kimle evli olduğun belli varoşların prensibende hiç çirkin adam alacak tip var mı yavrum o hata bir kere yapılır
ayrıca kimle evli oldugumu sana söylemicem sen çatla patla bilenlerde ima etmesin lütfen
tolum ben trolumA anitaaa
@CuteMom a inanmıyorsanız inanmayın da neden bu kadar gündeminiz oldu
Günlük hayatta tanışıyorsunuz anladığım kadarıyla...
Her konuya sataşma yorum yazıp sabote etmek zorunda mısınız...
Kim Kardashian konusundan hatırlıyorum sizi, ona çirkin dediğim için bana sarmıştınız...
Bence troll sünüz...
birde böyle tipler var; kk da takılıp takılıp ayyy burda mahalle kadinlari vaaar diyen tiler bunlar. madem begenmiyorsaniz takip etmeyin, uye olmayin, madem begenuyorsaniz yaptiginizin arkasinda durun.
ayyy ben dizi izlemiyorum diyip her diziden haberi olanlar gibi.
kaççç bananeKeşke olsa da stresi dinse, olmuyor diye hırçın
Sanıyo ki kalçasını dolgunlaştırsa olacak bişeyler
Bence fikir ve üslubunu gören kaçıyo, dış görünüşle ilgisi yok
Şahsen ben olsam kaçardım
bence bütün bunlar bakire hamile kalmaktan daha enteresan değilKk ya kezbanlar kulübü diyenler sözlükçülerdir
Bi de iki lafın biri eski kocaşı şey edememiş, yok bakire vs. hani erkek ağzı gibi
Burnuma pis kokular geliyo
Senden kaçan kaçmış zaten ondan böyle olmuşsunkaççç banane
ne olucak ne olmayacak ?
anlaamadım
ay yazık bunlar varoş maroş birini bulmuşlar gelip bruda hava atıyorlarr işte
kimle evli olduğun belli varoşların prensi
tipten bahsetmedim zaten de neyse sen anlamazsın kültür farkı işte .
benim burda arkadaşlarım var kaliteli hepsi sizin gibi değil ama bu bdv çingene yeri resmen .Ağzın bal yesin
Yol kezban yok elit yok plaza saçma sapan laflar beğenmeyen çıkar 3 5 gün sonra konu açıp yorum bekleyeceğin kadınlar gene biziz neyin büyüklenmesi bu
Kk ya kezbanlar kulübü diyenler sözlükçülerdir
Bi de iki lafın biri eski kocaşı şey edememiş, yok bakire vs. hani erkek ağzı gibi
Burnuma pis kokular geliyo
valla kalkık böyle yukarda benimki .indiremem .Sen harbi kendini hanımefendi falan mı sanıyosun, şöyle bir bak istersen, bizim en sert yorumumuz senin çamurluğunla gene aşık atamaz,mahalle karısı dediğin tiplerin seviyesinde bile değilsin, ne kültürü ne aklı makale mi yazdın bilim insanı mısın bir keşif mi yaptın bi yerlerde ülkeyi mi temsil ettin o g.tü bir indir tavandan
Ama herkes kezbansa kendi niye burdaSanmıyorum.
Ben de acaba eski kocasını tanıyan biri ya da akrabası mı diye düşündüm
komple teorileri üretme . kocasınıda bu kadınıda tanımam yemin ediyorum ki gerçeğim erkek de değilim .Sanmıyorum.
Ben de acaba eski kocasını tanıyan biri ya da akrabası mı diye düşündüm
benim burda arkadaşlarım var kaliteli hepsi sizin gibi değil ama bu bdv çingene yeri resmen .
hepiniz burda millete sataşmak için giriyorsunuz bütün kk sizi tanıyor haddinizi bildirdim ama artık bulaşamazsınız bana .
valla kalkık böyle yukarda benimki .indiremem .
sisizn en sert yorumunuz benim evde kalmam
başka birşey bilmiyrosunuz sabahtan bergülüyorum size ya ya siz ne komiksiniz .
varoş prensi bulamadım ühhü ühhüü
küçükler talip oluyrosu kadın sübyancı çıktınapcan sen benım yasımı goruntumu
profıldekı benım ayrıca
senin gibi babam yasımdaki adamlara tenezzul bile etmedim
he bıde bana hep benden kucukler talıp oluyordu ya ne iş sen 19 yas kucuklerı benıde benden kucukler buluyordu ama elite olmak boyle bısey ya yeliz yeşilmen kılıklı şey
Hani bir tane bile arkadaşını görmedim ama herkes üslübundan hatta onlara da başka konuda sataştığından bahsettibenim burda arkadaşlarım var kaliteli hepsi sizin gibi değil ama bu bdv çingene yeri resmen .
hepiniz burda millete sataşmak için giriyorsunuz bütün kk sizi tanıyor haddinizi bildirdim ama artık bulaşamazsınız bana .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?