Evlenmek icin gec mi kaldim sizce ?

Geç kalmadık, bazıları çok erken davrandı, bazıları kendi zamanını bekledi.
Biz de kendi zamanımızı bekliyoruz. Canını sıkma, her şey en güzel olacak şekilde olsun zaman mühim değil.

En güzel yaşların canım, ne yapmak istiyorsan hepsini yap. Sonra yapman zorlaşıyor, evlenince yaparım diyen genelde treni kaçırıyor. Ah o yaşta olmak vardı:(

Üşnemediğinizi düşünelim. Evliliğe hazırsınız diyelim. Mantıklı bir aday var mı? Doğru insanı bulana kadar geç değildir.

Yahu ne alakası var, raf ürünü mü geç kalınsın, yaşı da gayet genç bir şeye geç kalınmış değil :) Beğenmiyorsanız beğenmiyorum butonuna basın geçin, münakaşaya giremem.
şikayet ettim başka da edenler olmuş galiba anında banlandınız .

Aynı yaştayız. Ben de geç kaldığımızı düşünüyorum ama benim evlenmek gibi bir derdim yok, benim için sorun değil o yüzden. İsteseydim ve evlenememiş olmam bir sorun olsaydı yine yapacak bir şey olmayacaktı çünkü kısmet bu işler. Sakın aceleyle saçma bir evlilik yapmayın, madem bu kadar beklediniz artık beklediğinize de değsin yapacağınız evlilik.

Yaşınız geç değil. Kendinizi hazır hissettirecek kişi çıkmamış karşınıza.

Evlilik meraklısı değilim 28 yaşındayım.

Bazen ama yalnızca bazen kendimi sorguladığım oluyor. En basitinden arada Müge Anlı'nın programına bakıyorum. Bir kadın geliyor daha belki 20li yaşlarında 10 sevgili eskitmiş, evlenmiş bilmem kaç tane çocuk. Ne bileyim eskiden bir Gelin Evi programı vardı evde çalışırken bakardım herkes 25 yaş altı abartmıyorum. Bazen 30lu yaşlarda kadın olurdu yadırganırdı. Herkes derdi bunun nesi yeni gelin ? :olamaz:

Şimdi reality show'la mı ölçüyorsun diyen olabilir. Ama bunlar da gerçeği yansıtıyor.

Bazen birileri boşanmaya geliyor benden küçük çoğu :KK48: Anneleri de geliyor bazen diyorlar kızım sen evli misin? Hayır deyince bir vah vah neden ki bakışı. Laf sokmak isteyen aa neden evlenmedin der, sözde destek olan olsun olsun bir gün olur der . E sor bakalım ben istiyor muyum peki evlenmek.

Neyse bir yere bağlamayacağım beklemeyin çok uzattım.

33 yaşındayım ve son günlerde bende evliliğe geç mi kaldım acaba diye düşünmeye başladım🙈Evde otura otura hayatımızı sorgulamaya başladık 🤣🤣🤣
Bir an önce virüs bitse de normale dönsek, Allah korusun, yoksa yanlış evlilikler yapacağız.

Yaşınız geçmiş deģil . Fakat tecrübelerimi paylasmak istiyorum . Suan 28 yasindayim bir bebegim var o kadar yoruluyorum ki yani ben yaslandim hissediyorum kendimi . Bebel daha gec olmus olsaydi vay halime dedim . Hatta geç yasta bebek yapanlar nasil dayaniyor dedim . Zamanla insan huzur sessizlik durgunluk arıyor . Onum dısında aileme vok bagliydim uzaga evlenince cok ayti kaldim cok koptum onlardan ve sanki tam olarak onlara doyamadigimi hissettim . Ailemle asiri mutlumuydum ? Hayır . Ama asiri yalniz kalinca hep onlarla guzel anilarim geldi aklima hala ara sira yakinimda olsalar yine bu anlarin tadini cikarsam diyorum . Insanin annesi babasi bir kez oluyor . Paylasmak istedim sadece dalga gecenleride cok takma . Nasibinde ne zaman varsa oluyor zat3n bir sekilde

33 yaşındayım ve son günlerde bende evliliğe geç mi kaldım acaba diye düşünmeye başladım🙈Evde otura otura hayatımızı sorgulamaya başladık 🤣🤣🤣
aynen öyle boşluktan oluyor 35 den sonra görüşelim .zaten artık 1 çocuk yapılıyor 35 36 da yapılsa gayet uygun geç kalınmış bir durum yok

aynen öyle boşluktan oluyor 35 den sonra görüşelim .zaten artık 1 çocuk yapılıyor 35 36 da yapılsa gayet uygun geç kalınmış bir durum yok
Evet ama işte şuan etrafımda evlenmek isteyebileceğim gibi bir aday bile yok ve o yaştan sonra çocuğu kaldırabilir miyim bilmiyorum şimdi bile zor geliyor bi taraftan da anne babam ayrı onların yaşattığı sorunlar aklıma gelince boşver evlenme böyle daha iyi diyorum ama bi hayat arkadaşı da lazım😓kafam karmakarışık akmayışına bıraktım...

Eski lise arkadaşımı takip ediyorum Instadan bir baktım evleniyor kız, İstanbul'da tam 2-3 daire
satın alabilecek kadar masraf yaptilar, o elbiseler gelinlikler mekanlar hepsinden çifter çifter ne lüks anlatamam. Ne oldu 3. ayın sonunda boşanıyor şimdi. Allah herkese hayırlısını nasip etsin aceleye gelmiyor bu işler

Back
X