Evlenmek için evlenen erkek nasıl erkektir ?

Hatanın neresınden dönersen kârdır.. Kurtuldugunuza sevinin bence.. Sizin adınıza ben mutlu oldum inanın.. Üzülmenize değmezkii..

ben milleti takmıyorum kızım
elite insan elitplus ++ sevgilisizcan
sen anca milletin dediklerine kafayı takarsın
birde bize gelip kezo kezo diye argo konuşuyorsun ne oldu plaza insanı etiler bayatı?
ne farkımız kaldı
keozya kezo demek argo mu ?
sevgilimi neden taktın diline ?onada mı yapışıcan çocuklu istemez o ama şansın yok gülüm .

Olan senin konuna oldu cidden, kendi adıma kusura bakma diyeyim.

Ama bu Sevgican mıdır nedir Cute'yi nerde görse bi tuhaf oluyo sana ya da konuna özel değil. Elti moduna geçiyo da evli olmadığına göre elti de olamaz
Yok ben sizin için demedim Sevgi'ye dedim insanların can alıcı noktalarını iyi öğrenmiş tecrübeli sanırım.

Hatanın neresınden dönersen kârdır.. Kurtuldugunuza sevinin bence.. Sizin adınıza ben mutlu oldum inanın.. Üzülmenize değmezkii..
Ama onu çok sevdim.
Ona aşıkken ayrıldım ondan.
Beni sevdiğine de emindim ben onu adam etmiştim resmen çok değişmişti şimdi yenilenmiş haliyle bırakıyorum başkasına neyse.

sevgilimi neden taktın diline ?onada mı yapışıcan çocuklu istemez o ama şansın yok gülüm .
50 yaşındaki adamlarla öpüşmeyi bırak damarları cıkmıs ellerini bile tutmam ben

mahalle kadını diye sen baslattın bu muhabbetı bende sana hepımız kaka yapıyoruz dıyorum anlamıyorsun
bız sevıyesız ısek sende bızımle beraber ınıyorsun
peki şeye ne demeli 1 kaç tane başarısız ilişkin olmuş sonrada paçayı kurtarmak için evlilikten sogudum diyorsun dimi zerrinsaklı?

Yok ben sizin için demedim Sevgi'ye dedim insanların can alıcı noktalarını iyi öğrenmiş tecrübeli sanırım.
Anladım aslında ona dediğini ama
Cevap vererek bende biraz işgal ettim burayı diye kusura bakma demek istedim
İnsanlıktan yoksunmuş cidden, bu kadarını beklemiyordum. Ne yazılsa boş.

Kimse senin sevgilinle ilgilenmiyor kulvarı ortada,ama sen tutturdun bir eski es, öyle böyle bu kadın boşamış bu adamı, nafaka bile almıyor, yeniden de evlendi genc kız gibi ilk evliliği gibi düğünü yapıldı, haset etme senin de olur

ay kaç yaş küçüksün ya bırak bu işleri
küflü ne ya saftrik
iyiki evlendin tamam aferin
kız hem evlendin hem namuslu kaldın bide çocuk yaptın
kıskandım haklısın . bu kadarı fazla fgeldi

Sizin tanıdığınız ve aşık olduğunuız adam bu değilmiş yanıldığınızı düşünün.. Evliyken böylesine yönlerini görseydiniz.. Allah daha iyilerini karşınıza çıkarsın dilerim.. Sevginizi hak etmeyen bi insan için üzülmemenizi dileyerek..

ay ne haset edicem ona ya
evlensin banane evlendi sanki bilmem kimle evlendi
ben onun gibilerine sokakta selam vermem ya varoişların prensidir işte .

ay kaç yaş küçüksün ya bırak bu işleri
küflü ne ya saftrik
iyiki evlendin tamam aferin
kız hem evlendin hem namuslu kaldın bide çocuk yaptın
kıskandım haklısın . bu kadarı fazla fgeldi
napcan sen benım yasımı goruntumu
profıldekı benım ayrıca
senin gibi babam yasımdaki adamlara tenezzul bile etmedim
he bıde bana hep benden kucukler talıp oluyordu ya ne iş sen 19 yas kucuklerı benıde benden kucukler buluyordu ama elite olmak boyle bısey ya yeliz yeşilmen kılıklı şey

Kız sus artık ya, kızın konusunun içine ettin ya! İşteyim işteyim diyorsun, nasıl yazıyorsun daktilo gibi ya müdürün patronun yok mu senin ya? Sabahtan beri buradasın sen ne ara çalışıyorsun ya hu? Memur falansan ülkeye acıdım, özeldeysen de firmaya acıdım.
Kızlar hepiniz haklısın deyin şuna da gitsin artık.

ay ne haset edicem ona ya
evlensin banane evlendi sanki bilmem kimle evlendi
ben onun gibilerine sokakta selam vermem ya varoişların prensidir işte .
bende hiç çirkin adam alacak tip var mı yavrum o hata bir kere yapılır
ayrıca kimle evli oldugumu sana söylemicem sen çatla patla bilenlerde ima etmesin lütfen

Keşke olsa da stresi dinse, olmuyor diye hırçın
Sanıyo ki kalçasını dolgunlaştırsa olacak bişeyler
Bence fikir ve üslubunu gören kaçıyo, dış görünüşle ilgisi yok
Şahsen ben olsam kaçardım

A anitaaa
CuteMom a inanmıyorsanız inanmayın da neden bu kadar gündeminiz oldu
Günlük hayatta tanışıyorsunuz anladığım kadarıyla...
Her konuya sataşma yorum yazıp sabote etmek zorunda mısınız...
Kim Kardashian konusundan hatırlıyorum sizi, ona çirkin dediğim için bana sarmıştınız...
Bence troll sünüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…