Evlenmek için doğru erkek olduğunu nasıl anladiniz ?

Eşimle tanışmadan önce kaç kişi ile görüştüm Allah bilir. O gün eşimle görüşmeye ablamla gitmiştik annem nede olsa yarım saat sonra geleceğimi düşünmüş kadın yine :KK70: tabi o zamanlar tipe konuşmalara bakıyorsun hemen net dönüyorsun eve yarım saatte isim :KK70:bitiyor .

Bu sefer evin yolunu bulamayınca annem tabi çok sevindi :KK70:. Eşimle konuşmaya başladık bir gün arkadaşımla konuşurken o kadar çalıştım kendime bir saat bile alamadım baksana kolum boş kaldı demiştim.

Akşamında eşim elinde kutu ile geldi açtım baktım saat cikti:KK68: hala da öyledir içimden ne geçse keşke olsa dediğim bakarım akşam eve geldiğinde bak sana ne aldım der.

Hakkınızda hayırlısı olsun insaallah.

Mantıklı aşk diyorum ben yine.. Asgaride de olsa aile, kariyer, para vs konularinda kafaya yatmali, sırf seviyorum diye kültürü, ailesi, görgüsü bilgisi uymayan biriyle de olmaz/olmamali..
Öte yandan, kör kütük olmasa da mutlaka duygu olmali, çekim ve heyecan olmali..
Tabii bunlar benim evlilikten beklentilerim.. Herkesin önceliği ve olmazsa olmazı farklıdır..

Aynen, bunları yazmaya gelmiştim ki yazmışsınız lavanta hanımcığım, imzamı atıp çıkarım :)

Kızlar merhaba . Bugüne kadar konuşup görüştüğüm kişiler oldu ama kısmet değilmiş . Bi şekilde anlaşamayıp görüşmeyi kestim hep.25 yaşındayım artik hayatıma giren kişi evleneceğim kişi olsun istiyorum . Görüşmek isteyenler de var ama sütten ağzım yandı benim de .Sadece 2 senedir arkadaş dediğim insan bugün duygularını açıkladı çok kafam karıştı benim de .Sadece mantık yeterli mi evlenmek için düzgün bi insansa .Evliler nasıl karar verdiniz ,tamam bu adamla omur geçer dediniz?
Ben tanışır tanışmaz hissetmiştim. Hem de bir hafta olmadan ben bununla evleneceğim dedim, aynısını o da hissetmiş, bir sene sonra da evlendik.Öyle şimşek çakması gibi değildi. Güven duygusu gibi daha çok. O olduğunu kesin olarak anlamıştım. Bu tarif edilemez bir his. Uzun uzadıya düşündüklerimden ya da mantıkla yaklaştıklarımdan ise hiç hayır gelmedi. Yani bu düşünülecek bir şey değil. Bir an geliyor ve oluyor. Bu arada ben de 24 yaşındaydım tanıştığımda. Yani eli kulağındadır belki üzülmeyin:)

Eşimi ilk gördüğümde bana cok sevimli gelmisti, hem biz hem aileler benzer kulturel yapiya sahipti o yüzden hic sorun yasamadan evlendk şükür. Ama ben esime evlendikten sonra asik oldum, bana hep deger verdi kopruyu gecene kadar durumu olmadi en cok korktugum sen oydu cunki

Bence senin duygularin net degil ve eksik. Öyle olsa insan bi başkasına bu soruyu soramaz.

Bende karşıma cikan bazi kisilerde senin gibi acaba mi dedim. Evlilik kararinda neler öncelikli dedim. Aldığım cevaplar yol gosterdi ama en son karari kalbim verdi. Orda biseyler eksikse hersey tam olsa bile olmuyor...

Vallahi evlilik kumar bana gore...ama mantikla yurumez elektirik sart heyecan kesinlikle olmali herkes soylemis zaten.sizde biraz zaman verin belki mantik yerini heyecana birakir..

