• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmek için doğru erkek olduğunu nasıl anladiniz ?

Ben evlendiğim kişiyle ilk buluşmaya gittiğimde uzaktan beni beklerken gördüm içimden anlamsızca hayır yaa bu değil diye bir his geldi, yine de şans vermek istedim bize, o zamanlar ben de 25 yaşındaydım belki de yaşım geçiyor düşüncesi vardı bilinçaltında, sonra bir iki görüştük derken sevgili olduk ama ilk andan itibaren hep bende huzursuzluk vardı, içimde hep bir boşluk ve tam anlamıyla sevilmediğim duygusu vardı, herşeyiyle yük gibi olduğu zamanlar oldu, ailesi ailemle tanışmaya gelince annesinin tavırları çok kötüydü ama neden bilmiyorum tüm bu olumsuzluklara rağmen evlendim neyse uzatmayayım sonuç; boşandım. İçinizde bir boşluk varsa en küçük bir tereddüt, olmuyor oldurmaya çalışmayın...
ilk taniştiğinda adam sana baktığında gözlerin içi gülüyosa.. sende ona gülebiliyorsa hiç bi kavga felan düşünemiyorsa o kişi doğru kişidir. seninki baştan beri belliymiş. :(

Haklısınız, sütten ağzım yandı gerçekten... Boşandıktan sonra karşıma çıkan kimseye de şans vermedim bu korku yüzünden
kendine güvenmelisin yeni boşandiysan bi süre ara vermelisin. yaşadığı üzerinde etkisi kalmiş. herşeyin bi zamani vardir.

Ben eşimi ilk gördüğümde vurulmuştum ya. Başkası söylese salak mısın sen derim. Ama sanki hep bana aitmiş de, sadece henüz o ve ben bunu bilmiyormuşuz gibi, aslında çok önceden tanışıyormuşuz gibi hastalıklı bir his peyda olmuştu içime... Neyse böyle hissediyorum diye balıklama atlamadım tabi kendisinin üstüne. Zor güvenen bir insanım, duygularımı belli etmem. Öyle uzaktan uzağa, salya sümük ağlayarak, aşk acısı çektiğim 1 senenin sonunda, kendisi de karşılıksız değilmiş ki dayanamayıp duygularını açmıştı bana. Benim ona olan aşkımdan zerre haberi yokmuş, duvar gibi görünmeyi iyi başarmışım.

Çok tatlı, efendi, sessiz sakin, güven veren, komik bir insandı, çok fazla ortak noktamız vardı, acayip bir sorumluluk anlayışı vardı, acayip zekiydi. Arkadaş çevrelerimiz aynıydı, dolayısıyla bu 1 senede iyi gözlemlemiş, daha çok abayı yakmıştım kendisine. Neyse işte... On seneyi devirdik. Kafasını kırmak istediğim zamanlar olmuyor mu, oluyor, ama hala geceleri uyanıp saçımı okşayan bir insan kendisi. Hala hayranım bir çok özelliğine. Kısaca bu hikayeden çıkarılacak sonuç, bodoslama duygularınıza kapılmayın, gözlemlemeyi unutmayın, zeki, sorumluluk sahibi ve ahlaki değerleri olmasına dikkat edin. :ukala::KK3:

Tek aşkta yetmez, tek mantık-akıl da yetmez.
Eşimi görünce tamam bu benim evleneceğim adam falan demedim.
Konuştukça hayata aynı pencereden bakabildiğimizi gördüm.
Hani ruh eşi derler ya aynen öyle.
Hayata karşı değer yargılarımız aynı.
Tabi ki zıt olduğumuz taraflarda var ama genel olarak birbirimizi tamamlıyorduk.
7 aylık bir görüşmenin sonunda evlenmeye karar verdik.
Ve şimdi diyorum ki evlilik doğru insanla güzelmiş.

Doğru insanlar her zaman kendini belli ederler. Kestirip atmazlar gönül alırlar sizi zorlamazlar sıkmazlar hep güvende hissettirirler. Eşim bana mükemmel vaatlerde bulunmadı onumgörünce şimşekler çakıp ben bunla evlenicem demedim. Bırakmayan pes etmeyen taraf oydu ve iyiki onunlayım. Ben rest çeken insanları hiç sevmem eşim hiç işine gelirse tarzı biri değildir çözmeye çalışır. Kısaca doğru kişi geldiğinde acaba o mu demiyorsunuz.

Ben doğru kişi olmadığını bile bile evlendim. İnsan hissediyor ya ama herkes biliyor artık diye vazgeçemedim ben. Hislere kulak vermek lazım her zaman. Sonuç bosaniyorum

Doğru derken nasıl yani? Hazır paket bekliyorsanız öyle bir dünya yok. Bana göre doğru kafa dengim olmasi ve de mis gibi kokması mesela. Gerisi mişmişmişte muşmuşmuş.

Ben esimi uzaktan gordum, ikimiz henuz tanismamistik.
Adam yanimiza yaklasirken yanimdaki arkadasima dedim ki " iyi bak cocuklarimin babasi, evlenecegim adam geliyor" :olamaz:
Selamlastik o kadar ne tlf aldik verdik ne bisey.
3 ay sonra yine hasbel kader karsilastik arkadas ortaminda,ben ailemin yanina donmek uzereydim okul bitmisti artik.
Iste o zaman tlflari aldik.
Ertesi gun tek bi msj yazmis bana.
Benimle evlenir misin? Evet? Hayir?

Evet dedim:süslü:
8 ay icinde evlendik.
8 yildir evliyiz, iki de sipamiz var.
Beni tamamen ic gudulerim yonlendirdi sanirim, hic dusunmedim dogru adam mi diye.
Direkt baliklama atladim.:bicak:

21 yaşında tanıştım.6 sene sonra evlendik.ve o 6 hıl hep ayrılıp barışmayla geçti.1 yıl hiç görüşmediğimiz bile oldu.o başka biriyle görüştü keza ben de.ancak hep inandım onla olacağına.hisleriniz kuvvetli ise anlıyorsunuz bunu.ki bilemiyorım nekadar güvenirsiniz ben istiareye inanırım.güzel görmüştğm hayırlı olacağına inandım.beni seviyor biliyorım ama duygularını hiç söylemez.tercih yapsrken seven değil güzel sevmeyi bilen adamı tercih edin.bizim ki sever ama sevdiğini söylemez iltfat etmez:)

ben onu ayrılmak amacıyla aramıstım, lafa giremedim bi türlü sonra o '' ayaklarında çorap var mı aşım ? karnın çok sancılanır, yoksa lütfen giy, hava soğuk '' demişti, o an yüzüme bi duvar çarpmıştı, bu adam benimle hep kalır dedim, öyle de oldu çok şükür, şuan 2 çocugumuz var ;)

Back
X