Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şikayet ettim başka da edenler olmuş galiba anında banlandınız .Yahu ne alakası var, raf ürünü mü geç kalınsın, yaşı da gayet genç bir şeye geç kalınmış değil :) Beğenmiyorsanız beğenmiyorum butonuna basın geçin, münakaşaya giremem.
33 yaşındayım ve son günlerde bende evliliğe geç mi kaldım acaba diye düşünmeye başladımHer gün bu konular açılıyor, pandeminin yan etkileri. Yakında bende böyle bir konu açacağım.
Bir an önce virüs bitse de normale dönsek, Allah korusun, yoksa yanlış evlilikler yapacağız.33 yaşındayım ve son günlerde bende evliliğe geç mi kaldım acaba diye düşünmeye başladımEvde otura otura hayatımızı sorgulamaya başladık
![]()
İnşallahBir an önce virüs bitse de normale dönsek, Allah korusun, yoksa yanlış evlilikler yapacağız.
aynen öyle boşluktan oluyor 35 den sonra görüşelim .zaten artık 1 çocuk yapılıyor 35 36 da yapılsa gayet uygun geç kalınmış bir durum yok33 yaşındayım ve son günlerde bende evliliğe geç mi kaldım acaba diye düşünmeye başladımEvde otura otura hayatımızı sorgulamaya başladık
![]()
Evet ama işte şuan etrafımda evlenmek isteyebileceğim gibi bir aday bile yok ve o yaştan sonra çocuğu kaldırabilir miyim bilmiyorum şimdi bile zor geliyor bi taraftan da anne babam ayrı onların yaşattığı sorunlar aklıma gelince boşver evlenme böyle daha iyi diyorum ama bi hayat arkadaşı da lazımaynen öyle boşluktan oluyor 35 den sonra görüşelim .zaten artık 1 çocuk yapılıyor 35 36 da yapılsa gayet uygun geç kalınmış bir durum yok