Evlenmek için evlenen erkek nasıl erkektir ?

duygusal bir şeyler hissetmeden bir insan nasıl sevişir aklım almıyor

Bir de bana doğum günümde telefon almıştı pahalı bir şey olduğu için kabul etmedim taksit ödüyordum sonra ayrılınca geri verdim kargoda telefon yollamış kıza umarım benim telefonum değildir.

Niye onca duyduklarınıza inanmamışsınız ısrarla ben de onu anlamadım?
Millet 10 yıllık karısını kırmızı ruj için terk ediyor.

Bir de bana doğum günümde telefon almıştı pahalı bir şey olduğu için kabul etmedim taksit ödüyordum sonra ayrılınca geri verdim kargoda telefon yollamış kıza umarım benim telefonum değildir.

Kesin seninkidir. Öğren diye. Ay ne yapışkan tipler bunlaar..

Niye onca duyduklarınıza inanmamışsınız ısrarla ben de onu anlamadım?
Millet 10 yıllık karısını kırmızı ruj için terk ediyor.
Nasıl yani.
İnanmadım çünkü bana ilgisi olan birisi söyledi ailem de seni soğutmak için söylüyor deyince inanmadım

kız istemeye gitmişler vs den sonrasını okumadım . sene 2015 ve hala kız istemeye gidenler var pesss

kadınlar evlenmek ıcın evlenır
erkekler evlenmek ıcın evlenmez
evlenenlerde gay'dir saklıyordur

siz de kız istemeler mail yoluyla mı oluyor ?
kıs isteme ne ya
sene 2015
bende kız isteme diye birşey olmuyor cnm .
kız isteme ndir ya
bir adam tanımadığı insanla sırf beğendi diye yada ailes kızı diye yada bilmem en diye evleniyorsa kimse kusura bakmasın ama aklında zoru vardır .
sonrada tabi yok kv dem şöle yok görümcemden çok çekiyorum bilmem ne
adamda zaten akıl olsa sosyal bir ortamı olur gider ordan tanışır aşık olur . kapı kapı ortaçağdaki gibi kız istemeye gitmez .
millet marsta hayat var mı diye tartışıyor bize bak bide

kadınlar evlenmek ıcın evlenır
erkekler evlenmek ıcın evlenmez
evlenenlerde gay'dir saklıyordur
katılmıyorum ben buna
çoğu erkek evinde hizmetçi bedava seks için evleniyor tükiyede . malum açlık var bazı konularda .

onun öyle ortamları yok evinden işine işinden evine bir de 2 arkadaşı var onlarla görüşür o kadar tek sosyalliği taraftarı olduğu maç ve sinema nasıl bulsun

fal mı bakıyorsunuz
ay gecen gun şakacıktan bırıne yorum yazdım o kadar karısık yazmıstı kı ne dediğini anlamamıştım

sonra bana ozel mesaj gelır oldu fal fılan bakmıyorum genelde ınsanların yuzune bıle bakmıyorum hatta

kız bir el at bu işe hahaha

Aman boşver... Salla gitsin.
Aileside bütün hayatlarını cocuklarının sözüne. nişanına zaman ayırıyor sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…