- 14 Aralık 2011
- 1.712
- 1.703
- 333
Keci boynuzu kaynatmak... keske bu kadar basit olsa.... yasamayan anlamiyor...Yabancılar zinayı günah saymadıkları için önce cinsellik yaşayıp mutlu oluyorlarsa evleniyorlar, bizler önce evleniyoruz sonra bakıyoruz uyumlumuyuz diye...sonrada hayal kırıklıkları...Tövbe haşa şikayetçimiyim asla..zaten çok şükür benim öyle bir sorunum yok. Konu sahibi arkadaşım eşini baştan çıkarmakta sana düşüyor. evin içinde pijamalarla falan gezmiyorsundur umarım. az cilve naz gerek:))) Bütün derdin bu olsun çaresi çok...sen keçi boynuzu kaynatmaya başla şimdiden:)))
Bizim evde oyle oluyor valla, ikimiz de calisiyoruz ikimiz de ev isi yapiyoruz. Ben elime kahvemi almıs esimle film izlerken sizin zihniyetinizdeki kadinlar temizlik yapiyor oluyor. Sonra ne oluyor biliyor musunuz? Bir yandan yogun mesai saatleri, bir yandan temizlik, ev isi, yemek, cocuk bakimi derken kadinin 35'ine gelmeden pestili cikiyor: Mutsuz, umutsuz, ezilmis, erkenden yaslanmis, yipranmis, hayattan bikmis kadinlar surusu... Sonrada bu kadinlarin kocalari 'yipranmis', 'erkenden yaslanmis karilarini' disaridaki taze 20'lik çitirlarla aldatiyorlar. Adamlarin bahane de hazir : 'Mantının sosu çirkin olmuş o yüzden aldattim.' 'Gecen 4 cesit degil de 2 cesit yemek yaptin, artik benle ilgilenmiyorsun, ben de mecbur aldattım.' Cunku bu tip kadinlar kocalarının hayatlarinda yalnizca ve yalnizca bir ise yararlar : Hizmetcilik., Kölelik
Nerde gorulmus efendinin kölesine deger verdigi?
İste o zaman kadinin kafasina dank ediyor. Kölelikle kocasinin gözünde deger kazanamayacağı.
Neyse henüz evlenmemissiniz, evlenince anlayacaksiniz sozlerimde ne kadar hakli oldugumu. Dünyanın, hayatın sefasını HEP benim gibi kadinlar surerler. Digerleri de o sırada kocalarinin ayaklarini yikarlar. :)
Keci boynuzu kaynatmak... keske bu kadar basit olsa.... yasamayan anlamiyor...
Aynen bendee öyle korkar oldummSizler böyle yazdıkça evlilikten korkar oldum ya...
Bizim evde oyle oluyor valla, ikimiz de calisiyoruz ikimiz de ev isi yapiyoruz. Ben elime kahvemi almıs esimle film izlerken sizin zihniyetinizdeki kadinlar temizlik yapiyor oluyor. Sonra ne oluyor biliyor musunuz? Bir yandan yogun mesai saatleri, bir yandan temizlik, ev isi, yemek, cocuk bakimi derken kadinin 35'ine gelmeden pestili cikiyor: Mutsuz, umutsuz, ezilmis, erkenden yaslanmis, yipranmis, hayattan bikmis kadinlar surusu... Sonrada bu kadinlarin kocalari 'yipranmis', 'erkenden yaslanmis karilarini' disaridaki taze 20'lik çitirlarla aldatiyorlar. Adamlarin bahane de hazir : 'Mantının sosu çirkin olmuş o yüzden aldattim.' 'Gecen 4 cesit degil de 2 cesit yemek yaptin, artik benle ilgilenmiyorsun, ben de mecbur aldattım.' Cunku bu tip kadinlar kocalarının hayatlarinda yalnizca ve yalnizca bir ise yararlar : Hizmetcilik., Kölelik
Nerde gorulmus efendinin kölesine deger verdigi?
İste o zaman kadinin kafasina dank ediyor. Kölelikle kocasinin gözünde deger kazanamayacağı.
Neyse henüz evlenmemissiniz, evlenince anlayacaksiniz sozlerimde ne kadar hakli oldugumu. Dünyanın, hayatın sefasını HEP benim gibi kadinlar surerler. Digerleri de o sırada kocalarinin ayaklarini yikarlar. :)
Evet katılıyorum sana...Valla eşim banyoyu çok güzel temizler, çamaşırları makinaya güzel atar hatta asar hatta toplardaher yemekte masaya yardım eder...kaç kere teşekkür ettiğini bilmem...Ben evde daha dominantım ve söz hakkına sahibim. Ama eşimede çok saygı duyar çok değer veririm çünkü herşey karşılıklıdır. Hele hamileyken bulaşık bile yıkadı hiç tarzı değildir:))) sonrada oturup saatlerce muhabbetimizi yaparız tv olmadan, pc olmadan sadece şark odasında balıklara bakar radyo dinleyerek... Çok mutluyum iyikide eşimle evlenmişim. Evlilik tamamen şans işi. Rabbim herkese iyisinden nasip etsin inşallah...
