evlenmek hayatimdaki en buyuk aptallik üzgünüm mutsuzum..

Yabancılar zinayı günah saymadıkları için önce cinsellik yaşayıp mutlu oluyorlarsa evleniyorlar, bizler önce evleniyoruz sonra bakıyoruz uyumlumuyuz diye...sonrada hayal kırıklıkları...Tövbe haşa şikayetçimiyim asla..zaten çok şükür benim öyle bir sorunum yok. Konu sahibi arkadaşım eşini baştan çıkarmakta sana düşüyor. evin içinde pijamalarla falan gezmiyorsundur umarım. az cilve naz gerek:))) Bütün derdin bu olsun çaresi çok...sen keçi boynuzu kaynatmaya başla şimdiden:)))

Keci boynuzu kaynatmak... keske bu kadar basit olsa.... yasamayan anlamiyor...

Evet katılıyorum sana...Valla eşim banyoyu çok güzel temizler, çamaşırları makinaya güzel atar hatta asar hatta toplardaher yemekte masaya yardım eder...kaç kere teşekkür ettiğini bilmem...Ben evde daha dominantım ve söz hakkına sahibim. Ama eşimede çok saygı duyar çok değer veririm çünkü herşey karşılıklıdır. Hele hamileyken bulaşık bile yıkadı hiç tarzı değildir:))) sonrada oturup saatlerce muhabbetimizi yaparız tv olmadan, pc olmadan sadece şark odasında balıklara bakar radyo dinleyerek... Çok mutluyum iyikide eşimle evlenmişim. Evlilik tamamen şans işi. Rabbim herkese iyisinden nasip etsin inşallah...

Keci boynuzu kaynatmak... keske bu kadar basit olsa.... yasamayan anlamiyor...

Sen eşini tanıyorsun var bir eksiklik. Belkide cinsel yönden istediğini veremiyorsun. Ynlış anlama kılık kıyafet fantazi falan filan. Kadına çok iş düşüyor ve hiç bir erkeğin baştan çıkarılmayacağına inanmam. çıkmıyorsada sorun var demektir.

BU KÖLELİKSE EWET KÖLE OLACAGIM !!!!
SEN SEFANI SÜRMEYE DEWAM ET GÖRECEĞİM ....

Ben de tam olarak bundan bahsediyorum Demiyorum ki herkes ortaklasa yapsin her seyi. Ama elinizden geldigince eslerinizi ev islerine mudahil edin. Arada sirada salata yapsin mesela, bulasik makinesini yerlestirsin. Sonrasinda artan vakitte beraber oturup bir seyler yaparsiniz, birbirinize vakit ayirirsiniz. En maco erkek dahi zamanla kirli corabini camasir sepetine atmaya alisir karisinin israriyla. Ve o zaman yaptiginiz ev isinin onu gozunde degeri de olur, diger turlu borekler corekler yapsaniz, elinizle yedirseniz yaranamazsiniz. Cunku bir kadin olarak tum bunlar 'sizin isiniz' dir. Ne tesekkur edecek!
Allah mutlulugunuzu daim etsin. :)

arkadasımm kadında kadınlıgına bilecek şart olmayabilir ama oldu ne güzel yemek yok iş yok eee napacan yatacanmı hep ! sonra erkegin gözü nie dısarda olur tabi evinle barkınla ilgilenmezsennn !!
Eee adamda adamligini bilmiyo bi cinselligi bile cok goruyo kadina o zaman kadininda gozu disarda olsun varmi oyle bi dunya? Lutfen erkeklerin uckurlarina duskunluklerine bahane bulmayin bence konu sahibinin evlilik terapistine esiyle gitmesi lazim tamam iki insan ayni eve girince sorun olur ama cinsellik olmamasi cok abes geldi bana daha yeni evliler sonucta:)

BU KÖLELİKSE EWET KÖLE OLACAGIM !!!!
SEN SEFANI SÜRMEYE DEWAM ET GÖRECEĞİM ....

Eş adayınız çok şanslı bulmuş gönüllü köle.
Umarım pişman olmazsınız bu düşüncenizle. Erkeklere çok değer vermemek gerek.
Ve kimse kimsenin kölesi olmayı kabul etmemeli.

buraya yazdıklarınızın hepsi sonuç...
sorun gorduklerinizi ortadan kaldırmak icin neler yaptınız?
ve esinizin tavrında ufak da olsa bir degisim oldu mu?
bazen sadece tartısmak bile bir aşama kaydedildigini gosterir, cunku ilerleticidir.

Buna katılıyorum. İlk evliliğim eşimin ağzımdan çıkan tek bir harfe dahi tahammül etmemesi yüzünden bitti. Şimdikiyle de bir birbirimize giriyoruz ama ikimiz de konuşuyoruz çok şükür. Ve ben bir çok davranışımı törpüledim bu diyaloglar sayesinde.

Hayır ben tamamen cinsellikten bağımsız yakınlaşmalardan bahsediyorum. Tamamen sevgi gösterisi gibi. Cinsellik öpüşmesi yakınlaşma öpüşmesinden, cinsellik sarılması sevgi dolu bir sarılmadan farklıdır. Biri şehvet içerir biri sevgi. İkisinin farkını iyi kavramak lazım bence.

Arzu olmadığını söylemiş arkadaş ama açıkçası bana pek yokmuş gibi gelmedi. Henüz bir aylık evlilik var ortada adaptasyon sürecindeler. Her yeni evlilikte çiftler tavşan misali olmaz ki, böyle bir kural yok,

"beni şefkatle öp" isteginden bahsediyorsunuz yani ; )

konu sahibi detay verseydi belki yardımcı olunurdu da...
ben o sendromdan kacanlar klubunden olarak konuda anladıklarım bile sınırlı : )

yaşadıklarınn çok normal canım 3 aylık ewliyim bende pişman olmuştum son 1 aydır artık takmamaya karar werdim...

boşweeer bi süre takma yanaşma belki korkar.. yaaa noldu bu kadına beni istemiyor mu soğudu mu acaba diyerek jkorku yaratabilir... mesela süslen püslen at bacak bacak üstüne al kumandayı eline takıl boşwerrrr ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…