evet haklısın senin olmuş baksana .Dert sana oldu biz merhem olmaya geldik cankuş
Her bitli baklanın bir kör alıcısı vardır derler üzülme
keozya kezo demek argo mu ?ben milleti takmıyorum kızım
elite insan elitplus ++ sevgilisizcan
sen anca milletin dediklerine kafayı takarsın
birde bize gelip kezo kezo diye argo konuşuyorsun ne oldu plaza insanı etiler bayatı?
ne farkımız kaldı
Yok ben sizin için demedim Sevgi'ye dedim insanların can alıcı noktalarını iyi öğrenmiş tecrübeli sanırım.Olan senin konuna oldu cidden, kendi adıma kusura bakma diyeyim.
Ama bu Sevgican mıdır nedir Cute'yi nerde görse bi tuhaf oluyo sana ya da konuna özel değil. Elti moduna geçiyo da evli olmadığına göre elti de olamaz
Ama onu çok sevdim.Hatanın neresınden dönersen kârdır.. Kurtuldugunuza sevinin bence.. Sizin adınıza ben mutlu oldum inanın.. Üzülmenize değmezkii..
50 yaşındaki adamlarla öpüşmeyi bırak damarları cıkmıs ellerini bile tutmam benkeozya kezo demek argo mu ?
sevgilimi neden taktın diline ?onada mı yapışıcan çocuklu istemez o ama şansın yok gülüm .
Anladım aslında ona dediğini amaYok ben sizin için demedim Sevgi'ye dedim insanların can alıcı noktalarını iyi öğrenmiş tecrübeli sanırım.
keozya kezo demek argo mu ?
sevgilimi neden taktın diline ?onada mı yapışıcan çocuklu istemez o ama şansın yok gülüm .
ay kaç yaş küçüksün ya bırak bu işleriben sana yasından ötürü küflü demiyorum
ben senden küçüğüm ayrıca yaşını gördüm
öte yandan neden küflü dediğime geleceğim
ben en azından evlenebiliyorum sen onu bile yapamamışsın daha
karmakarisik56 vardı onu görünce hemen dadanırdı konuya şimdi sana takmış cute
oda mı bana takmıştıkarmakarisik56 vardı onu görünce hemen dadanırdı konuya şimdi sana takmış cute
evet haklısın senin olmuş baksana .
gözümüzde büyütüyoruz böyle dersem kızar,böyle yaparsam döver diye ama son noktayı koyunca aslında gözümüzde büyüttüğümüz kişinin kuyruğunu kıstırıp bize ne kadar mecbur olduğunu görüyoruz.İşte sırf olaylar buraya kadar gelmesin die kadın en başından tavrını koymalıki sabredip sabredip olay patlayıp geri dönüşü olmayan yollara girilmesin.
ay ne haset edicem ona yaKimse senin sevgilinle ilgilenmiyor kulvarı ortada,ama sen tutturdun bir eski es, öyle böyle bu kadın boşamış bu adamı, nafaka bile almıyor, yeniden de evlendi genc kız gibi ilk evliliği gibi düğünü yapıldı, haset etme senin de olur
napcan sen benım yasımı goruntumuay kaç yaş küçüksün ya bırak bu işleri
küflü ne ya saftrik
iyiki evlendin tamam aferin
kız hem evlendin hem namuslu kaldın bide çocuk yaptın
kıskandım haklısın . bu kadarı fazla fgeldi
ay ne haset edicem ona ya
evlensin banane evlendi sanki bilmem kimle evlendi
ben onun gibilerine sokakta selam vermem ya varoişların prensidir işte .
Keşke olsa da stresi dinse, olmuyor diye hırçınKimse senin sevgilinle ilgilenmiyor kulvarı ortada,ama sen tutturdun bir eski es, öyle böyle bu kadın boşamış bu adamı, nafaka bile almıyor, yeniden de evlendi genc kız gibi ilk evliliği gibi düğünü yapıldı, haset etme senin de olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?