Tanistktan 3 saat snra" ben bu adamla evlenirim" dedigim kisiyle 2 yildir evliyim..
Bilmem anlatBldm mi..
Esim ise onceki kiz arkdslarinin yikamadigi tum tabulari benimle hic zorlanmadan yiktigini soylyor( o zaman benimde onun icin dogru es oldgmu dusunmus)
Cok inaniorym kesnlkle bi isaret geliyo sana evlenecegn kisiden . bunu hisedip dile getirecek kdr da cesur oluyorsun nasi olyosa.. Iste kader ..
Asla mantik yetmez ask da lazim. Ikisini tartiya koydgnda esit duruyosa tamamdir bence

Ben iki farkli ornegi de yasadim
Zorla bir cay icerim diye gittigim insanla evliyim ilk anda o oldugunu anladim hatta ismini bilmeden ( inadimdan sormamistim) sosyal medyada onu secip profilini incelemistim. Beni hic pisman etmedi uzmedi asla yaniltmadi
Esimle tanismadan once arkadasm biri ile tanistirdi. Inan ilk gordugumde simdi teli kirsam yeni hat alsam sosyal medya ztn kapasam da olur yanindan gec git hayir olamaz diye dusundum. O kdr iyi ilgili kendince eli ayagi duzgun ve sartlari duzgundu. Ama masada otururken bile etrafima bakip herkesle evlenirim bu adamla olmaz nasil kacicam diye dusunuyordum, asla kalbime giremedi ayni yatakta dusunemedim kendimi cok zorladim tam brz olumlu dusunmeye calsiirken kuzeni ile gorusup tek aciklama yapmadan benimle bagini kesti ve yanilmadigimi anladim defalarca olmaz dedim israr ediyordu. Hala yuzu gozumun onune gelse icim urperiyo boyle bi his yok :D

Kızlar çok teşekkür ederim

Ben eşimle ne olursa olsun evlenmeliyim diyordun hep hep onunla sarılıp uyumanın hayalini kurardım ailesi çevrem bırak onu ayrıl ondan koca olmaz diyordu ama ben deli gibi istiyordum onunla olmayı bana dokunsun istiyordum mesela. Nikah masasında çevrem ve arkadaşlarımın gözümün içine baktığını biliyorum hayır de gidelim yakma kendini diye buna rağmen görüyordum bir şey vardı bu adamda hiç tereddüt etmedim evet derken aklımdan kalbimden yalnızca onunla aynı evde olmak geçiyordu. Şuan çevrem iyi ki evet demişsin diyor. Hayatımda başka adamla olamazmışım.
Çok şanslısınız ne mutlu size, iyi ki kalbininizin sesini dinlemişsiniz, mutluluğunuz daim olsun :KK200:

Kızlar çok teşekkür ederim
Ben evlendiğim kişiyle ilk buluşmaya gittiğimde uzaktan beni beklerken gördüm içimden anlamsızca hayır yaa bu değil diye bir his geldi, yine de şans vermek istedim bize, o zamanlar ben de 25 yaşındaydım belki de yaşım geçiyor düşüncesi vardı bilinçaltında, sonra bir iki görüştük derken sevgili olduk ama ilk andan itibaren hep bende huzursuzluk vardı, içimde hep bir boşluk ve tam anlamıyla sevilmediğim duygusu vardı, herşeyiyle yük gibi olduğu zamanlar oldu, ailesi ailemle tanışmaya gelince annesinin tavırları çok kötüydü ama neden bilmiyorum tüm bu olumsuzluklara rağmen evlendim neyse uzatmayayım sonuç; boşandım. İçinizde bir boşluk varsa en küçük bir tereddüt, olmuyor oldurmaya çalışmayın...

ben ilkokul arkadaşimla evlendik
tam 13 yıl görüşmedik...
13 yıl sora kaynanam beni düğünde buldu.. kendisi yok.
resmi gösterdi sen bunu taniyormusun diye bende taniyorum dedim
evlilk aklım ucum geçmedi onun beni beğenecegi hissetmedim.
facede görümcem ekledi kabul etmedim bu kim ya demişim :D
neyseki kabul ettim.abin niye msj atmiyo demişim ay demeseydim :D
görüşmeye başladik.
10 ay içinde evlendim.
4 senedir evliyiz. dünyalar tatlısı bir kızım var.
4 sene biz çook şey yaşadık. acisiyla tatlısıyla .:KK51:

Back
X