28 yasındayım hala evlenmedim evlenmeyide düşünmüyorum oldukça erken.. ne geci?Benden küçükler bile evleniyor bütün arkadaşlarım evli
Kadere teslim oldum artık aceleye gelmez bu işler bakıyorum benden küçükler bile evleniyor arkadaşlarım evli bir ben kaldım sanki tv izliyorum esra erol vs evlilikten soğuyorum. Erkekler desen cinsellik derdinde evlilik düşünmuyorlar aldatiyorlar falan. kime güvencem sevicem evlenicem bilmiyorumYaşınız geçmiş deģil . Fakat tecrübelerimi paylasmak istiyorum . Suan 28 yasindayim bir bebegim var o kadar yoruluyorum ki yani ben yaslandim hissediyorum kendimi . Bebel daha gec olmus olsaydi vay halime dedim . Hatta geç yasta bebek yapanlar nasil dayaniyor dedim . Zamanla insan huzur sessizlik durgunluk arıyor . Onum dısında aileme vok bagliydim uzaga evlenince cok ayti kaldim cok koptum onlardan ve sanki tam olarak onlara doyamadigimi hissettim . Ailemle asiri mutlumuydum ? Hayır . Ama asiri yalniz kalinca hep onlarla guzel anilarim geldi aklima hala ara sira yakinimda olsalar yine bu anlarin tadini cikarsam diyorum . Insanin annesi babasi bir kez oluyor . Paylasmak istedim sadece dalga gecenleride cok takma . Nasibinde ne zaman varsa oluyor zat3n bir sekilde