evlenmek hayatimdaki en buyuk aptallik üzgünüm mutsuzum..

Amin canım cümlemizin inşallah. Ayrıca börek yapmasını bilmem ama eşim şahane yapar:)

birileri köle olmaya can atıyor, 2 konu üstteki arkadaş da köle olmaktan şikayetçi.. erkek olsam kafam karışırdı

Ben de tam bunu düşünüyordum canım neyse bazıları fazlasıyla hak ediyor köleliği.
Herkes yaşamını kendi seçer

daha çok yeni arkadaşım eşiyle ilk bir yıl beraber olmayan insanlar var. Ben üni ye gittim bir ay hep bırakmak istedim evlendim 1 yıl birazdan tatil bitecek evime döneceğim gibi oldu. Çocuğum 1.5 yaşında hadi bu birazda başka sıkıntılardan dolayı ama daha onun sürekli benimle olacağını dAha yeni kabullendim. Evlilik hem sosyal hem de biyolojik bir değişiklik getiriyor. BambaşkA bir hayatınız oluyor insanlar sizi dışarıdan farklı tarif ediyor kendinize ve eşinize zaman verin böyle bir sebepten de bitirmeyi düşünmeyin

Amin canım cümlemizin inşallah. Ayrıca börek yapmasını bilmem ama eşim şahane yapar:)
Oyy, çok sanslisin kiskandim. Bizde yemegi ben yaparim. Seninki borek falan da yapiyormus masallah.
Neyse konu sahibi niye cavap yazmiyor acaba, bence olayi cok buyutuyor, daha 2 ayda cocuk yok bir sey yok, nasil bikar bir kadin?

Neden bu kadar umutsuz, pişman hissediyorsun biliyor musun?
Çünkü mükemmel bir eş olmaya çalışıp eşinden de o çabayı bekliyorsun ama üzgünüm çok beklersin.

O değişmeyecek. Hatta sen böyle için ağlarken bile her işi tam takır yapmaya çalışırken hiç ama hiç değişmeyecek.

Yeni evlisin diline düşürecek kadar yoğunlukta misafir ağırlaman anlamsız mesela.
Hele de çalışan bir bayan için çok anlamsız.

Her gün çeşit çeşit yemek yapayım telaşı çok anlamsız.

Ama eşim seviyor öyle full menü sofraları..
Ama eşim misafir ağırlayalım istiyor.
Ama eşim dağınıklığı sevmiyor, evi hep temiz görmek istiyor..
Eşim bunlarla mutlu oluyor...

Yok yaaa!!
Sen nelerle mutlu oluyorsun peki?
Eşini mutlu eden şeyleri yapmak senin mutlu olman için yetersiz demek..

O zaman sen kendini değiştireceksin.
Senin mutlu olacağın bir evlilik düzeni oluşturacaksın.

İşine gelmeyen paşa bey de elini taşın altına koyacak.
Gerekirse seninle mutfağa da girecek.

Paylaşımlarınız arttıkça mutlu hissedeceksin, haftada kaç kez cinsellik yaşadığına takılmayacaksın.
Çünkü sevgi paylaşımı sadece yatak odasında olmamalı.

Kusursuz bir cinsel hayatın olsun, diğer konularda hizmetçi ol, tek başına ol.
Yine mutlu olamazsın emin ol..

İşten geldin, yemek yok mu?
Menemen yap gitsin.
Adam gibi adam doymayı da öğrenir, buna şükür diyerek eline sağlık demeyi de..

Valla bir haftadır akşam yemeği diye sarma,menemen, kızartma gördü benimki..
7 güne 3 çeşit. Çorba, salata bile yok.

Ne yapayım? Canım çıkmış halimle bile onun midesini mi düşüneyim?

O beni düşünmeyi öğrenmeli..

Bir haftadır elimi işe sürmedim, iyi değilsem ertelerim.

Habersiz misafirden hoşlanmam. Uygun değilsem değilimdir derim.
Başkaları için değil kendim için yaşıyorum.

Eşim de bu düzene uyum sağlamalı..

Mükemmel, çok becerikli kadının kıymeti yok hep söylüyorum.

Bakış açın bu olsun.. Bir kaç ay sonra gel tekrar yaz buraya..

