O başkasına gitti bende başkasını bulayım diye değilhaklısınız ama bir teklif var lise arkadaşım çok güvendiğim birisi dün karar verdim teklifini kabul edeceğim onu bekleyerek hata etmişim
inanamıyorum ya çok şaşkınım3 ay ne ki,bana deli divane olduğunu söyleyen adam ayrıldıktan iki gün sonra başka kıza evlenmeye gitti,kızı istemeden gel dedim gelmedi.O da çok evlenmeyi istiyodu,evlendide.BİZ YILLARCA ÖLÜRÜZ AŞKIMIZDAN,onlar rahatlıkla başkasına gider.Tabi bütün erkekler böyledir diye bir şey yok,hepsinin günahını almıyım
ya öyle deme,o zaman çok içim yanıyodu,gözüm kör olmuştu işte..Öyle derin laflar etmişti ki hala gerçek sanıyodum,mecuburiyetten falan gitmiştir kafasındaydım,o acıyla.Gözüm hiçbirşey görmüyodu acıdanGelse kabul edecektin yani
yok öyle olsaydı hakaret ettiği için ayrılmazdım aşıkken ayrıldım ondan hala da aşığım ama zaten mantığıma uymadığından ayrıldım çünkü bu sorunları aşkla çözemezdikGeri gelse hala kucak açaçak gibi bir halin var.
O evlenmek için evlenebilecek bir tip olabilir ama sen de onunla evleneyim de ne şekilde olursa olsun mu diyorsun?
Mecburiyetten kim kız istemeye gidebilirya öyle deme,o zaman çok içim yanıyodu,gözüm kör olmuştu işte..Öyle derin laflar etmişti ki hala gerçek sanıyodum,mecuburiyetten falan gitmiştir kafasındaydım,o acıyla.Gözüm hiçbirşey görmüyodu acıdan
yok yok ondan değil evlenebileceğim güvendiğim tek erkek o ciddi düşünerek başlayacağımO başkasına gitti bende başkasını bulayım diye değil
Gerçekten iyi biri yakından tanımak istiyorum diyorsan dene
Yoksa kimseyi kıskandırmak için ya da yara bandı olarak kullanma lütfen
Herşey bi erkek demek değil, seversen evlenirsin sevmezsen evlenmezsin
Ee boş var o zaman, bırak takibi, sen kendi hayatını kaçırıyorsun bu arada.yok öyle olsaydı hakaret ettiği için ayrılmazdım aşıkken ayrıldım ondan hala da aşığım ama zaten mantığıma uymadığından ayrıldım çünkü bu sorunları aşkla çözemezdik
yok çok şükür,acım geçti aklım başıma geldi.O zaman işte akıl mantık devre dışıydı acıdan,gerçeği göremiyodum.Mecburiyetten kim kız istemeye gidebilir
Boşver, o zaten seni sevmiş olsa 2 gün gibi kısa sürede başkasına gitmezdi
Adiymiş de geç hala hüzünleniyosun, hüznün de bi adabı var. Bunun için değmez
Bende liseden sınıf arkadaşımla evliyim biliyo musunyok yok ondan değil evlenebileceğim güvendiğim tek erkek o ciddi düşünerek başlayacağım
Nişanlımla hakaretlerinden saygısızlıklarından dolayı nişan attım.
Ailesi de her zaman haksız da olsa küfür de etse bizim oğlumuz her zaman haklı dediler.
Oğullarıyla kavga ettiğimiz de bana tavır alıp konuşmadılar, surat astılar.
Nişandan önce her şey gayet güzeldi kavga ederdik ama barışırdık.
Herkes bize hayranlıkla bakardı.
Kendi kuzenlerim bile kıskanıyordu.
Herkes birbirinize aşık olduğunuz ne kadar belli derdi.
Ailem onu çok seviyordu.Hala da seviyor.
Nişan attıktan sonra bana kız mı yok dediğini duydum inanmamıştım.
50 gün sonra kız istemeye hem de başka bir ile gittiğini duydum gene inanmamıştım sonra kendi kulaklarımla duydum.
Daha sonra o kız da olmamış gene o şehir dışındaki aynı yerden başka kız istemişler onu duyunca da inanmadım.,
Whatsappa o kızla fotoğraf attığı halde ailem de ben de inanmak istemedik akrabası falandır dedi ailem.
Düne kadar 3 ay geçmesine ve bunları duymamıza rağmen geleceğini umuyorduk.
Dün kargodaki arkadaşım kız arkadaşına kargo gönderdiğini söyledi.
Doğruymuş.
Benden önce de 4 senedir hayatımda kimse yok dediği halde 2 kere söz attığını öğrenmiştim.
Bu kadar mı evlilik meraklısı olur nedir bu evlilik merakı ?
Beni sevdiğine adım gibi emindim, bu kadar mıydı ya ?
Verilmiş sadakan varmış ki kendi gitmişyok çok şükür,acım geçti aklım başıma geldi.O zaman işte akıl mantık devre dışıydı acıdan,gerçeği göremiyodum.
ÇİV ÇİVİYİ SÖKER HESABI YAPMA ARKADAŞ.Mantıklı düşün bencehaklısınız ama bir teklif var lise arkadaşım çok güvendiğim birisi dün karar verdim teklifini kabul edeceğim onu bekleyerek hata etmişim
bu çocuk benim lisedeyken ki sevgilim onu sevmiyorum günahına girmeyeyim diye ayrılmıştım nerden nereyeeeBende liseden sınıf arkadaşımla evliyim biliyo musun
Bi de bak 3 ay ne ki bi arkadaşın ki 2 gün sonra kız istemiş
Teselliye gel
Ben merhaba bile dememiştim, başka sınıflardan gelip kaynak olmuşlardı bizim sınıfabu çocuk benim lisedeyken ki sevgilim onu sevmiyorum günahına girmeyeyim diye ayrılmıştım nerden nereyeee
Ailesi zaten onlarla aynı binada oturacak gelin arıyorlardı sözlerinden çıkmayacak ben uzak istiyorum diye bizde onlara çok ters bir yerde oturacaktık istememişlerdi zaten köyden bulmuşlar işte tam dediklerini yapacak bir gelinE bunlar zaten sen duy, gör üzül diye yapılıyor. Şükret kurtulduğuna. Evet onun için bu kadar basitmiş. Ama mesele evlilik merakı değil, o çocuğun ailesi "bulalım bi kız kelepire kapatalım" derdinde.
Ailesi zaten onlarla aynı binada oturacak gelin arıyorlardı sözlerinden çıkmayacak ben uzak istiyorum diye bizde onlara çok ters bir yerde oturacaktık istememişlerdi zaten köyden bulmuşlar işte tam dediklerini yapacak bir gelin
ayy çok tatlı :)Ben merhaba bile dememiştim, başka sınıflardan gelip kaynak olmuşlardı bizim sınıfa
Mülteci gibi gördüm
Yıllar sonra kendi beni buldu, sen bize selam bile vermezdin ama ben sana platonik aşıktım söylemeye de çekindim dedi
Şimdi mi ? 4.yıllık evliyiz
Al sana moral
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?