Eee adamda adamligini bilmiyo bi cinselligi bile cok goruyo kadina o zaman kadininda gozu disarda olsun varmi oyle bi dunya? Lutfen erkeklerin uckurlarina duskunluklerine bahane bulmayin bence konu sahibinin evlilik terapistine esiyle gitmesi lazim tamam iki insan ayni eve girince sorun olur ama cinsellik olmamasi cok abes geldi bana daha yeni evliler sonucta:)arkadasımm kadında kadınlıgına bilecek şart olmayabilir ama oldu ne güzel yemek yok iş yok eee napacan yatacanmı hep ! sonra erkegin gözü nie dısarda olur tabi evinle barkınla ilgilenmezsennn !!
BU KÖLELİKSE EWET KÖLE OLACAGIM !!!!
SEN SEFANI SÜRMEYE DEWAM ET GÖRECEĞİM ....
buraya yazdıklarınızın hepsi sonuç...
sorun gorduklerinizi ortadan kaldırmak icin neler yaptınız?
ve esinizin tavrında ufak da olsa bir degisim oldu mu?
bazen sadece tartısmak bile bir aşama kaydedildigini gosterir, cunku ilerleticidir.
Hayır ben tamamen cinsellikten bağımsız yakınlaşmalardan bahsediyorum. Tamamen sevgi gösterisi gibi. Cinsellik öpüşmesi yakınlaşma öpüşmesinden, cinsellik sarılması sevgi dolu bir sarılmadan farklıdır. Biri şehvet içerir biri sevgi. İkisinin farkını iyi kavramak lazım bence.Eşinin arzu duymaması cinsel isteksizliği göstermiyor mu?Sizin söylediğiniz yakınlaşmalar arzu duyan insanın yapacağı şeyler değil mi?Ayrıca bunlar cinsellik öncesinde de olabilir.Yani ben cinsellik derken birbirini arzulayan bir çiftin her türlü yakınlaşmasını kastediyorum.Öpüşme,sarılma yada her ne ise...
Çiftler arasında iki tarafıda doyuran bir yakınlaşma olmuyorsa,öpme okşama anca yarabandı olur gibime geliyor.Çünkü genç yaş ve yeni evli bir çift...
Eş adayınız çok şanslı bulmuş gönüllü köle.
Umarım pişman olmazsınız bu düşüncenizle. Erkeklere çok değer vermemek gerek.
Ve kimse kimsenin kölesi olmayı kabul etmemeli.
Hayır ben tamamen cinsellikten bağımsız yakınlaşmalardan bahsediyorum. Tamamen sevgi gösterisi gibi. Cinsellik öpüşmesi yakınlaşma öpüşmesinden, cinsellik sarılması sevgi dolu bir sarılmadan farklıdır. Biri şehvet içerir biri sevgi. İkisinin farkını iyi kavramak lazım bence.
Arzu olmadığını söylemiş arkadaş ama açıkçası bana pek yokmuş gibi gelmedi. Henüz bir aylık evlilik var ortada adaptasyon sürecindeler. Her yeni evlilikte çiftler tavşan misali olmaz ki, böyle bir kural yok,
siz de iyi köle bulmuşsunuz
Evlilik diye tutturdum tutturdum evlendim esimi seviyorum ama evlilk hic bana gore birsey degilmis keske evlenmeseydim bir iki aylik evliler neden bosaniyor simdi daha iyi anliyorum nisanliyken hersey cok güzel ama evlenince hersey kotu oluyor bende durum boyle en azindan hic bir sekilde mutlu degilim evlendim hayatimin aptalligini yaptim işe git yemek yap misafir agirla ilgisiz koca esim ilgisizlesti cinsellik hayatimiz hafta bir en fazla iki il disina gezmeye gittik bu hafta 3 gunlugune ve hic cinsellik yasamadik esim yorgun olunca hic birsey yapmaz ben evlendmde ne halt ettim ya esimle evlendigime bile pismanim toplam 2 yil flort ve nisanlilik suremiz oldu sevdik evlendik keske evlenmeseymisim beni mutlu edebilcek bir erkek degilmis nisanliyken ayrilsaydim keske vurdumduymaz arzusuz bir adamla evlenmek bir evi hayati paylasmak cok zor cok pismanim kizlar ne yapayim sizce cok mutsuzum esimin arzusuzlugu beni kötü etkiliyor ne yapabilirim bir ayda ne kadarda yoruldum yiprandim...
Ben köle arayışında olmadım hiç.
Hayatım da ki erkek te bana kölesi gibi davranmaz asla.
Herneyse BDV'de konularınızı okumayız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?