Evlenmek icin gec mi kaldim sizce ?

Sen ve ben 30 geldik anacım artık geçti bizden

Bir flörte ilişki olsun ileride evlilik olsun gibi düşüncelerle başlama öyle olunca kendini kasıyo insan,kendini tanıtamıyorsun karşındakini de tanıyamıyorsun
Her şeyi akışına bırak zaten doğru insan karşındaysa eğer o ilişkiye döner sonu da evlilikle taçlanır

Daha evlenemezsin çok geç gercekten
Kuzum ıyımısın sen gercekten .Evlenenler şaha kalkmıyor merak etme

Ben bu üyeye denk geliyorum arada. Kendisi çok terbiyesiz. Buradaki üyelerde tepki göstermiş. Saygısızlığı samimiyet sanan, görgüsüzlükte çığır açmış biri...
Bu yorumu, konuyu okuyunca Çin’deki “Leftover Women” video virali aklıma geldiği için reaksiyon gösterdim:) Daha 20’lerinde kendilerine son tüketim tarihi olan raf ürünleriymiş gibi davranmaları esas aşağılayıcı ve saygısızca olan.

Mesajlarımın %99’una bakılacak olursa tamamına yakını saygı çerçevesinde yapılmış sevilen yorumlar. Hiçbir üyeyle sıkıntı yaşamadım. Sana gelince konularında kendine güldürmekten, dalga konusu olmaktan, yorum yapanlarla yüz göz olmaktan, ban yemekten başka bir şey yapmıyorsun gördüğüm kadarıyla. Muhtemelen çevrendekiler de gülüyordur, durup durup açtığın konulardan mütevellit öyle yorumladım. Sana yapılan yorumlar ortadayken,bir de hırslanıp beğenmediğin üyeleri takıntı haline getiriyorsun. Bir de çareyi belki tanımazlar diye nick değiştirmekte buluyorsun. Değil mi?

Ha bu arada üslup, terbiye ve görgüden bahsedecek son kişisin; kocanın kız kardeşine “görümcek” diyorsun, koca tarafına takmadığın kulp kalmadı, yorumlarda üyelere tavrın evlere şenlik. Sen kendini burada kanıtlamaya çalış, ağlayarak yazdığın bu günlükte başarılarının devamını dilerim:)

Nickimi bana verilen haklar dahilinde istediğim gibi değiştiririm ne ki bu alt tarafı bir nick. Sıkıldıkça değiştiririm yani benim senin gibi burada tanınma gibi bir amacım yok ki. Öyle bir amacım olsa sizin gibi 50 tl veririm pro üye olurum bende. Tek amacım paylaşmak, konuşmak. Çok üyenin derdini kendi derdimmiş gibi yorumladım. Hem kendim anlatırım hem yardım ederim, senin gibi gırgır şamata yapmaya gelmedim buraya. Çok güzel geri dönüş mesajlarıda aldım. Amacım dertleşmek ve bir o kadar da yardımcı olmak. Sense geyik topiklerinden çıkmıyorsun, sürekli dedikodu yapıyorsun, ağzın bozuk herkesle tartışıyorsun daha yeni ban yemişsin bu konuya gelip tekrar yazıyorsun... Burayı meskenin haline getirmişsin eğleniyorsun ama unuttuğun bir şey var bu site sizin gibilerin tapulu malı değil. İki kulübe üye olunca veya proluk alınca kendinizi bir şey sanıp insanlarla eğleniyorsunuz. Kendi sanal dünyanda da sana başarılar

Evlilik için hiç geç bir yaş değil ölene kadar yolu var ama sağlıklı genç dinamik anne olma yaşşı maalesef en geç 35 . Buna göre bir kategoriye koyarsanız ona göre tercih yaparsınız.

Hiçbir şey için geç değildir.
Herşey zamanı gelince gerçekleşiyor zaten.
O yüzden, böyle şeyleri kendinize dert etmeyin.
Su akar yolunu bulur.

Bence böyle diyen insanlar yani evliliği kaldıramam bana göre değil lafları edenler, henüz istediği gibi birini bulamamıştır da kendine ve etrafına bu palavraları atıyordur yaş değil önemli olan bulunca kaçırma

Kardeşim de 82 doğumlu, güzel öğretmen kamuda, hiç evlenmedi,kafa kızdır iyidir ama olmayınca olmuyor işte...Keşke evlense aklım onda kalıyor tek başına uzak ilde...

Hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…