Ben de tam olarak bundan bahsediyorum Demiyorum ki herkes ortaklasa yapsin her seyi. Ama elinizden geldigince eslerinizi ev islerine mudahil edin. Arada sirada salata yapsin mesela, bulasik makinesini yerlestirsin. Sonrasinda artan vakitte beraber oturup bir seyler yaparsiniz, birbirinize vakit ayirirsiniz. En maco erkek dahi zamanla kirli corabini camasir sepetine atmaya alisir karisinin israriyla. Ve o zaman yaptiginiz ev isinin onu gozunde degeri de olur, diger turlu borekler corekler yapsaniz, elinizle yedirseniz yaranamazsiniz. Cunku bir kadin olarak tum bunlar 'sizin isiniz' dir. Ne tesekkur edecek!
Allah mutlulugunuzu daim etsin. :)
birileri köle olmaya can atıyor, 2 konu üstteki arkadaş da köle olmaktan şikayetçi.. erkek olsam kafam karışırdı
Oyy, çok sanslisin kiskandim.Amin canım cümlemizin inşallah. Ayrıca börek yapmasını bilmem ama eşim şahane yapar:)
Oyy, çok sanslisin kiskandim.Biz de yemegi ben yaparim. Seninki borek falan da yapiyormus masallah.
Neyse konu sahibi niye cavap yazmiyor acaba, bence olayi cok buyutuyor, daha 2 ayda cocuk yok bir sey yok, nasil bikar bir kadin?
Evlilik diye tutturdum tutturdum evlendim esimi seviyorum ama evlilk hic bana gore birsey degilmis keske evlenmeseydim bir iki aylik evliler neden bosaniyor simdi daha iyi anliyorum nisanliyken hersey cok güzel ama evlenince hersey kotu oluyor bende durum boyle en azindan hic bir sekilde mutlu degilim evlendim hayatimin aptalligini yaptim işe git yemek yap misafir agirla ilgisiz koca esim ilgisizlesti cinsellik hayatimiz hafta bir en fazla iki il disina gezmeye gittik bu hafta 3 gunlugune ve hic cinsellik yasamadik esim yorgun olunca hic birsey yapmaz ben evlendmde ne halt ettim ya esimle evlendigime bile pismanim toplam 2 yil flort ve nisanlilik suremiz oldu sevdik evlendik keske evlenmeseymisim beni mutlu edebilcek bir erkek degilmis nisanliyken ayrilsaydim keske vurdumduymaz arzusuz bir adamla evlenmek bir evi hayati paylasmak cok zor cok pismanim kizlar ne yapayim sizce cok mutsuzum esimin arzusuzlugu beni kötü etkiliyor ne yapabilirim bir ayda ne kadarda yoruldum yiprandim...
Benimde aklimdan gecen ilk buyduSizler böyle yazdıkça evlilikten korkar oldum ya...
Lütfen yanlış anlamayın ama söylediğiniz ayrımı günümüz dünyasında heralde 5 yaşındaki çocuklarda biliyorlardır.Hayır ben tamamen cinsellikten bağımsız yakınlaşmalardan bahsediyorum. Tamamen sevgi gösterisi gibi. Cinsellik öpüşmesi yakınlaşma öpüşmesinden, cinsellik sarılması sevgi dolu bir sarılmadan farklıdır. Biri şehvet içerir biri sevgi. İkisinin farkını iyi kavramak lazım bence.
Arzu olmadığını söylemiş arkadaş ama açıkçası bana pek yokmuş gibi gelmedi. Henüz bir aylık evlilik var ortada adaptasyon sürecindeler. Her yeni evlilikte çiftler tavşan misali olmaz ki, böyle bir kural yok,
Tam tersini düşünüyorum aslında.Lütfen yanlış anlamayın ama söylediğiniz ayrımı günümüz dünyasında heralde 5 yaşındaki çocuklarda biliyorlardır.
Yeni evli çiftler tavşan misali değil çünkü genelde iki tarafta evlenmeden önce başkalarıyla ve kendi ilişkilerinde deneyimli oluyorlar.(Genelleme)
Daha önce hiç başkası ile birlikte olmamış ve ilk geceden önce eşine dokunmamış bir çifti evliliklerinde görün bakalım tavşan gibi oluyorlar mı?
Ben bunları konu sahibi için yazmadım çünkü onun durumunu bilemem.Genel olarak görüşümü belirttim.
Cinselliğin sürekli gözümüze sokulması ve bu kadar rahat yaşanması evliliklerde cinsel arzuyu azaltıyor.Bunlar bildiğimiz şeyler aslında.
Tam tersini düşünüyorum aslında.
Daha önce cinsellik yaşamamış, evliliklerine saklamış insanlar çok fazla problem yaşıyorlar cinsel hayatlarında. İki tecrübesiz, henüz kendi cinselliğini tanıyamamış insanı bir eve kapatırsanız evet her dakka sevişmeye çalışırlar ama ne kadar tatmin edici, doyurucu ve sağlıklı olur tartışılır. Uzman görüşleri de bu yönde diye biliyorum. Cinsel sağlık uzmanları ya da terapistlere başvuranların çoğu evlilik öncesi cinsellik yaşamamış insanlar.
ben de de aynı durum var, eve gelip kanepeye uzanan ve gece yatana kadar poposunu kaldırmaya bir koca. hafta da bir ya da iki kez cinsellik, ne iltifat ne güzel söz, ne de karşılıklı muhabbet. yemek masasında bile elinde telefon yer kalkar tv karşısına geçer. bense işe git eve gel yemek yap alışveriş yap temizlik yap sinir oldum yardımcı tuttum zaten her gün gelicek o oturuyosa ben de oturucam. ancak böyle kendimi telkin ediyorum napiiimmm
Tabi ki konuşabileceğiz. Zıt fikirlere sahip olmamız benim açımdan konuşamamayı gerektirmez. Sizin konunuzda da sohbet etmiştik, hatırlıyorum sizi. Saygı duyduğum bir tarzınız var. Tartışmaya çalışmıyor ya da konuyu tartışmaya getirmiyorum.Aslında taban tabana zıt düşünüyoruz ama bunu konuşabilmemizde güzel bence.
Benim düşünceme göre uzmanların her dediği yapılmaz.İnsanlar uzmanım diyenlerin yarattıkları kafa karışıklığı nedeni ile ne yapacağını bilemez durumda.
Bakın bir uzman ne demiş,evlilikte cinsel monotonluğu aşmanın yolu bir süre çiftlerin başkaları ile birlikte olup sonra yine biraraya gelmeleriymiş,heyecanlı oluyormuş.Ben buna anca yuuh diyebiliyorum.
Cinsellikte bilinecek şeyleri öğrenmek öyle uzun uzun farklı partnerler ile deneyimli olmayı gerektirmiyor ki.
Bir söz basit ama hoşuma gidiyor.Dışarda her çeşit yemeği tatmış kişiyi evdeki tarhana çorbası doyurmaz.
Tekrar söylemek istedim bu yorumlar konu sahibi ile ilgili değil.Genelleme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?