Oyy, çok sanslisin kiskandim. Biz de yemegi ben yaparim. Seninki borek falan da yapiyormus masallah.
Neyse konu sahibi niye cavap yazmiyor acaba, bence olayi cok buyutuyor, daha 2 ayda cocuk yok bir sey yok, nasil bikar bir kadin?

Benim eşim ailesinden ayrı 10 yıl yaşamış üniversiteden beri. o yüzden çok iyi anlıyor bu işlerden ..hayatı çok yaşamış insan her zaman iyidir. hem gözü doymuş oluyor hemde ev işinden anlıyor Birde o kadar yıl iş hep başa düşmüş benim kıymetimi daha iyi biliyor. Çok güzel yemek yaparım ama sen güzel yaptığın için gerek duymuyorum diyor. Kısacası birbirimizin eksiklerini gideriyoruz...Bizde ilk aylarda çok tartıştık ama birbirimizi iyice tanıdıktan sonra çok iyi sewgili çok iyi arkadaş olduk Çok eğlenceli bir hayatımız var mesela korku filmi izledikten sonra tuvalet kapılarında bekleriz korkutmak için birbirimizi Konu sahibi arkadaşımız çabuk isyan bayraklarını çekmiş. Ama sabrın sonu selamet olsada, çarşambadan sonra perşembenin geleceğide bellidir....Allah yuvasına muhabbet versin inşallah

Ne ara evlendiğinizin farkına vardınız da bıkkınlık hasıl oldu. Bir ay dediğiniz evlilikte tatil hissi verir.
Ayrıca cinsel hayatınızı yetersiz görüyorsunuz da haftada bir veya iki normal olandır. Okuyup araştırın eşinizde problem olmadığını görürsünüz. Eskiden yeni evlilerin odadan çıkmadıkları düşünülürmüş nedense?

Çözülmeyecek bir problem göremedim. Sadece eşinizle ortak şeyler yapın. Onu zorlayın ama şikayet eder gibi değil. Gezmek tozmak lazım. Sinema, tiyatro, yürüyüş. Şimdi tam zamanı sizin için. Evde oyun oynayın mesela.
O kadar sık misafir almayın bence misafir çok yoruyor. Özellikle çalışan bayansa.

Dur dur sekerim zamanla alisirsin, 2 ay cok yeni, zamanla ev is duzenin oturur, cinsellik de oturur zamanla, 1 seneyi gozden cikar

Bi tane karikatür geldi aklıma " ne o evliliği Rio Karnavalı mi sandin" diye... hiç mi derdiniz yok yahu ...

Ohoo bn 2.günü boşanmaya karar vermiştimtam 6 ay mücadele ettik şimdi 1,5 yıllık evliyiz:) azcık sabır arkadaşım

Bakin konunuzu okumadim su cümleyi görünce"nisanliyken baskaymis,evlenince değişti". Direk yazmak istedim eger nisanliyken oldugunuz gibi, olduğumuz gibi davransak evmenince kimse degismez değilmi? Yani eşim nisanliyken bana yapabildiginin fazlasını yapsaydi, sonra evlenince normal haline donseydi bende evlenince değişti derdim. Yada tam tersi benm icin. Ama olduğum gibi davrandim, oda oyle yapti. Hoc de değişmedi. Nisanliyken yorgun olduğunda yorgunum cikaman dedi anlayışla karşıladım. Ama kizcagimi bilseydi belkide oflaya oflaya gelicekti. E bizde o ilgiye alisinca evlendigimizde zor gelcekti. Ama bnm kocam yorgun olduğunda biseyleru yapmasi zor, bu nisanliykende boyleydi evliykende böyle oldu.hatta onu olduğu gibi kabullendigimdem evlenince arada yorgunda olsa hadi gönlün olsun diyerek cikarir eder.
Bence insanlar birbirini tanimiyir nişanlıyken, birde asıl onemlisi TANIMAK ISTEMIYOR... yani hep giyimli kusamli olmicak o adam, yada her daim öyle anlayışlı. Birde birde evlenince degisir mantığı var ya hah iste o da yalan. Çünkü insan değişmez kolay kolay. Çünku neyse o dur insan...

Biraz coştum galiba ama ne bilim yani oyle istee...

