Evlenmek için evlenen erkek nasıl erkektir ?

Aman boşver... Salla gitsin.
Aileside bütün hayatlarını cocuklarının sözüne. nişanına zaman ayırıyor sanırım.
Daha önce istedikleri bir kıza bu eski nişanlım gitmemiş bile düşünün yani ailesi kızı beğenmiş bu da tamam demiş.

onun öyle ortamları yok evinden işine işinden evine bir de 2 arkadaşı var onlarla görüşür o kadar tek sosyalliği taraftarı olduğu maç ve sinema nasıl bulsun
bualamazsa bulamaz yani
dogru sen daha ıyı bılırsın falcı falcı gezdıgın ıcın
evet sana mı dert canım ?
ben sevdiğim adam için ister falcı gezerim ister üfürükçüye giderim kime ne ?
ne oldu sataştın birden gayet normal birşey yazmıştım seni eleştirmek için yazmadım .
aa pardon senle tartışmıştık şu bakire olup tüp bebek yaptıran kadınsın şimdi hatırladım doğru sende haklısın .
sölerim millete sert geliyor diye zaten şu bdvye yazmak istemiyorum . benim falcıma takmışlar.haklısın senin gibi kocam benimle ilişkiye giremiyor diye gidip bide bebe yaptırayım sonra boşanıp başkasını bulayım . valla canım benim hayatım bu kadar aksiyonu kaldırmaz . bunalrı sana yazmazdım ama sen kaşındın . dikkat ette bu kocanda vajınusmuslu çıkmasın sonra

Cok cahil bi adammis kusura bakmada,geri kafali da derler boylelerine,yani demekki askin,sevginin bi degeri yokmus onun icin amannn evleneyimde gerisini salla diyo resmen bu adam,iyikide ayrilmmissin canim yoksa bununla duygusuz,anlamsiz bi evlilik yapmis olurdun zararin neresinden donsen kardir demisler,hakkinda hayirlisi olmus hicte uzulme..

benım yorumlarıma salca olmasaydın yapmazdım

neyse ya falcıya soylede sevdıgın adamın gonlu varmı yokmu sende anlasın artık yazık kısmetınmı kapalı nedır ya ayyy yazıkkk

işte garibime giden bana sürekli sürprizler yapardı görüntülü görüşmeden uyumazdık 6 enstrüman çalıyordu her gece çalar söylerdi şiir okurdu her gece bu kadar romantik adam nasıl evlilikte aşk aramaz anlamıyorum

Ne diyosun yine Cute
kadınlar evlenmek ıcın evlenebılır :) dıyecektım ama yazdıgım yorumum hıc bır onemı kalmadı
yokmu hıc ev esya bılezık merakı ıcın evlenen adamın her hatasını gormesıne ragmen evlenen var
ama erkeklerın bız kadınlar kadar mantıksız baktıgını dusunmuyorum :)

Zaten bak evlenememiş dikkatinizi çekerim hep nişan atılmış adam demekki karaktersizin teki bir dikiş tutturamıyor acaba olurda tutar diye oltaya yem atıyor gelende oltadan kurtulur kurtulmaz kaçıyor yıllar sonra iyiki olmadı diye göbüş atarsın boş ver kurtulduğuna sevin artık arkana bakma önüne bak

umarım pişman olmam umarım dediğin gibi göbek atarım

Evlenenler gaydir saklıyodur dedin ya bi de

benım yorumlarıma salca olmasaydın yapmazdım

neyse ya falcıya soylede sevdıgın adamın gonlu varmı yokmu sende anlasın artık yazık kısmetınmı kapalı nedır ya ayyy yazıkkk
sanane pardon
gönlü varsa sanane yoksa sanane
sana mı dert
en azından erkek ne idiğü belirsiz bir tip değil senin ex koca gibi
kadına bak kin tutmuş burda kusuyor . bende gidip tüp bebe yaptırayım adam belki bana bağlanır ama dur seninki bağlanmamıştı demek ki bağlanmıyor bu şekilde
bazı insanlar demek ki terk edilmeyi hak ediyorlar burdan bunu anladım . çenen bu kadar düüşükse kapının önüne neden konulduğun ortada .

Evlenenler gaydir saklıyodur dedin ya bi de
evlenmek ıcın evlenen yanı sevmeyen etmeyen onlarada gay etıketını yapıstırdım olmamı ya
kım vardı ya biri vardı hanı konusu tulipamıydı neydı olmuyodu hanı kaaaac sene aklıma onlar geldı

sanane pardon
gönlü varsa sanane yoksa sanane
sana mı dert
en azından erkek ne idiğü belirsiz bir tip değil senin ex koca gibi
üzülme üzülme
falcıyı bırak hocalara git sen kısmetin acılsın

Bunun ayarlariyla oynamislar o zamanya bunlar zaten kopruyu gecene kadar guzelim,bu erkeklerin o kadar cok cesiti varki,insani dengesiz yapiyolar evlillik oncesievlilik sonrasi

Buna bel altı vurmak denir ve yaptığın çok terbiyesizce
İnsanların dertleriyle alay edince eline ne geçiyor
Doğal yollarla hamile kalmayı denedi demek ki tüp bebeği doktor önerdi
Eski eşi aldattı çatır çatır boşadı
Eee hayat devam ediyo tabi ikinci evliliği yapar
O da şerefsiz çıkarsa üçüncü kez evlensin hatta
Sana ne

Tedaviyle anne olmak suç mu
Aldatıldı diye boşanmak suç mu ( herkesin de harcı değildir ayrıca )
İkinci kez evlenme hakkını da medeni kanun vermişken sen kim oluyorsun

Çok tuhafsın gerçekten
İlk konuda bende vardım, ısrarla yazdın çizdin yine böyle saçma sapan
Cevap verecekken konu kapandı
Neyse ksımet bugüneymiş

Sen çok kötü bir kadınsın, ben yazdıklarından bunu anladım
Adam aldatmış ama sen Cute aldatmış gibi tefe koydun kadını, kötüsün çok kötü..

Son düzenleme:
ayy kuyrugunamı bastım ben senın vah vahh yarabbbımmm
hafta sonuda gelıyor banlanmam sorun degıl
tup bebekte yap olursa yaparsın adam bulman lazım ama once
uza şimdi

çek bırak ya ciddiye bile almıyorum
ben istersem 3 kocayıda bulurum cillop gibi
ama bu basıt kadın gıbı falcı falcı kapı asındırmam

napcan kısmet bu işler
kimisinin nasibinde 1 erkekle gecırmek var ömrü kimisinin benim gibi 2 erkekle şans yani napcak kıskancak tabi

Erkekler duz mantik anacim,kivrak olan bizimki

Boşver canim yaa o adamin eline dusmemissin eğer onun peşine dolanirsan adam hala bana Asik deyip hava atar umursama sen önündeki güzel hayata bak

Evlenmek için evlenen bir sevgilim oldu, bana göre karaktersiz adamın tekidir. Sana da değer verip sevmemiştir çünkü senin yerine başka birini hatta birilerini rahatça yerleştirebilen hem de bunu 50 gün sonra yapabilen biridir. onun için bedenlerin önemi yoktur, yanında hava boşluğunda hacmi olan birisi olsun yeterdir. Lahana bebek, kukla kaba tabirle ettir tek beklentisi, çünkü şahısların önemi yok en başta, Ayşe olur Fatma olur. Herkes olabilir yani, doğru düzgün bir seçim bile yapamayan fikirsiz bir adamdan kurtulduğun için şükretmelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…