Aşkın bitmeden başkasıyla ilişkiye başlamaayy çok tatlı :)
İnşallah içimdeki aşk biter de onu sevebilirim
duygusal bir şeyler hissetmeden bir insan nasıl sevişir aklım almıyorben erkeklerle ilgili duyduğum hiç bir şeye şaşırmam bu saatten sonra, sakın ama sakın o buldu bende bulmalıyım diye bir hırsa girip olur olmaz kişilerle birşeyler yaşamayın.Benzer hikayeler hepimizde var,bir sevgilim ayrıldıktan on gün sonra nişanlanmış, bir diğeride barışalım nolur diye yalvardıktan bir ay sonra evlenmişti. biz bayanlar bekleriz ki biri gelip bulsun eski aşkımızı unutalım erkekler öyle değil istediği kapıyı çalıp duygusal bir şeyler hissetmeseler bile evlenebiliyor.bu arada birinin evlendiği suriyeliydi yani siz düşünün adamdaki evlilik merakını,kendi kültüründen çok çok uzak biriyle sırf evlenmek için evlenmek değilde nedir,kız doğru düzgün türkçe bile bilmiyorken
yok ben tesadüfen gördüm başkasından ben de yok zatenE tamam işte belli yani. Ama sana tavsiyem artık uzatma, sil whatsapptan falan. Engelle yap bişeyler habire bakma baktıkça unutamazsın.
Bir de bana doğum günümde telefon almıştı pahalı bir şey olduğu için kabul etmedim taksit ödüyordum sonra ayrılınca geri verdim kargoda telefon yollamış kıza umarım benim telefonum değildir.
kendi açımızdan bakınca evet almıyor, ama bir çok hayat kadını olduğunu düşünürsek demekki bunu yapabilen hemcinslerimizde , erkeklerde var.duygusal bir şeyler hissetmeden bir insan nasıl sevişir aklım almıyor
Nasıl yani.Niye onca duyduklarınıza inanmamışsınız ısrarla ben de onu anlamadım?
Millet 10 yıllık karısını kırmızı ruj için terk ediyor.
siz de kız istemeler mail yoluyla mı oluyor ?kız istemeye gitmişler vs den sonrasını okumadım . sene 2015 ve hala kız istemeye gidenler var pesss
kıs isteme ne yasiz de kız istemeler mail yoluyla mı oluyor ?
katılmıyorum ben bunakadınlar evlenmek ıcın evlenır
erkekler evlenmek ıcın evlenmez
evlenenlerde gay'dir saklıyordur
onun öyle ortamları yok evinden işine işinden evine bir de 2 arkadaşı var onlarla görüşür o kadar tek sosyalliği taraftarı olduğu maç ve sinema nasıl bulsunkıs isteme ne ya
sene 2015
bende kız isteme diye birşey olmuyor cnm .
kız isteme ndir ya
bir adam tanımadığı insanla sırf beğendi diye yada ailes kızı diye yada bilmem en diye evleniyorsa kimse kusura bakmasın ama aklında zoru vardır .
sonrada tabi yok kv dem şöle yok görümcemden çok çekiyorum bilmem ne
adamda zaten akıl olsa sosyal bir ortamı olur gider ordan tanışır aşık olur . kapı kapı ortaçağdaki gibi kız istemeye gitmez .
millet marsta hayat var mı diye tartışıyor bize bak bide
dogru sen daha ıyı bılırsın falcı falcı gezdıgın ıcınkatılmıyorum ben buna
çoğu erkek evinde hizmetçi bedava seks için evleniyor tükiyede . malum açlık var bazı konularda .
fal mı bakıyorsunuzdogru sen daha ıyı bılırsın falcı falcı gezdıgın ıcın
ay gecen gun şakacıktan bırıne yorum yazdım o kadar karısık yazmıstı kı ne dediğini anlamamıştımfal mı bakıyorsunuz
kız bir el at bu işe hahahaay gecen gun şakacıktan bırıne yorum yazdım o kadar karısık yazmıstı kı ne dediğini anlamamıştım
sonra bana ozel mesaj gelır oldu fal fılan bakmıyorum genelde ınsanların yuzune bıle bakmıyorum hatta
kız özele gel allah canını almayakız bir el at bu işe hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?