Lütfen yanlış anlamayın ama söylediğiniz ayrımı günümüz dünyasında heralde 5 yaşındaki çocuklarda biliyorlardır.
Yeni evli çiftler tavşan misali değil çünkü genelde iki tarafta evlenmeden önce başkalarıyla ve kendi ilişkilerinde deneyimli oluyorlar.(Genelleme)
Daha önce hiç başkası ile birlikte olmamış ve ilk geceden önce eşine dokunmamış bir çifti evliliklerinde görün bakalım tavşan gibi oluyorlar mı?
Ben bunları konu sahibi için yazmadım çünkü onun durumunu bilemem.Genel olarak görüşümü belirttim.
Cinselliğin sürekli gözümüze sokulması ve bu kadar rahat yaşanması evliliklerde cinsel arzuyu azaltıyor.Bunlar bildiğimiz şeyler aslında.

Tam tersini düşünüyorum aslında.
Daha önce cinsellik yaşamamış, evliliklerine saklamış insanlar çok fazla problem yaşıyorlar cinsel hayatlarında. İki tecrübesiz, henüz kendi cinselliğini tanıyamamış insanı bir eve kapatırsanız evet her dakka sevişmeye çalışırlar ama ne kadar tatmin edici, doyurucu ve sağlıklı olur tartışılır. Uzman görüşleri de bu yönde diye biliyorum. Cinsel sağlık uzmanları ya da terapistlere başvuranların çoğu evlilik öncesi cinsellik yaşamamış insanlar.

Aslında taban tabana zıt düşünüyoruz ama bunu konuşabilmemizde güzel bence.
Benim düşünceme göre uzmanların her dediği yapılmaz.İnsanlar uzmanım diyenlerin yarattıkları kafa karışıklığı nedeni ile ne yapacağını bilemez durumda.

Bakın bir uzman ne demiş,evlilikte cinsel monotonluğu aşmanın yolu bir süre çiftlerin başkaları ile birlikte olup sonra yine biraraya gelmeleriymiş,heyecanlı oluyormuş.Ben buna anca yuuh diyebiliyorum.

Cinsellikte bilinecek şeyleri öğrenmek öyle uzun uzun farklı partnerler ile deneyimli olmayı gerektirmiyor ki.
Bir söz basit ama hoşuma gidiyor.Dışarda her çeşit yemeği tatmış kişiyi evdeki tarhana çorbası doyurmaz.
Tekrar söylemek istedim bu yorumlar konu sahibi ile ilgili değil.Genelleme.

Bu nedir , boyle evlilik mi olur? Insanlar mutlu olmak icin evlenir, ben bu hayat stilinde mutluluk goremedim.

Tabi ki konuşabileceğiz. Zıt fikirlere sahip olmamız benim açımdan konuşamamayı gerektirmez. Sizin konunuzda da sohbet etmiştik, hatırlıyorum sizi. Saygı duyduğum bir tarzınız var. Tartışmaya çalışmıyor ya da konuyu tartışmaya getirmiyorum.

Gerçekten taban tabana zıt düşünüyoruz ama. Ben de her türlü şeyin tadına varmış, hayatını cinselliğini dibine kadar yaşamış insanların evliliklerinde daha sadık olduklarını düşünüyorum. Akıllarında kalan, yapamadıkları, eksiklik duydukları bir şey kalmıyor sonuçta. Türkiye şartlarına göre biraz extrem düşündüğümün de farkındayım ayrıca :)

Tecrübeyi de geçelim, konu sahibini baz alırsak, evlilik öncesi cinselliği yaşamış olsaydı belki cinsel açıdan kendisini mutlu etmediğinin farkına varıp şu anki eşiyle evlenmeyecekti. Konu sahibi cevap yazmadığı için de tamamen farazi konuşuyorum bu arada. Yaşayıp yaşamadığını bilmiyoruz.

Sevgili olmak en güzeli benim eşim sacma sapan kontrollu bi erkek afedersiniz en kaba tabirle azgın deil 29 yasina kadar masturbasyon yapmis bir erkekten soylediginiz gibi ates arzu bekleyemem ama benim suçum ne bunda ya yaptigim hizmetcilikten baska birsey deil il dışına çıkmışız farkli bi mekandayiz oteldeyiz insan biraz arzu duyar ya ot herif yorgunum deyip kestirip atior hep ilk adimi atmaktanda yoruldm artik konustum anlamior kizlar laftan anlamiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…