Evlenmek için evlenen erkek nasıl erkektir ?

haklısınız ama bir teklif var lise arkadaşım çok güvendiğim birisi dün karar verdim teklifini kabul edeceğim onu bekleyerek hata etmişim
O başkasına gitti bende başkasını bulayım diye değil
Gerçekten iyi biri yakından tanımak istiyorum diyorsan dene
Yoksa kimseyi kıskandırmak için ya da yara bandı olarak kullanma lütfen
Herşey bi erkek demek değil, seversen evlenirsin sevmezsen evlenmezsin

inanamıyorum ya çok şaşkınım

Gelse kabul edecektin yani
ya öyle deme,o zaman çok içim yanıyodu,gözüm kör olmuştu işte..Öyle derin laflar etmişti ki hala gerçek sanıyodum,mecuburiyetten falan gitmiştir kafasındaydım,o acıyla.Gözüm hiçbirşey görmüyodu acıdan

Geri gelse hala kucak açaçak gibi bir halin var.

O evlenmek için evlenebilecek bir tip olabilir ama sen de onunla evleneyim de ne şekilde olursa olsun mu diyorsun?
yok öyle olsaydı hakaret ettiği için ayrılmazdım aşıkken ayrıldım ondan hala da aşığım ama zaten mantığıma uymadığından ayrıldım çünkü bu sorunları aşkla çözemezdik

Mecburiyetten kim kız istemeye gidebilir
Boşver, o zaten seni sevmiş olsa 2 gün gibi kısa sürede başkasına gitmezdi
Adiymiş de geç hala hüzünleniyosun, hüznün de bi adabı var. Bunun için değmez

yok yok ondan değil evlenebileceğim güvendiğim tek erkek o ciddi düşünerek başlayacağım

Şıpsevdinin tekiymiş kurtulmuşsun bence dua et inşallah karşına gerçekten seven ve seni hakeden biri çıkar.Bazen şer sandıklarımız bizim için hayırdır.

Ee boş var o zaman, bırak takibi, sen kendi hayatını kaçırıyorsun bu arada.

Bu anlattığın şeyler ondan soğuman için çok geçerli sebepler zaten, bir de üzerine hakaret, yalan varmış.

Mecburiyetten kim kız istemeye gidebilir
Boşver, o zaten seni sevmiş olsa 2 gün gibi kısa sürede başkasına gitmezdi
Adiymiş de geç hala hüzünleniyosun, hüznün de bi adabı var. Bunun için değmez
yok çok şükür,acım geçti aklım başıma geldi.O zaman işte akıl mantık devre dışıydı acıdan,gerçeği göremiyodum.

yok yok ondan değil evlenebileceğim güvendiğim tek erkek o ciddi düşünerek başlayacağım
Bende liseden sınıf arkadaşımla evliyim biliyo musun

Bi de bak 3 ay ne ki bi arkadaşın ki 2 gün sonra kız istemiş
Teselliye gel

E bunlar zaten sen duy, gör üzül diye yapılıyor. Şükret kurtulduğuna. Evet onun için bu kadar basitmiş. Ama mesele evlilik merakı değil, o çocuğun ailesi "bulalım bi kız kelepire kapatalım" derdinde.

Bende liseden sınıf arkadaşımla evliyim biliyo musun

Bi de bak 3 ay ne ki bi arkadaşın ki 2 gün sonra kız istemiş
Teselliye gel
bu çocuk benim lisedeyken ki sevgilim onu sevmiyorum günahına girmeyeyim diye ayrılmıştım nerden nereyeee

bu çocuk benim lisedeyken ki sevgilim onu sevmiyorum günahına girmeyeyim diye ayrılmıştım nerden nereyeee
Ben merhaba bile dememiştim, başka sınıflardan gelip kaynak olmuşlardı bizim sınıfa
Mülteci gibi gördüm
Yıllar sonra kendi beni buldu, sen bize selam bile vermezdin ama ben sana platonik aşıktım söylemeye de çekindim dedi
Şimdi mi ? 4.yıllık evliyiz

Al sana moral

Kim olursa olsun yeterki evleneyim kafasındaki biri için hala nasıl acı cekebiliyorsunuz ? Bu adam suan size dolaylı yoldan ''Benim için özel degilsin. Ha sen ha bir başkası farketmez. Amacım sadece evlenmis olmak.'' diyor farkindamisiniz ?

E bunlar zaten sen duy, gör üzül diye yapılıyor. Şükret kurtulduğuna. Evet onun için bu kadar basitmiş. Ama mesele evlilik merakı değil, o çocuğun ailesi "bulalım bi kız kelepire kapatalım" derdinde.
Ailesi zaten onlarla aynı binada oturacak gelin arıyorlardı sözlerinden çıkmayacak ben uzak istiyorum diye bizde onlara çok ters bir yerde oturacaktık istememişlerdi zaten köyden bulmuşlar işte tam dediklerini yapacak bir gelin

ben erkeklerle ilgili duyduğum hiç bir şeye şaşırmam bu saatten sonra, sakın ama sakın o buldu bende bulmalıyım diye bir hırsa girip olur olmaz kişilerle birşeyler yaşamayın.Benzer hikayeler hepimizde var,bir sevgilim ayrıldıktan on gün sonra nişanlanmış, bir diğeride barışalım nolur diye yalvardıktan bir ay sonra evlenmişti. biz bayanlar bekleriz ki biri gelip bulsun eski aşkımızı unutalım erkekler öyle değil istediği kapıyı çalıp duygusal bir şeyler hissetmeseler bile evlenebiliyor.bu arada birinin evlendiği suriyeliydi yani siz düşünün adamdaki evlilik merakını,kendi kültüründen çok çok uzak biriyle sırf evlenmek için evlenmek değilde nedir,kız doğru düzgün türkçe bile bilmiyorken

E tamam işte belli yani. Ama sana tavsiyem artık uzatma, sil whatsapptan falan. Engelle yap bişeyler habire bakma baktıkça unutamazsın.

ayy çok tatlı :)
İnşallah içimdeki aşk biter de onu sevebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…