size birilerinin hddini bidlirmesi gerekirdi .E girme bdv ye o zaman ısrar eden mi var
Komik olan sensin farkında olmaman da acınası
bence bütün bunlar bakire hamile kalmaktan daha enteresan değil
küflü deyincede benim burnuma ne kokular geliyor belli nerden geldiğiniz hadı uzayın gidin şimdi .
arkadaşlarım neden gelip buraya yazsınlar ya sizinle muhattab olmuyor kimseHani bir tane bile arkadaşını görmedim ama herkes üslübundan hatta onlara da başka konuda sataştığından bahsetti
Dönüp kendine bakman gerekirken Cute ye sarıyosun hala
Yazık sana
keşke bende iki kere evlenseydim bak şimdi kıskandımAma herkes kezbansa kendi niye burda
Ben de eltisi vs gibi kıskanç gördüm ama hiç evlenmemiş can can, acaba ben bi kez bile evlenmedim bu cute niye 2 kez evlendi diye kıskanıyo mu
Yine de çok tuhaf , insanlık sıfır
Kim mesaj attı cidden bi nick versenearkadaşlarım neden gelip buraya yazsınlar ya sizinle muhattab olmuyor kimse
siz çok komiksiniz cidden
muhattab olma onlar öyle deiye msjlar geliyor bana tutamadım kendimi .
Tüp bebek farklı bi varlık değil niye uzaylı gibi bahsediyorsun süreklikeşke bende iki kere evlenseydim bak şimdi kıskandım
böyle rapunzel gibi saçımı koyardım buraya tüp bebeğimle poz verirdim
sana neyi ispatlıcam kezo onalrada mı sarıcan kezoş seniKim mesaj attı cidden bi nick versene
Hepi topu 3 arkadaşın var onlarda online değil
Sallamaya devam ediyosun
Arkadaşın olmak zorunda da değil ama atma bari
Hadi neymiş sana gelen mesajla beraber nick etiketle, ıspatla
Çünkü ne mesaj var ne de öyle biri dimisana neyi ispatlıcam kezo onalrada mı sarıcan kezoş seni
büyütme burayı bu kadar
yazık sana acıdım ya size
burda bir dünya kurmuşsunuz
iyi güzel güzel oynayın
ben gerçek hayata gidiyorum şimdi
dilimin ayarı yok evet ona göre konuşcaksınızTüp bebek farklı bi varlık değil niye uzaylı gibi bahsediyorsun sürekli
Dilinin ayarı yok , çoğu kişi bundan kızıyor sana
sen gitde biz kezo kezo takilalim yasize birilerinin hddini bidlirmesi gerekirdi .
çete olmuşsunuz buraya demek ki
kezolar bdv de .
özel msjımı senle niye paylaşayım kezo ya resmen kız .Çünkü ne mesaj var ne de öyle biri dimi
Üste çıkayım da yalanın sınırı yok modundasın
elelame niye pas atıyorsun kolaysa sen kov hadi kazo senismokecity sen bu kızı izliyosun o da seni izliyo, gelin alın delinizi burdan
o benim sevgililerime neden taktıysa ondan takdımBuna niye bu kadar sardınız.
Bakire ve hamile olması bana da çok ilginç geldi ama saçma bulmadım.
19-20 yaşındaki aklılla şimdiki akıl bir değil, o zaman ne saikle ne düşünceyle yaptı
O yaştaykenki bazı düşüncelerim kararlarım vs. çok mantıksız ve çocukça geliyor şu an bana.
Belki evliliğini kurtarmaya çalıştı belki aile olmaya çalıştı belki daha çok sevileceğini düşündü ya da gaza geldi. Kocasının çocuğu olmama ihtimalinden dolayı bir an önce hamile kalmak istedi, bilinmez.
Böyle şeyleri kınayanların sonu iyi olmuyor...
Ya hu bırak canım, daha ana dilini doğru kullanamıyor sen makale diyorsun, entelektüel diyorsun, kültür diyorsun. Kendindeki eksikliği görmeden daha onun bunun eksikliğinden dem vuruyor.Sen harbi kendini hanımefendi falan mı sanıyosun, şöyle bir bak istersen, bizim en sert yorumumuz senin çamurluğunla gene aşık atamaz,mahalle karısı dediğin tiplerin seviyesinde bile değilsin, ne kültürü ne aklı makale mi yazdın bilim insanı mısın bir keşif mi yaptın bi yerlerde ülkeyi mi temsil ettin o g.tü bir indir tavandan
sen ve çeten kezbanHarbiden yaa sen gitsene biz kezbanca muhabbet edelim bi
Ama sen bi daha konu açarsın burda, bu Kezban laflarını hatırlatıcak sana bu Kezban kadınlar
Sen herkesi kendin gibi sanıyorsundilimin ayarı yok evet ona göre konuşcaksınız
güya aklınızca beni al etmeye çalıştınız
hayır bakıyorum bunlar mükemmel mi diye
ooo neler çıkıyor altından
ay sıkıldım sizden kezo kezo takılın zaten banlanırım bir kaç hafta rahat rahat kezo muhabbeti yaparsınız .
hem bakire hemde hamile arkadaşınızla avutursunuz birbirinizi ayy kızı nasılda morarrtım diye
elelame niye pas atıyorsun kolaysa sen kov hadi kazo seni
haddini bil ayarım yok çarparım
şu hamile ve bakireyle kala kala beyinnizniz yanmış .
sen ve çeten kezban
herkes demedim sen kezosun en büyüğü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?