şekilde.
Çok çok rica ediyorum bana gülüm demeyin. Kimse de canikom falan demesin. Sevmiyorum böyle hitapları.
tabi ki boyle olmali. jadin ev hanimiysa bir isi yoksa ev islerini yapmak onun gorevidir buna katiliyorum. ama iki taraf da calisiyorsa o eve ekmek getiriyorsa herkes elini tasin altina koyacak kimse kusura bakmasinDediğim gibi kadın da sabahtan akşama kadar çalışıyorsa erkek de yeri geldi mi ev işinin %50sini almalı. Benim görev dağılımım bu şekilde.
arkadasımm kadında kadınlıgına bilecek şart olmayabilir ama oldu ne güzel yemek yok iş yok eee napacan yatacanmı hep ! sonra erkegin gözü nie dısarda olur tabi evinle barkınla ilgilenmezsennn !!
ne yani bunları yapmadıgım zaman kocam ''haklı sebep'' den dolayı gözü dışarı kayacak öylemi? yapmayın ya ne olur kadınlar bu dünyaya hizmetçi gelmedi kadının erkeğin görev tanımı yok illa yemek çamaşır ütü sırf kadının göreviymiş gibi görmeyin kadında erkekte insan erkekleri bu kadar baştacı yapmayın onlara hizmet edilmesi gereken bir nesne olarak görmeyin
neyi anlamadıgını gerçekten anlamadım.........
böyle birşey yok %50si diye yeri gelir herşeyi erkek yapar yeri gelir kadın !! ama asıl görew kadınındır !!!!!
canım kolay gelsin sana
ben de yasiyorum valla.bir gunden bir gune de kimse bana bu senin gorevin demedi. diyemez de.. diyecek adamin da alnini karislarimÖyle bir şey var. Ve ben o şeyi yaşıyorum. Herkes seçimlerini yaşar.
ben zaten hayatımı kolaylaştırıyorum elımden geldiğince,hayatı zorlastıran arkadaslara kolay gelsın demen daha dogru olur kanımca ama yınede teşekkür ederim
Öyle bir şey var. Ve ben o şeyi yaşıyorum. Herkes seçimlerini yaşar.
düşünce farkı buyuzden sana öğretemicem gerek yok
ben de yasiyorum valla.bir gunden bir gune de kimse bana bu senin gorevin demedi. diyemez de.. diyecek adamin da alnini karislarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?